Alexander Madsen juhli kovaa päänahkaa

27.3.2023 10:16 Alexander Madsen pääsi juhlimaan Ateenan paikalliskamppailussa, kun AEK kaatoi suurseura Panathinaikosin tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Alexander Madsen pääsi tuulettamaan paikallisottelun voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Kreikan liigassa Alexander Madsen pääsi tuulettamaan kovaa voittoa, kun AEK kaatoi paikallisvastustaja Panathinaikosin 77-73 (37-34). Madsen kirjautti ottelussa neljä pistettä ja kaksi levypalloa. Kyseessä oli Panathinaikosin viides tappio Kreikan liigassa tämän kauden aikana. Se on samalla ensimmäinen kerta, kun Panathinaikos on hävinnyt runkosarjan aikana viisi ottelua kauden aikana. AEK on tasaisessa sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkoi voittojen tiellä kaatamalla Kanariansaarten derbyssä Gran Canarian 81-77 (33-31). Salin kuritti entistä seuraansa kuuden pisteen, kahden levypallon ja kahden syötön tilastoilla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

LEB Orossa Remu Raitanen kasasi tilastorivilleen viisi pistettä, neljä levypalloa ja riiston, mutta Albacete hävisi Caceresille 76-87 (43-47). Tappio oli Albacetelle kuudes peräkkäinen ja se on nyt jaetulla jumbosijalla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Saksan Bundesliigassa nähtiin taas suomalaisten yhteenotto, kun Joonas Iisalon Academics Heidelberg isännöi Edon Maxhunin edustamaa ja Daniel Herbertin apuvalmentamaa Merlins Crailsheimia. Heidelberg otti tärkeän 93-82 (45-46)-voiton Maxhunin 15 pisteen, kahden levypallon ja viiden syötön tilastorivistä huolimatta. Voitolla Heidelberg nousi sarjataulukossa Merlinsin ohi sijalle 14 ja eroa putoamisrajaan on nyt kolme voittoa. Putoamispeikko hengittää kahden voiton päässä Merlinsistä.
Ottelutilastot

Elias Valtosen pudotuspelihaaveet Rostock Seawolvesin kanssa kokivat kolauksen, kun Würzburg oli vahvempi 76-72 (35-38). Valtoselle kynäiltiin tilastoihin kolme levypalloa, syöttö ja torjunta.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon luotsaaman Bonnin voittoputki jatkui 81-79 (42-46)-voitolla Niners Chemnitzistä. Voitto oli Bonnille yhdeksäs peräkkäinen Bundesliigassa ja se jatkaa sarjakärjessä. Samalla Bonn varmisti jo paikkansa pudotuspeleihin kymmenen kierrosta ennen runkosarjan päätöstä.

- Pudotuspelipaikan ratkeaminen kymmenen kierrosta ennen runkosarjan loppua ei muuta oikeastaan mitään. Taistelemme edelleen ykköspaikasta ja siinä mielessä voitto oli erittäin tärkeä, Iisalo hehkutti seuran sivuilla.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Daniel Janssonin valmentama ja Aatu Kivimäen edustama Tigers Tübingen porskuttaa tukevasti sarjakakkosena. Tigers kaatoi viikonloppuna Giants Leverkusenin 86-79 (37-34) Kivimäen tilastoidessa viisi pistettä, kaksi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Luukas Vaaran Phoenix Hagen sen sijaan taipui niukasti Gladiators Trierille 88-91 (44-42). Vaaran ainoaksi tilastomerkinnäksi tuli levypallo.
Ottelutilastot

Mikael Jantunen teki jälleen takuuvarmaa työtä 12 pisteen, viiden levypallon ja kahden syötön tilastoilla, mutta Treviso joutui taipumaan Brindisin vieraana 84-107 (37-52). Treviso on kymmenentenä voiton päässä pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Aapeli Alasen KR:n jumbosija varmistui, kun se hävisi Tindastollille 115-63 (55-27). Alanen täytteli tilastoriviään 15 pisteellä, kuudella levypallolla, syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden nappasi kaksi kovaa voittoa loppuviikon koitoksissa. Torstaina kaatui kärkijoukkue Vienna viime sekuntien kolmen pisteen heitolla 80-79 (44-38).
Ottelutilastot

Viikonloppuna Swans lensi toisella puoliajalla Klosterneuburg Dukesin yli 90-85 (44-46). Voittojen myötä Swansin voittoputki kasvoi nyt 11 ottelun mittaiseksi.
Ottelutilastot

 
7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

4.12.2023 11:40 Suomalaiset ulkomailla

Maxhunin Le Portel tekee nousua Ranskassa – Laaksolle avausvoitto Saksassa

Edon Maxhunin Le Portelin vahva vire Ranskan liigassa jatkui, kun se kirjautti jälleen tärkeän vierasvoiton. Jussi Laakso kirjautti avausvoittonsa Merlins Crailsheimin peräsimessä, kun hän veti pidemmän korren suomalaistaktikkojen yhteenotossa.

3.12.2023 11:07 Susijengi

Severi Kaukiainen loppukaudeksi BC Kalev/Cramon paitaan

Syyskauden ajan Patrioti Leviceä FIBA Europe Cupissa ja Slovakian liigassa edustanut Peli-Karhujen kasvatti ja hallitseva Korisliigan MVP Severi Kaukiainen, 25, vaihtaa maata ja seuraa. 185-senttinen Kaukiainen on allekirjoittanut loppukauden kattavan sopimuksen Viron ja Latvian yhteisliigaa pelaavan perinteikkään tallinnalaisjoukkue BC Kalev/Cramon kanssa.

