Angry Birds lensi Susijengin MM-kisojen villi kortti –hakemuksen tueksi

30.1.2014 15:50 Maailmanlaajuiseen menestykseen Angry Birds –pelillään liitänyt suomalaisyritys Rovio on liittynyt Suomen koripallomaajoukkueen tueksi MM-kisojen villi kortti –haun loppumetreillä. Susijenginä tunnettu maajoukkue metsästää yhtä neljästä villistä kortista vuoden 2014 MM-kisoihin.

Angry Birds lensi Susijengin MM-kisojen villi kortti –hakemuksen tueksi.

Rovio on valmis tarjoamaan mainostilaa Susijengille ja MM-kisoille kaikkien aikojen ladatuimmassa mobiilipelissä Angry Birdsissä, mikäli Suomi saa villin kortin MM-kisoihin. Kuvat: Rovio & Ville Vuorinen.

Osana suomalaisten villi kortti –hakemusta Rovio on valmis tarjoamaan mainostilaa Susijengille ja MM-kisoille kaikkien aikojen ladatuimmassa mobiilipelissä Angry Birdsissä, mikäli Suomi saa villin kortin MM-kisoihin.

- Me Roviossa ymmärrämme hyvin kuinka vaikea haastajan asema voi olla, sanoo Mighty Eagle Peter Vesterbacka.

- Olemme seuranneet Susijengin otteita viime vuosien aikana ja meistä on tullut joukkueen faneja. On hienoa, että pystymme tukemaan joukkueen pyrkimyksiä ja toivomme, että sovittu yhteistyömalli näyttää FIBA:lle kuinka pienikin peluri voi tehdä isoja asioita. 

Vuoden 2009 joulukuussa julkaistua Angry Birds –menestyspeliä on ladattu maailmanlaajuisesti yli kaksi miljardia kertaa.

- Tiedostamme hyvin, että Susijengin mainioista urheilullisista tuloksista ja fanien hienosta tuesta huolimatta meidän täytyy ajatella luovasti osoittaaksemme vaikuttavuutemme FIBA:lle ja kansainväliselle koripalloyhteisölle, sanoo Suomen Koripalloliiton puheenjohtaja Antti Zitting.

- Pienenä ja pohjoisena kansakuntana emme voi muuttua samanlaiseksi TV-yleisöksi, joka kilpailijoillamme on tarjota. Kiitos Rovion, nyt pystymme tarjoamaan sellaisen mahdollisuuden, jota muilla mailla ei ole tarjota.

Lue myös seuraavat 

Henkilöt

 
10.6.2017 EM-karsinnat

Yle sopimukseen miesten maajoukkuekoriksen näyttämisestä vuoteen 2021 asti

Yle on hankkinut kansainväliseltä koripalloliitolta FIBAlta oikeudet miesten maajoukkuekoripalloon vuoteen 2021 asti. Sopimus sisältää myös oikeuden näyttää kahdet seuraavat EM-kisat, MM-kisat Kiinassa vuonna 2019 ja karsintaottelut sekä vuoden 2019 MM- että 2021 EM-kisoihin.

6.10.2013 20:55 Liittoa koskeva tiedote

Koripalloliitto hakee Susijengille villiä korttia MM-kisoihin

Suomen Koripalloliitto on päättänyt hakea sykähdyttävästi syyskuun EM-kisoissa pelanneelle Susijengille villiä korttia vuoden 2014 MM-kisoihin. Villin kortin hakuprojekti kantaa nimeä ”Yhdessä MM-kisoihin”, jolla Koripalloliitto haluaa paitsi kiittää faneja ja pelaajia myös kutsua sekä julkisen että yksityisen sektorin mukaan MM-kisapaikan hakuun.

