Suomi kohtaa EM-karsinnoissa Espanjan, ottelu suorana Fanseatilta

24.11.2015 Suomen naisten maajoukkueen EM-karsinnat käynnistyvät huomenna Zamorassa, kun Naarassusia vastaan astelee kivenkova Espanja. Suomen apuvalmentaja Jussi Räikkä luonnehtii Espanjaa hyvin liikkuvaksi ja aggressiiviseksi read and react -koripalloa pelaavaksi joukkueeksi, jolla ei ole heikkouksia. Ottelu näkyy livenä Fanseat-palvelun kautta. Selostajana toimii Toni Flink ja kommentaattorina Ilpo Rantanen.

Tiina Sten ja Suomi kohtaavat huomenna keskiviikkona...


Espanja pelasi ensimmäisen EM-karsintaottelunsa I-lohkossa jo lauantaina, kun espanjalaiset voittivat Ruotsin vakuuttavasti 52-75 (24-41). Espanja pääsi huuhtomaan EM-kultaa vuonna 2013, mutta viime kesänä joukkue joutui tyytymään EM-kisoissa pronssimitaliin.
 

- Heille ominaista on transition-peli, pallo eteenpäin ja täysillä toiseen päähän. Toinen ominainen asia heille on hyvä liike hyökkäyspäässä: taitavat takamiehet käynnistävät hyökkäyksen useimmiten palloskriinipeleillä, joista he hyökkäävät kohti koria, ajavat saumoihin ja löytävät vapaan pelaajan, Räikkä kertoo.
 

- Puolustus heillä on melko aktiivista, mikä perustuu ehkä enemmän näkemäni perusteella hyvään sijoittumiseen ja 1-1-puolustukseen, kuin siihen, että he prässäisivät yltiöpäisesti. Prässäämiseen heillä on kuitenkin myös mahdollisuus ja siihen olemme myös varautuneita.
 

- Heillä ei ole heikkouksia. Espanja on täysin tasapainoinen koripallojoukkue, jossa on jokaiselle pelipaikalle yksi tai kaksi pelaajaa joko Euroopan tai koko maailman huipulta. Me haluamme mennä kentälle näyttämään, että emme ota taka-askelia, vaan pelaamme kovaa ja annamme ensimmäisen iskun.
 

Suomi ja Espanja kohtaavat Zamarassa huomenna keskiviikkona 25.11. 21:00 Suomen aikaa. Ottelun näyttää live-lähetyksenä Fanseat.com. Ottelun selostaa Toni Flink ja kommentaattorina toimii Ilpo Rantanen.

Seuraa heitä Espanjalta

Laia Palau (176 cm/36 vuotta): ”Taitava ja kokenut pointti, joka syöttää mieluummin kuin heittää itse. Äärimmäisen taitava syöttelijä.”
 

Anna Cruz (176/29): ”Urheilullinen vauhtikone ja huippuviimeistelijä. Tietyllä tavalla modernin kakkospaikan pelaajan mallikuva. Hän on tähti.”
 

Sancho Lyttle (193/32): ”Pelannut kymmenen vuotta huipulla WNBA:ssa. Superurheilija, joka on tässä joukkueessa vitospaikan pelaaja.”
 

Pelaajia kommentoi Naarassusien apuvalmentaja Jussi Räikkä.

 
21.11.2018 22:53 Susiladies

Romania pinnisti Susiladiesin ohi EM-karsintojen päätösottelussa

Susiladiesin kolmen neljänneksen johto ei riittänyt Cluj-Napocassa, kun Romania ravasi väkisin rinnalle ja lopulta ohitse 71-60 (28-34). Täten Susiladies jäi ilman voittoja EM-karsinnoissa.

