Susijengin ja PostNordin yhteistyö jatkuu – We deliver -rahasto tukemaan vähävaraisten perheiden korisharrastusta

4.9.2018 09:54 Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord on jatkossakin näkyvästi mukana koko susiperheen polulla.

PostNord jatkaa Susijengin pääyhteistyökumppanina myös tulevina vuosina. Kuva: Ville Vuorinen

Pohjoismaiden johtavaan logistiikkakonserniin kuuluva PostNord Oy ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyösopimukselleen. PostNord jatkaa Susijengin pääyhteistyökumppanina, ja uusi sopimus kattaa laajasti myös naisten sekä nuorten maajoukkuetoimintoja. 

– Kun kumppani haluaa jatkaa yhteistyötä monivuotisella sopimuksella, kertoo se siitä, että olemme yhdessä saaneet aikaiseksi jotain hyvää. Lisäksi onnistuneisiin kumppanuuksiin tarvitaan korkealaatuista ja aktiivista asiakkuuden hoitoa, tästä suuri kiitos kuuluu tiimini nuorelle myyntitykille Jussi Laurilalle, kehuu Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio.

PostNord ja Koripalloliitto ovat alusta lähtien halunneet tehdä hyvää pitemmällä aikavälillä, ja yhteistyössä onkin panostettu pitkäjänteisyyteen ja esimerkiksi nuorten maajoukkuetoimintaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuoreimpana esimerkkinä PostNord kutsui Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen A-divisioonaan nousseen maajoukkueen viime viikolla Susijengin otteluun VIP-vieraiksi.

– Meille on itsestään selvää, että tuemme myös nuoria. Jos emme luo nuorille mahdollisuuksia harjoitella ja kilpailla maajoukkueessa kovalla tasolla, niin ei meillä ole tulevaisuudessa Susijengiäkään, Kati Packalén PostNordilta painottaa.

Packalén korostaa PostNordin ja suomalaisen koripallon yhteisellä matkalla samanlaisia arvoja.

– Kuluneiden kahden vuoden aikana olemme huomanneet, että arvomme ovat täysin samanlaiset. Olemme pieniä haastajia isolla kentällä, mutta katse on tulevaisuuteen ja haluamme kasvaa ja kehittyä. Matkaa on tehty yhdessä ja tässä on mahdollisuus hienoon jatkumoon.

PostNord haastaa myös muut kumppanit ja koripallon ystävät osallistumaan We deliver -rahastoon ja mahdollistamaan koriksen harrastamista yhä useammalle nuorella. Kuva: Ville Vuorinen

We deliver -rahasto tukemaan vähävaraisten perheiden harrastamista

Uutena osana PostNordin ja Koripalloliiton yhteistyötä avataan We deliver -rahasto, joka perustetaan tukemaan vähävaraisten lapsiperheiden koripalloharrastusta. Rahaston kummiksi on lupautunut Susijengin sinnikäs ikitaistelija ja yleisön sytyttäjä Jamar Wilson.

We deliver -rahaston avulla PostNord tarjoaa stipendejä koripallon harrastamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseen. Tukea voi siis hakea esimerkiksi seuran kausimaksuihin.

– On paljon lahjakkaita koripallojunioreita, joilla ei ole mahdollisuutta maksaa isoja summia harrastuksesta. Mietimme, voisimmeko jotenkin auttaa pitämään suuret massat mukana lajin parissa ja ehkäisemään harrastuksen katkeamista kriittisellä hetkellä, Packalen kertoo.

– Haluamme olla mahdollistamassa koriksen pelaamista alusta lähtien ihan huipulle asti.

Vaikka WeDeliver-rahasto käynnistyy PostNordin ja Koripalloliiton yhteistyönä, Packalén heittää pallon myös muille suomalaisen koripallon ystäville.

– Haastamme myös muita kumppaneita osallistumaan WeDeliver-rahastoon ja mahdollistamaan sen kautta useammalle nuorelle koripalloharrastuksen jatkumisen.