Susi-tunnuksen päivitys täydentää koripalloperheen uuden visuaalisen ilmeen

Suomen Koripalloliitto on julkaissut maajoukkueiden käyttämästä Susi-tunnuksesta päivitetyn version. Virtaviivaistettu Susi-tunnus täydentää koripallon laaja-alaisen visuaalisen ilmeen uudistuksen, jonka myötä eri sarjojen, liiton ja maajoukkueiden tunnukset muodostavat yhtenäisen tunnusperheen.

2.11.2015 18:52 Liittoa koskeva tiedote

Suomi hakee Susijengille kotikisoja 2017

Suomen Koripalloliitto on jättänyt hakemuksen vuoden 2017 miesten EM-kisojen yhden alkulohkon järjestämisestä. Maailmanlaajuisen lajin arvoturnauksen järjestämisellä Koripalloliitto haluaa tehdä kunniaa vuonna 2017 täydet 100 vuotta täyttävälle Suomelle sekä jatkaa Suomi-koriksen menestystarinaa. Samalla Koripalloliitto hakee järjestettäväkseen 20-vuotiaiden miesten EM-kilpailuja 2016.

Susijengi yhteistyökumppaneineen järjestää koulun Montpellieriin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto tekevät historiaa syyskuussa koripallon EM-kilpailuissa Ranskan Montpellierissä, jossa Susijengi pelaa. Ensimmäistä kertaa arvokilpailuihin faneiksi lähteville 1-6 luokilla opiskeleville lapsille ja nuorille järjestetään peruskoulun opetussuunnitelman mukaista ohjaavaa opetusta. Montpellieriin rakentuva koulu toimii kisaviikon Pikkusudet-koulun nimellä.

1.8.2014 17:51 Liittoa koskeva tiedote

Suomi hakee EM-kisojen 2015 alkulohkoa

Suomen Koripalloliitto on jättänyt kansainväliselle koripalloliitolle (FIBA Europe) hakemuksen vuoden 2015 EM-kisojen yhden alkulohkon järjestämisestä. FIBA Europe julkaisi perjantaina saaneensa ennätysmäärän EM-hakemuksia, kun Suomen ohella järjestelyoikeuksia hakevat Israel, Kroatia, Latvia, Puola, Ranska, Saksa ja Turkki.

30.1.2012 04:20 Liittoa koskeva tiedote

Koripallon medianäkyvyydessä huima nousu vuonna 2011

Suomen koripallomaajoukkueen eteneminen EM-lopputurnaukseen 16 vuoden tauon jälkeen ja sensaatiomainen menestys – yhdeksäs sija – Liettuassa pelatuissa EM-kisoissa poikivat lajille huimia kasvukäyriä medianäkyvyyden saralla, kertoo Suomen Koripalloliiton tilaama Sponsor Insight –tutkimus.

9.10.2009 11:55 Liittoa koskeva tiedote

Korisliiga ja miesten maajoukkue viiden vuoden sopimuksella URHOtv:lle

Kotimaisen joukkueurheilun TV-markkinoille voimakkaasti panostava URHOtv ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet viiden vuoden mittaisen mediaoikeussopimuksen. Jääkiekon SM-liigan ja jalkapallon Veikkausliigan oikeudet jo aiemmin hankkineelle URHOtv:lle siirtyy tuoreen sopimuksen myötä niin Korisliigan kuin miesten koripallomaajoukkueenkin mediaoikeudet.

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu vahvana – liikunnan riemua tarjottu jo yli 42 000 lapselle

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmän päivittäistavaratoimiala ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyölleen. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön helmiä ovat olleet Pikkusudet -tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -kiertue, joiden avulla on tarjottu liikunnan riemua jo yli 42 000 lapselle.

Susijengi ja 3 Step IT jatkavat menestyksekästä yhteistyötä

Susijengin ja 3 Step IT:n monivuotinen ja menestyksekäs yhteistyö jatkuu uuden sopimuksen myötä ainakin seuraavat kaksi vuotta.