17.11.2018 21:26 Susiladies

Susiladies pisti voittamattoman Slovenian tiukille Töölössä

Töölön Kisahallissa Slovenia eteni vuoden 2019 EM-kisoihin nitistämällä Susiladiesin 68-88 (27-41). Suomi pisti oivasti kampoihin E-karsintalohkoa puhtaalla pelillä dominoivaa Sloveniaa vastaan, mutta vieraiden pelirutiini oli lopulta liikaa.

15.2.2018 Maaottelu

Ranska tyly emäntä Susiladiesille 5000 katsojan edessä

Suomen naisten koripallomaajoukkue eli Susiladies hävisi EM-karsintaottelun hallitsevaa EM-hopeamitalisti Ranskaa vastaan 5000 silmäparin edessä Brestissä. Susiladies pelasi rohkeasti ja ennakkoluulottomasti, mutta kivenkova Ranska oli liian iso pala purtavaksi 90-40 (44-23) -tappiossa.

14.2.2018 Maaottelu

Susiladiesille vastaan ärsytetty Ranska

Suomen naisten koripallomaajoukkue eli Susiladies saa tänään vastaansa maajoukkueikkunan toisessa EM-karsintaottelussa Ranskan Brestissä. Hallitseva EM-hopeamitalisti hävisi yllättäen lauantaina oman karsintaottelunsa Slovenialle.

11.2.2018 Maaottelu

Susiladiesin nuori laituri Elina Arike: ”Maajoukkueessa yhteishenki on todella tärkeää”

Susiladiesin Elina Arike pelasi lauantaina vasta toisessa virallisessa naisten maaottelussaan. Pirteästi taistellut HBA-laituri uskoo saavansa maajoukkueryhmityksessä kehitystä pelikovuudessa ja pelin lukemisessa.

10.2.2018 Maaottelu

Romania karkasi EM-karsinnoissa Susiladiesilta

Suomen naisten maajoukkue eli Susiladies kärsi tappion Töölön Kisahallissa pelatussa EM-karsintaottelussa Romaniaa vastaan. Taru Tuukkasen 24 pisteen ja 17 levypallon loistopeli ei riittänyt, kun romanialaiset karkasivat toisella neljänneksellä kohti 59-80 (31-47) -voittoa liki kuudensadan silmäparin edessä.

12.1.2018 07:00 Maaottelu

Naisten EM-karsintaottelun Suomi–Romania liput myyntiin

Naisten maajoukkue jatkaa vuoden 2019 kisoihin tähtääviä EM-karsintoja helmikuussa, kun se kohtaa Töölön Kisahallissa Romanian 10.2. klo 14. Lipunmyynti otteluun käynnistyy tänään perjantaina 12.1. klo 9.

15.11.2017 23:59 Maaottelu

Slovenia karkasi Susiladiesilta Celjessä

Suomen naisten maajoukkue eli Susiladies hävisi EM-karsintaikkunansa toisen ja viimeisen ottelun Slovenialle Celjessä. Prässäävä ja fyysinen Slovenia pakotti Suomen runsaisiin pallonmenetyksiin, joiden myötä kotijoukkue karkasi jo ensimmäisellä puoliajalla kohti 97-57 (54-23) -voittoa.

15.11.2017 Maaottelu

Annika Holopaisella selvät aseet Slovenian kaatoon

Suomen naisten maajoukkue, Susiladies, jatkaa EM-karsintojaan keskiviikkona kohtaamalla vieraskentällä Slovenian. Annika Holopaisen mukaan Ranska-tappiosta on otettu opiksi ja katseet suunnattu Slovenian kaatoon.

11.11.2017 Maaottelu

EM-hopeamitalisti Ranska odotetun kova pala Susiladiesille

Suomen koripallomaajoukkue eli Susiladies hävisi selkeästi EM-karsintaottelussa hallitsevalle EM-hopeamitalisti Ranskalle Töölön Kisahallissa. Isokokoinen, urheilullinen ja taitava Ranska pisti jo avausneljänneksellä pelin pakettiin jyräten kohti 44-103 (23-61) -voittoa.

Näytä lisää vastaavia