Susijengi-kirja ilmestynyt – tilaa omasi!

21.10.2014 20:08 Suomen koripallomaajoukkueen viimeisen kymmenen vuoden uskomattoman matkan esittelevä kirja ”Susijengi – Pohjolan perukoilta Euroopan huipulle” on ilmestynyt. Tilaa oma yksilöllinen kappaleesi nyt!

Yksilöllisen Susijengi-kirjan voi tilata vain vieressä olevien tilausohjeiden avulla.

Kuvaliitteen värittämän Susijengi-kirjan ovat kirjoittaneet palkittu urheilukirjailija Mika Wickström sekä Koripalloliiton tiedotustehtävissä pitkään toiminut freelance-kirjoittaja Hippo Taatila. Kirjan on kustantanut Tammi yhteistyössä Suomen Koripalloliiton kanssa.

Kirjan ensimmäiset 5000 kappaletta ovat uniikkeja, yksilöllisesti numeroituja painoksia. Yksilöllisen numeroinnin lisäksi 1000 kirjaa on varustettu Susijengin nimikirjoituksilla. Näitä yksilöllisiä kirjoja ei kirjakaupasta saa, vaan ainoastaan sähköpostitilauksella, jonka ohjeet alla.

Yksilöllisen kirjan voi tilata hintaan 29,90 € (+lähetyskulut 3,90€).

Tilausohjeet

Susijengi-kirjan tilaus tehdään sähköpostitse osoitteeseen optima@bonnierbooks.fi.  Viestiin tulee merkitä tilaajan nimi, lähiosoite, postinumero ja -toimipaikka, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite sekä syntymäaika. Laita viestin otsikoksi ”Susijengi-kirjan tilaus”.

Huom! Tilaaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, johon tilausvahvistus lähetetään paluuviestinä. Tilaukset toimitetaan suoraan kotiin kannettuna.

Voit tilata myös useamman kirjan, jolloin kirjan kappalehinta on sama. Kahden tai useamman kirjan lähetyskulut ovat 5,95€. Tilaukset toimitetaan postitse vain ennakkotilauksessa mainittuun postiosoitteeseen. Ei toimituksia ulkomaille, eikä Ahvenanmaalle.

Tilatessasi useamman kirjan muista mainita sähköpostiviestissä, montako kirjaa haluat. Mikäli mainintaa määrästä ei ole, oletamme ennakkotilauksen olevan yhdestä kirjasta. Yksilöllisesti numeroituja ja/tai nimikirjoituksilla varustettuja kirjoja voi tilata niin kauan kuin kirjoja riittää tai 31.12.2014 asti.

Tilaukset toimittaa Bonnierin Uudet Kirjat -kerho, joka hoitaa kirjan postituksen, laskutuksen ja asiakaspalvelun. Saat tilauksesta asiakasnumeron, joka ei velvoita sinua mihinkään. Jatkossa voit halutessasi tehdä tilausnumerolla edullisia kirjaostoksia Uudet Kirjat -kerhon muhkeasta valikoimasta.

Henkilöt

 
1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

Susijengi-faneille oma yhdistys kovilla tavoitteilla

Slovenian EM-kisoissa koripallojättiläisiä kumonnut ja koripallobuumin aikaansaanut Susijengi on saanut oman, virallisen kannattajayhdistyksensä. Susijengi-fanit ovat perusteet Suomen Koripallomaajoukkueen Kannattajat ry:n, jonka kunnianhimoiset tavoitteet eivät taatusti jätä ketään kylmäksi.

6.10.2013 20:55 Liittoa koskeva tiedote

Koripalloliitto hakee Susijengille villiä korttia MM-kisoihin

Suomen Koripalloliitto on päättänyt hakea sykähdyttävästi syyskuun EM-kisoissa pelanneelle Susijengille villiä korttia vuoden 2014 MM-kisoihin. Villin kortin hakuprojekti kantaa nimeä ”Yhdessä MM-kisoihin”, jolla Koripalloliitto haluaa paitsi kiittää faneja ja pelaajia myös kutsua sekä julkisen että yksityisen sektorin mukaan MM-kisapaikan hakuun.

13.3.2012 06:57 Pohjoinen alue

EM-karsintojen ennakkolipunmyynti käynnistynyt

Ennakkolipunmyynti Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueiden EM-karsintaotteluihin on käynnissä. Pääsyliput ovat lunastettavissa viime vuodesta tutuin hinnoin Lippupalvelusta, joka hoitaa lipunmyyntiä. Suomen miesten ”Susijengi” saalistaa EM-paikkaa 17.8.-11.9.2012 Helsingin Jäähallissa pelattavissa karsintaotteluissa. Naisten karsinnat pelataan Tikkurilan Valtti Areenalla 13.6.-14.7.2012.

30.4.2010 EM-karsinnat

Basket.fi-sivut avattu Facebookissa – osallistu kisaan!

Suomen Koripalloliitto on avannut ”Basket.fi – Korista 24/7” –sivut yhteisöpalvelu Facebookissa. Avajaisten kunniaksi Facebook-sivulla on tarjolla muun muassa kilpailu, jonka pääpalkintona on Nokia 97 mini –multimedialaite Comes with Music –palvelulla.

9.10.2009 11:55 Liittoa koskeva tiedote

Korisliiga ja miesten maajoukkue viiden vuoden sopimuksella URHOtv:lle

Kotimaisen joukkueurheilun TV-markkinoille voimakkaasti panostava URHOtv ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet viiden vuoden mittaisen mediaoikeussopimuksen. Jääkiekon SM-liigan ja jalkapallon Veikkausliigan oikeudet jo aiemmin hankkineelle URHOtv:lle siirtyy tuoreen sopimuksen myötä niin Korisliigan kuin miesten koripallomaajoukkueenkin mediaoikeudet.

13.2.2007 Pohjoinen alue

Vantaan Energia Areena maajoukkueiden uusi kotiluola

Suomen Koripalloliitto ja Vantaan Energia Areena ovat sopineet ensi kesän miesten ja naisten maajoukkueita koskevasta yhteistyöstä. Myyrmäen urheilupuistoon rakennettu ja uutuuttaan kiiltävä Energia Areena toimii koripallon lippulaivojen kotiluolana tulevissa EM-karsintaotteluissa. Areenalle mahtuu koripallo-otteluihin 2600 katsojaa.

10.6.2017 EM-karsinnat

Yle sopimukseen miesten maajoukkuekoriksen näyttämisestä vuoteen 2021 asti

Yle on hankkinut kansainväliseltä koripalloliitolta FIBAlta oikeudet miesten maajoukkuekoripalloon vuoteen 2021 asti. Sopimus sisältää myös oikeuden näyttää kahdet seuraavat EM-kisat, MM-kisat Kiinassa vuonna 2019 ja karsintaottelut sekä vuoden 2019 MM- että 2021 EM-kisoihin.

13.1.2017 10:09 Liittoa koskeva tiedote

EM-kisojen päiväliput myyntiin maanantaina 16.1.

Helsingissä 31.8. – 6.9.2017 pelattavien koripallon EM-kisojen päivälippujen myynti alkaa maanantaina 16.1.2017 klo 9:00. Päivälippuja vapautuu myyntiin rajallinen määrä.

Näytä lisää vastaavia