Vapaaehtoisille

Ilman vapaaehtoisia meillä ei olisi tapahtumia.

Koripallotapahtumien sydämessä sykkii korvaamaton voimavara: vapaaehtoiset. Vapaaehtoisten innokas panos ja sitoutuminen tekevät yksittäisistä ottelutapahtumista, turnauksista ja kansainvälisistä kisatapahtumista mahdollisia ja unohtumattomia. Olipa kyseessä rakentaminen ja purku, asiakaspalvelu, kuljetus, turvallisuus, akkreditointi, logistiikka tai lukuisat muut tehtävät, vapaaehtoiset tarttuvat niihin ammattitaidolla ja sydämellä. Vapaaehtoisten taidot, ongelmanratkaisukyvyt ja järjestelmällinen työskentelyote takaavat tapahtumien onnistumisen.

Vapaaehtoiset ovat paljon enemmän kuin pelkkiä apureita. He ovat osallistujia, jotka tuovat tapahtumaan ainutlaatuisen tunnelman ja tekevät siitä unohtumattoman kokemuksen kaikille. Heidän innostuksensa tarttuu ja luo tapahtumaan ainutlaatuisen yhteisöllisyyden hengen.

Vapaaehtoisia tarvitaan moniin erilaisiin ottelu- ja tapahtumatoteutuksen tehtäviin. Vapaaehtoisuus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada uusia kokemuksia ja oppia uutta. Vapaaehtoisena sinulla on mahdollisuus tutustua otteluiden ja kisatapahtumien tekemiseen, kokea koripallon tunnelmaa sekä ystävystyä uusien, urheiluhenkisten ihmisten kanssa. Tule mukaan rakentamaan unohtumattomia tapahtumia!