Seurauutisia #31: Susi Campus tarjoaa pelaajille ja opettajille ammattilaisten vinkkejä koripalloharjoitteluun

13.12.2019 13:15 Tiesitkö Susi Campus -nettipalvelun olemassaolosta? Susi Campuksen ideana on tarjota lapsille, nuorille, opettajille sekä valmentajille tietoa ja käytännön vinkkejä koripalloharjoitteluun - kootusti yhdestä paikasta. Susi Campus toimii myös Koripalloliiton valmentajakoulutuksen oppimisympäristönä.

Susi Campus on Peda.net-kouluverkkoon rakennettu sivusto, joka tarjoaa kaikille tietoa ja käytännön vinkkejä koripalloharjoitteluun kootusti yhdestä paikasta.

Sivusto tarjoaa mm. video-ohjeita eritasoisille pelaajille koripallon perustaitojen omatoimiseen harjoitteluun. Valmentajille ja opettajille sivusto tarjoaa käytännön vinkkejä oppituntien ja harjoitusten pitämiseen alle kouluikäisestä yläkouluikäiseen asti. Susi Campuksesta löytyy tietoa koripallon perustaidoista aina heittämisen opetusvideoihin sekä puolustuspelaamiseen.

Oppilaille löytyy sivuilta muun muassa hauskoja vihjeitä motoristen perustaitojen kehittämiseen koripallon avulla. Tällä osiolla sivujen tekijät haluavat vastata samalla myös tulevaan uudistukseen liikunnan opetussuunnitelmassa, jossa lajien sijasta halutaan kehittää fyysisiä ominaisuuksia ja motorisia perustaitoja.

Miesten koripallomaajoukkueen pelaajat ovat mukana erityisesti Susijengin leipäliikkeet -osiossa, jossa tähtipelaajamme esittelevät videoiden avulla erityisosaamistaan koripalloparketilla. Shawn Huffin, Petteri Koposen ja monien muiden susijengiläisten taidonnäytteet toimivat hyvänä mallina kaikille harrastajille.

Susi Campus toimii valmentajakoulutuksen oppimisympäristönä. Sivustolta löytyy niin nuoriso- kuin minivalmennusseminaarien materiaalit ja seminaarivideot.

Sivuston sisällön suunnittelusta on vastannut Koripalloliiton nuorten olympiavalmentaja Jussi Räikkä.

Tutustu Susi Campukseen tästä.

 
20.6.2022 13:19 Pelaajat

Valtakunnallinen haku koripallon yläkoululeiritykseen lukuvuodelle 22-23 päättyy 30.6.

Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaan kuuluvaa valtakunnallista yläkoululeiritystä järjestetään koripallon osalta Kisakallion sekä Varalan urheiluopistoissa. Hakuaikaa on kesäkuun 30. päivään saakka.

17.5.2021 10:00 Pelaajat

Valtakunnallinen haku koripallon yläkoululeiritykseen lukuvuodelle 21-22 on käynnistynyt

Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaan kuuluvaa valtakunnallista yläkoululeiritystä järjestetään koripallon osalta Kisakallion sekä Varalan urheiluopistoissa. Hakuaikaa on kesäkuun 30. päivään saakka.

15.1.2021 08:25 Seurauutinen

Seurauutisia #50: Tapiolan Honka on nyt myös aikuisten seuratoiminnan Tähtiseura

Espoolaisseuralle myönnettiin 13.1. punainen aikuisten Tähtiseura-status osoituksena laadukkaasti toteutetusta aikuisten liikunnan seuratoiminnasta. Hongasta tuli ensimmäinen koripalloseura, jolla on status niin lasten ja nuorten sekä aikuisten puolella.

21.12.2020 08:20 Seurauutinen

Seurauutisia #49: Lahti Basketball Junioreista uusi Tähtiseura

Lahti Basketball Junioreille myönnettiin 15.12.2020 lasten ja nuorten Tähtiseura-status osoituksena laadukkaasti toteutetusta seuratoiminnasta. Seurasta tuli 14. koripalloseura, joka sai Tähtimerkin.

6.5.2020 08:21 Pelaajat

Valtakunnallinen haku koripallon yläkoululeiritykseen lukuvuodelle 20-21 on käynnistynyt

Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaan kuuluvaa valtakunnallista yläkoululeiritystä järjestetään koripallon osalta Kisakallion ja Varalan urheiluopistoissa. Hakuaikaa on kesäkuun 30. päivään saakka.

10.7.2019 09:46 Valmentajat

Tiina Sten toimii Slovenian Summit -tyttökoristapahtuman pääorganisaattorina

Slovenian Postojnassa järjestettävä FIBA Euroopan suurin tyttökoristapahtuma kerää Euroopasta tyttöpelaajien lisäksi naisvalmentajia ja -erotuomareita viisipäiväiselle leirille 11.7.-15.7. Entinen naisten maajoukkuepelaaja Tiina Sten toimii tapahtumassa isossa roolissa.

3.6.2019 13:15 Koripalloliitto tiedottaa

Tunnetut urheilijat antoivat kasvonsa Et ole yksin -kampanjalle

Tunnetut urheilijat seitsemästä lajista ovat mukana epäasiallisen käytöksen ja häirinnän vastaisessa kampanjassa. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa tarjotaan jatkossa urheiluseuroille konkreettisia työkaluja epäasiallisen käytöksen vähentämiseksi.

11.1.2019 18:27 Susijengi

Tule tekemään Susijengin MM-karsintaottelua – vapaaehtoisten haku käynnissä

Miesten koripallon MM-karsintaottelu Suomi–Ranska pelataan torstaina 21.2.2019 Espoo Metro Areenalla. Iloiseen ja osaavaan vapaaehtoisten joukkoon haetaan nyt uusia vapaaehtoisia. MM-karsintaottelun järjestämisessä tarvitaan noin 100 vapaaehtoista erilaisiin ottelu- ja tapahtumatoteutuksen tehtäviin. Hakuaikaa on 27.1. saakka.

22.8.2018 09:14 Koripalloliitto tiedottaa

Muutoksia koripallon virallisiin pelisääntöihin

Tähän juttuun on koottu FIBA:n sääntömuutoksen tärkeimmät kohdat. Muutokset astuvat Suomessa voimaan 1.9.2018.

Et ole yksin -palvelu vähentämään ja ehkäisemään epäasiallista käytöstä ja häirintää

Koripalloliitto on mukana Et ole yksin -palvelussa, joka tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huoltajille. Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa.

Näytä lisää vastaavia