7.10.2016 15:30 Liittoa koskeva tiedote

Islannista EM-kisoja isännöivän Suomen partnerimaa

Suomi on julkaissut ensimmäisenä FIBA EuroBasket 2017 –isäntänä (koripallon EM-kilpailut) partnerimaansa valittuaan Islannin. Kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) hyväksymän kumppanuuden myötä Helsingissä omiaan kannustavat varmuudella kahden kansainvälistä ihastusta herättäneen maan – Suomen ja Islannin – fanijoukot.

6.4.2016 13:00 Liittoa koskeva tiedote

Koripallomaajoukkueet ja adidas mittavaan yhteistyöhön

Maailman johtaviin urheiluvälinevalmistajiin lukeutuva adidas on solminut kolmen vuoden sopimuksen Suomen Koripalloliiton kanssa. Sopimuksen myötä kaikki koripallomaajoukkueet Susijengin johdolla saalistavat vuosina 2016-2018 adidaksen kolmeen raitaan sonnustautuneena.

11.12.2015 EM-karsinnat

Suomelle myönnettiin 20-vuotiaiden miesten EM-kisat 2016!

Suomalaisen koripallon jännitysviikonloppu sai varhaisen ja lentävän lähdön, kun kansainvälisen koripalloliiton (FIBA Europe) hallitus myönsi Suomelle 20-vuotiaiden miesten EM-kilpailujen järjestelyoikeuden. Kisat pelataan Helsingissä heinäkuussa 2016. Suomi on hakenut myös miesten EM-kilpailuiden 2017 yhtä alkulohkoa, jonka kohtalosta odotetaan päätöstä lauantaina.

1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

Susijengi-fanien EM-kisapalveluihin panostetaan Montpellierissä

Suomen Koripalloliitto on solminut yhteistyösopimuksen matkanjärjestäjä ja tapahtumayritys Elämysmatkojen kanssa. Yhteistyössä Koripalloliitto ja Elämysmatkat tarjoavat ensi vuoden EM-kisoissa Ranskan Montpellierissä entistäkin laajemman valikoiman palveluita. Elämysmatkat julkaisee ensimmäiset EM-kisojen matkapakettinsa huomenna, keskiviikkona 26.11. klo 11.

21.10.2014 20:08 Liittoa koskeva tiedote

Susijengi-kirja ilmestynyt – tilaa omasi!

Suomen koripallomaajoukkueen viimeisen kymmenen vuoden uskomattoman matkan esittelevä kirja ”Susijengi – Pohjolan perukoilta Euroopan huipulle” on ilmestynyt. Tilaa oma yksilöllinen kappaleesi nyt!

29.8.2014 Korilehti

Elokuun KORI-lehti luettavissa netissä

Torstaina (28.8.) Ilta-Sanomien välissä ilmestynyt KORI-lehti on luettavissa ja ladattavissa PDF-tiedostona Basket.fi-palvelussa, tämän artikkelin lopussa olevan linkin välityksellä. Tuore numero pureutuu Susijengiin ja Espanjassa pelattaviin MM-kisoihin.

FootBalance ja Susijengi yhteistyöhön – markkinoille nimikkopohjalliset

Footbalance System Oy ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, ja näin FootBalancesta tulee Suomen koripallomaajoukkueen Susijengin virallinen yhteistyökumppani. Ammattilaispelaajat ovat käyttäneet FootBalancen yksilöllisiä pohjallisia jo pitkään. Yhteistyön tuloksena FootBalance lanseeraa ainutlaatuiset, Susijengi-grafiikalla varustetut pohjalliset.

Korispisteellä laaja valikoima Susijengi-fanituotteita

Koripallon MM-kisat lähestyvät, ja Susijengin pitkäaikainen fanituotemyyjä Korispiste tuo joka fanin toivetavarat suomalaisen koripalloväen ulottuville. Korispisteen verkkokaupasta löytyy laatutuotteita joka lähtöön, mm. Li-Ningin valmistamat personoidut pelipaidat ja virallinen Susijengin MM-kisapaita, jota Korispiste myy ainoana jälleenmyyjänä.

Näytä lisää vastaavia