30.11.2023 10:49 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball jatkaa vahvasti EuroCupissa – Mubashar Ali hurjasteli Qatarissa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkaa oman lohkonsa kärkipaikalla EuroCupissa joukkueen kirjauttaessa yhdeksännen voittonsa. Mubashar Ali puolestaan tilastoi Qatarissa komean tupla-tuplan.

27.11.2023 11:28 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset onnistuivat laajalla rintamalla Euroopan parketeilla

Sasu Salin pääsi juhlimaan Kanariansaarten derbyn voittoa, kun Teneriffa jatkoi nousuvirettään. Remu Raitanen jatkoi vahvoja esityksiään Espanjassa, Mikael Jantunen ja Edon Maxhuni olivat iskussa Ranskassa ja Henri Kantonen johdatti joukkueensa voittoon Liettuassa.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

20.11.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy taas suomalaiskohtaamisen voittoon

Espanjassa, Islannissa ja Ranskassa nähtiin viikonloppuna suomalaisten kohtaamiset ja Erik Murphy, Antti Kanervo ja Mikko Larkas pääsivät maistelemaan voittoa.

18.11.2023 13:17 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhunin riski kannatti – ”Joskus kannattaa luottaa vaistoihin”

Edon Maxhunin kesäinen kärsivällisyys palkittiin, kun hän sai sopimuksen Ranskan huippusarjaan Le Portelin joukkueeseen. Maxhuni on nopeasti ottanut ison roolin joukkueessa ja johdattanut joukkueen voitosta voittoon.

16.11.2023 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Henri Kantonen vauhditti joukkueensa voittoon Liettuassa

Henri Kantonen oli hyvässä heittovireessä auttaessaan Mazeikiain voittoon Liettuan liigassa. Myös eurokentillä suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

13.11.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Jantunen taas voiton makuun Ranskassa

Edon Maxhunin Le Portel ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkoivat vahvaa virettään Ranskan liigassa. Espanjassa Remu Raitasen vahvat otteet saivat jatkoa.

9.11.2023 13:08 Susijengi

Mikko Larkas SIG Strasbourgin apuvalmentajaksi

Susijengin valmennusjohtoon jo seitsemän vuotta kuulunut Mikko Larkas, 42, siirtyy Ranskan pääsarjaa ja FIBA Mestareiden Liigaa pelaavan SIG Strasbourgin apuvalmentajaksi 1+1-vuotisella sopimuksella. Viimeisen neljän vuoden ajan Larkas on työskennellyt vantaalaisseura PuHu Junioreissa urheilutoimenjohtajana.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

7.11.2023 00:04 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni jälleen täysin pysäyttämätön

Edon Maxhunin upea alkukausi Ranskan liigassa sai jatkoa, kun hän oli johdattamassa Le Portelia voittoon. Euroopan kentillä muutenkin vauhdikas viikonvaihde.

2.11.2023 10:27 Suomalaiset ulkomailla

Jacob Grandison debytoi Espanjassa – Remu Raitanen hyvässä heittovireessä

Susijengin paidassa MM-kisoissa nähty Jacob Grandison debytoi uuden seuransa Menorcan riveissä. Remu Raitasen sihti oli kohdillaan ja Mikael Jantusen loisto-otteet EuroCupissa saivat jatkoa.

30.10.2023 11:05 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset juhlivat voittoja Espanjassa

Sasu Salin, Elias Valtonen ja Alex Murphy pääsivät tuulemaan voittojen kunniaksi Espanjassa ja Remu Raitanen esiintyi muuten vahvasti. Henri Kantonen oli tehokkaana Liettuassa ja Osku Heinonen pisti sukan laulamaan Islannissa.

29.10.2023 18:57 Susijengi

Jacob Grandisonin ammattilaisura käyntiin Menorcassa

Viisivuotisen yliopistoliigauransa viime keväänä päättänyt ja Susijengiä Okinawan MM-kisoissa edustanut Jacob Grandison, 25, aloittaa ammattilaisuransa. Duken yliopistossa viime kaudella pelannut 198-senttinen Grandison liittyy Espanjan kakkosliigassa (LEB Oro) pelaavan Menorcan joukkueeseen.

26.10.2023 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa

Tuomas Iisalon luotsaama Paris Basketball jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa, kun Mikael Jantunen oli jälleen isossa roolissa voitto-ottelussa. Severi Kaukiainen puolestaan loisti FIBA Europe Cupissa ja Erik Murphy debytoi uudessa seurassaan.

24.10.2023 11:56 Susijengi

Erik Murphy Japanin pääsarjaan

Viimeiset kolme kautta Fukushima Firebondsia Japanin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla edustanut Susijengin veteraanisentteri Erik Murphy, 33, nousee sarjatasoa ylemmäs. 208-senttinen Murphy on allekirjoittanut yksivuotisen sopimuksen Japanin B1-liigan itälohkossa pelaavan Gunma Crane Thundersin kanssa.

23.10.2023 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Edon Maxhunin hienoille alkukausille jatkoa

Mikael Jantusen vahva debyyttikausi Paris Basketballin riveissä sai jatkoa viikonloppuna ja Edon Maxhuni oli jälleen liekeissä Le Portelin riveissä. Alex Murphy ja Remu Raitanen pääsivät juhlimaan voittoja Espanjassa.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

Näytä lisää vastaavia