Alex Murphyn Gipuzkoa jatkaa vahvasti Espanjassa

24.11.2019 08:22 Espanjan LEB Orossa Alex Murphy oli jälleen yksi Gipuzkoa Basketin avainpelaajista joukkueen jatkaessa sarjan piikkipaikalla. Alexander Madsen osoitti taas monipuolisuuttaan VEF Riian porskuttaessa puhtaalla pelillä Viron ja Latvian yhteisliigassa.

Alex Murphyn kausi on alkanut hyvin. (Kuva: Ville Vuorinen)

Petteri Koposen Bayern München hävisi viikon toisessa Euroliiga-ottelussaan Panathinaikosille kotonaan 75-87 (35-36). Koponen kasasi kolme pistettä ja levypallon. Bayernilla on kymmenestä pelistä neljä voittoa.
Ottelutilastot

Murphyn Gipuzkoa Basket jatkaa Espanjan LEB Oron kärjessä voittaessaan vieraskentällä Lleidan 69-65 (37-37). Murphy oli jälleen joukkueensa kantavia voimia tilastoidessaan 12 pistettä ja neljä levypalloa. Gipuzkoa Basketilla on kymmenestä ottelusta kahdeksan voittoa.
Ottelutilastot

Roope Ahosen Breogan nappasi 72-56 (47-25)-voiton Galegosta. Ahonen heitti kolme pistettä, kahmi viisi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja yhden riiston. Breoganilla on kymmenen kierroksen jälkeen kuusi voittoa.
Ottelutilastot

Matti Nuutisen Oviedo koki kolmannen peräkkäisen tappionsa hävitessään kotonaan Valladolidille 65-71 (37-30). Nuutinen uurasti 35 minuuttia kuuden pisteen, kuuden levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla. Oviedolla on yhdeksästä ottelusta kaksi voittoa.
Ottelutilastot

LEB Platassa Edon Maxhuni joutui maistelemaan karvasta tappiota, kun Gran Canaria taipui Vallarrobledon vieraana 89-95 (50-39). Maxhunin tilastoriville kirjattiin viisi pistettä, levypallo ja kaksi syöttöä. Gran Canarilla on 11 ottelun jälkeen neljä voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins on aloittanut kautensa hyvin. (Kuva: Oma Design)

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins palasi parin tappion jälkeen voittojen tielle Saksan Bundesliigassa kukistamalla kotikentällään Vechtan 101-88 (48-39). Crailsheimilla on nyt kahdeksasta ottelusta kuusi voittoa.

- Valmistauduimme Vechtan prässiin koko viikon, mutta meillä oli neljä menetystä ensimmäisillä minuuteilla. Pick and roll -tilanteet pitivät meidät pelissä mukana ja pystyimme hyökkäämään joukkueena, Iisalo analysoi Bundesliigan sivuilla.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin apuvalmentama Frankfurt Skyliners taipui kotikentällään Brose Bambergille 72-87 (35-47). Skylinersilla on yhdeksän ottelun jälkeen kolme voittoa.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentama Strasbourg otti tärkeän voiton hakiessaan pisteet Le Mansin vieraana lukemin 90-82 (36-42). Voitto oli Strasbourgille Ranskan ProA:ssa neljäs peräkkäinen. Voitolla Strasbourg on nyt voittanut puolet 10 pelistään.
Ottelutilastot

ProB:ssä Ilari Seppälän Aix-Maurienne hävisi kotonaan kärkijoukkue Souffelweyersheimille 77-90 (36-41). Seppälän tilastot karttuivat seitsemällä pisteellä, kolmella levypallolla, kuudella syötöllä sekä riistolla. Aix-Maurienne on voittanut seitsemästä pelistään kolme.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa VEF Riika jatkaa puhtaalla pelillä sen voitettua kotonaan Pärnun 85-74 (37-41). Madsen oli jälleen joukkueensa kulmakiviä kahdeksan pisteen, kahdeksan levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

 
10.2.2020 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli seurajoukkueiden maailmanmestaruutta

Sasu Salin pääsi ensimmäisenä suomalaispelaajana juhlimaan seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen, FIBA Intercontinental Cupin, voittoa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

19.1.2020 08:42 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Ahonen vauhdissa Espanjassa

Edon Maxhuni ja Roope Ahonen olivat jälleen vahvalla pelipäällä molempien ollessa joukkueidensa parhaimmistoa voitto-otteluissa. Positiivisiin uutisiin kuului myös Alexander Madsenin paluu parketille pienen loukkaantumisen jälkeen.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

4.1.2020 07:15 Suomalaiset ulkomailla

Lindbom ja Ahonen aloittivat vuoden vahvasti

Carl Lindbom ja Roope Ahonen aloittivat vuotensa vakuuttavasti. Lindbom lähenteli tupla-tuplaa Puolassa ja Ahosen vahva heittovire sai jatkoa Espanjassa.

29.12.2019 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Ahonen ja Seppälä päättivät vuotensa tehokkaasti

Roope Ahonen ja Ilari Seppälä päättivät vuotensa vahvasti molempien ollessa tarkkakätisinä ja Jamar Wilson pääsi niin ikään voiton makuun.

22.12.2019 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä vireessä joulun viettoon

Sasu Salin ja Roope Ahonen olivat jälleen tarkkakätisiä Espanjan sarjoissa. Carl Lindbomin hyvät otteet saivat niin ikään jatkoa Puolan liigassa ja Jamar Wilson sekä Ilari Seppälä esiintyivät vahvasti Ranskassa.

19.12.2019 08:35 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin alkuviikon valopilkkuna miesten europarketeilla

Sasu Salin oli alkuviikon Susijengi-onnistuja eurokentillä, kun hän pelasi jälleen vahvasti Teneriffan palatessa voittojen tielle Mestarien liigassa. Petteri Koponen pääsi Euroliigassa juhlimaan maukasta voittoa.

16.12.2019 08:04 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen hurjasteli tupla-tuplan

Alexander Madsen oli jälleen VEF Riian hahmoja merkkauttamalla tupla-tuplan latvialaisjoukkueen jatkaessa sarjassa puhtaalla pelillä. Carl Lindbom oli tarkassa heittovireessä Puolan liigassa ja Edon Maxhuni väläytti Espanjassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

25.10.2019 07:22 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa jatkaa vahvasti Mestarien liigassa

Sasu Salinin Teneriffa nappasi toisen voittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa. Muuten eurokentillä suomalaisten ilonaiheet jäivät vähiin.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

Näytä lisää vastaavia