Lisätiedot:

Kati Packalén, asiakaskokemusjohtaja, PostNord 
kati.packalen@postnord.com
+358 40 673 5614

Timo Vertio, myyntijohtaja, Suomen Koripalloliitto
timo.vertio@basket.fi
+358 40 544 9872

 
14.1.2020 09:00 Susijengi

Aviasta Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani monivuotisella sopimuksella

Yhdysvaltalainen urheiluvaatemerkki Avia vaatettaa jatkossa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet. Avia saapui vuoden alusta yksinoikeudella K-Citymarketeihin, jonka valikoimista löytyy jatkossa Susijengin fanituotteita.

4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

8.10.2021 12:08 Koripalloliitto tiedottaa

Huff, Kotti ja Tuukkanen valmistuivat FIBA:n Time Out -koulutusohjelmasta

Kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n Time Out -koulutusohjelma tarjoaa peliuransa päättymistä lähestyville huippupelaajille mahdollisuuden opiskella urheilujohtamista kansainvälisessä ympäristössä.

22.5.2020 14:00 Susijengi

Susijengi ja Susiladies käynnistävät Open Gym -harjoittelun kesäkuun alussa

Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueet käynnistävät harjoituskautensa 1. kesäkuuta Helsingissä perinteisen Open Gymin merkeissä. Harjoittelu tapahtuu viranomaisten viidenkymmenen hengen kokoontumisrajoiteohjeistuksen puitteissa.

31.12.2019 13:51 Susijengi

2019 oli suomalaisen tyttökoripallon supervuosi

WU18-tyttöjen B-divisioonan EM-kulta, WU20-naisten B-divisioonan EM-hopea ja WU16- tyttöjen EM-kisojen 10. sija nostivat tyttöjuniorit Suomi-koriksen puheenaiheiksi vuodella 2019. Vuoden muita kohokohtia olivat mm. Lauri Markkasen näytöt Chicago Bullsissa, Antti Zittingin nimitys FIBA:n hallitukseen sekä Karhu Basketin ja Peli-Karhujen tuplamestaruudet.

28.9.2017 Maaottelu

Muutoksia koripallon virallisiin pelisääntöihin: askelsääntö ja epäurheilijamainen virhe

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on hyväksynyt sääntöihin muutoksia, jotka astuvat voimaan kauden 2017/18 alusta. Alla yhteenvetoa askelsäännön sekä epäurheilijamaisen virheen tuomitsemisen muutoksista.

Fanita Susijengiä tyylillä – rennot fanikamat nyt shopissa

Perinteisten maajoukkueen fanituotteiden rinnalle lanseeratun Susijengin streetwear-malliston ensimmäiset tuotteet ovat saapuneet. Uudet katu-uskottavat paidat ovat nyt saatavilla Koripalloliiton virallisesta verkkokaupasta osoitteessa shop.basket.fi.

2.6.2016 10:40 Pohjoinen alue

Uudet Susijengi-fanituotteet julkaistu, ennakkotilattavissa 7.6. saakka

Suomen koripallomaajoukkueiden uudet adidas-peliasut sekä –fanituotteet on julkaistu. Samalla Koripalloliitto tarjoaa innokkaimmille Susijengi-faneille mahdollisuuden ennakkotilata susiperheen uusia fanituotteita. Ennakkotilauksia voi tehdä tiistaihin 7.6. saakka.

Li-Ning on Suomen Koripalloliiton uusi yhteistyökumppani

Li-Ning on solminut 2-vuotisen sopimuksen yhteistyökumppanuudesta Suomen Koripalloliiton kanssa vaatettaen maajoukkueet kentällä ja sen ulkopuolella. Sopimus kattaa kaikki 11 maajoukkuetta, mukaan lukien EM-kisoissa lajihuuman aikaansaaneen, juuri Vuoden joukkueena palkitun Susijengin.

28.11.2013 12:45 Yhteistyökumppanit

Susijengi Joulupuu-keräyksen suojelijaksi, korisperhe laajasti hyvällä asialla

Suomalainen koripalloperhe tekee tänä jouluna hyvää monellakin rintamalla. Miesten maajoukkue eli Susijengi on lupautunut valtakunnallisen Joulupuu-keräyksen suojelijaksi, kun taas liigatasolla Catz Lappeenrantaa ja KTP-Basketia edustavat sisarukset Dionne ja Michael Poundsin ovat haastaneet miesten ja naisten pääsarjaseurat lahjakeräykseen vähävaraisille perheille.

Näytä lisää vastaavia