Susikoulu koripallon MM-kisoihin Japaniin?

30.6.2023 10:46 Kesä etenee ja Susijengin esiintyminen MM-parketilla lähestyy. Elo-syyskuun vaihteessa Japanin Okinawalla pelattavat MM-pelit ovat myös monen lapsiperheen kalenterissa. Tiedustelut suuren suosion saavuttanutta ja EM-kilpailuissa 2015 Montpellierissä ja 2022 Prahassa toteutettua Susikoulua kohtaan ovat lisääntyneet kesälomien alettua.

Susikoulu on osa Suomen Koripalloliiton ja Kisakallion Urheiluopiston strategista yhteistyökumppanuutta. Prahan EM-kisoissa Susikoulu täyttyi ahkeroista opiskelijoista. Kuva: Ville Vuorinen

Koska Susikoulun järjestäminen Japanissa on vaativa ja monisäikeinen prosessi, Koripalloliitto on päättänyt tiedustella Susijengin faneilta lopullista kiinnostusta koulua kohtaan. 

Vastaamalla alla olevan linkin takaa löytyvään kyselyyn, pääset vaikuttamaan siihen, että toteutetaanko Susikoulu Japanin MM-kisoissa? 

Alustavien suunnitelmien mukaan Susikoulu toteutetaan Okinawalla viisipäiväisenä yhdessä paikallisen koulun kanssa. Susikouluun ovat tervetulleita kaikki perusopetuksessa mukana olevat 1.-9. luokkalaiset suomalaiset lapset. Susikoulun koulupäivät ovat perinteiseen tapaan pituudeltaan 5-6 tuntia ja opetuksesta vastaa kaksi kokenutta suomalaista Finnish PopUp School -konseptin hyvin tuntevaa ja yhteisopettajuuteen erikoistunutta luokanopettajaa. Luokanopettajien lisäksi koulussa toimii mahdollisuuksien mukaan erilaisia opetusalan ammattilaisia avustajina. Yksityiskohdat Susikoulun toteutuksesta tarkentuu tehtävän kyselyn perusteella. 

Mikäli kysely tuottaa riittävästi kiinnostusta, Koripalloliitto yhdessä kumppaneiden kanssa toteuttaa Susikoulun MM-turnauksen yhteydessä. 

Susikoulu on osa Suomen Koripalloliiton ja Kisakallion Urheiluopiston strategista yhteistyökumppanuutta. Kumppanuus tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolisia leiri-, turnaus- ja tapahtumakonsepteja.

- Haluamme ennakkokyselyllä varmistaa, että emme tee turhaan vaativia valmisteluita Japaniin ja koulussa on riittävästi oppilaita, kiteyttää Susikoulun isä Harri Hollo tehtävää kyselyä.

Vastaa kyselyyn TÄSTÄ.

 
28.4.2023 12:50 Susijengi

Susijengin MM-kisojen matkapaketit tulevat myyntiin tapahtumakumppani Elämyksen kautta

Susijengi-fanien osalta jännitys tiivistyy tulevana lauantaina, kun FIBA suorittaa vuoden 2023 MM-kisojen lohkoarvonnat. Kumppani Elämyksen kautta tulee myyntiin 2.5. kaiken tarvittavan sisältävät matkapaketit Aasian MM-kisoihin.

2.6.2022 12:38 Yhteistyökumppanit

Susikoulu saa jatkoa Prahan EM-kisoissa syyskuussa

Koripallon EM-kisoissa Ranskan Montpellierissä 2015 lanseerattu ja suuren suosion saavuttanut Susikoulu saa jatkoa Prahassa syyskuussa pelattavissa EM-kisoissa, jossa Susikouluun ovat tervetulleet perusopetuksessa Suomessa opiskelevat Susijengin fanit.

12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

12.12.2023 09:40 Yhteistyökumppanit

Kohti Susijengin EM-kotikisoja: Koripalloliitto jatkaa tapahtumatuotantoyhteistyötään

Suomen Koripalloliitto on solminut yhteistyösopimuksen Stamenion kanssa. Sopimuksen myötä jatkuu Koripalloliiton järjestämien ottelutapahtumien tuottamista ja ohjaamista koskeva yhteistyö.

22.8.2023 08:50 Susijengi

Näin seuraat Susijengin matkaa MM-kisoissa

Susijengin avausottelu Australiaa vastaan perjantaina 25.8. klo 11.00 suorana Nelosella ja Ruudussa. Artikkeliin on koottu, miten pysyt Susijengin käänteissä mukana. Tervetuloa Susihuumaan!

11.8.2023 14:52 Susijengi

Susijengin virallinen MM-kisapaita nyt myynnissä rajoitetun ajan

6. pelaajan kisavarustukseen on perinteisesti kuulunut pelipaidan lisäksi myös kisapaita. Tämäkään vuosi ei ole poikkeus, kun Susijengi nähdään MM-parketeilla elokuun lopussa Japanissa.

4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

12.7.2023 13:26 Susijengi

Koripalloliiton ja Veikkauksen yhteistyö laajenee - Veikkaus maajoukkueiden yhdeksi pääyhteistyökumppaniksi

Veikkaus ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Veikkaus on jatkossa yksi MM-kisoihin valmistautuvan Susijengin, Susiladiesin ja pyörätuolikoripallon maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista.

30.6.2023 12:38 Susijengi

EM-kotikisojen 2025 pelipäivät Tampereella tiedossa

Kansainvälinen koripalloliitto (FIBA) on määrittänyt alkulohkot koripallon EM-kisojen 2025 järjestäjämaille. Suomessa ja Tampereen Nokia Arenalla pelataan kisojen B-lohko, jonka pelit käynnistyvät 27.8.2025. Myös lohkon muut pelipäivät ovat selvillä.

Näytä lisää vastaavia