Delfin Basket avasi kauden terveellisesti ja turvallisesti

2.8.2021 09:03 Heti ensimmäisestä avausheitosta sen huomasi - tätä oli odotettu! Koriskauden perinteinen avaus, Delfin Basket Tournament tuli pitkän kuivan kauden jälkeen enemmän kuin tarpeeseen. Mukana oli mukavasti heti 256 joukkuetta.

Mikään tavallinen turnaus ei tämän vuoden turnaus ollut. Korotilanne vaati pohdintaa, suunnittelua ja tiukkoja linjauksia.

Terveyssuunnitelman oli hyväksynyt Tampereen kaupungin tartuntatautilääkäri, pelastusviranomaiset tarkistivat majoitukset, käsidesiä kului, etäisyydet pidettiin ja maskipakko oli tiukka.

Kaikki mahdollinen oli siis tehty terveyden ja turvallisuuden hyväksi.

Delfin Basketin perinteisestä, monipuolisesta oheisohjelmasta oli nyt tingitty. Huippuottelua ei ollut, iltariennot jätettiin järjestämättä, valmentajailta jäi odottamaan parempia aikoja. Mutta pelit pelattiin. Terveellisesti, turvallisesti.

Tämän vuoden uutuus oli pelinohjaaja-kokeilu. Pyrinnön edustusjoukkueiden pelaajat tuomitsivat -lähinnä ohjasivat - nuorimpien ikäluokkien pelejä. Palaute oli myönteistä, koko korisperheen yhteistä tekemistä.

- Ensi vuonna saatamme kokeilla omien, takavuosien joukkueidemme alumnitoimintaa. Kun kentille tarvitaan syvää korisosaamista, niin nämä maailmalle matkanneet pelaajamme pystyvät erinomaisesti ohjaamaan peleissä tuomareina omien lastensa ikäisten sarjoja, uskoo turnauksen pääsihteeri Elisa Hakanen.

Ensi vuoden Delfin pelataan 5-7.8.2022.

Tämän vuoden turnaukset tulokset löytyvät osoitteesta Delfinbasket.Torneopal.fi.

 
18.3.2024 10:07 Seura tiedottaa

Drive Basketballille mestaruus EYBL-lopputurnauksessa

Drive Basketball Academy voitti sunnuntaina päättyneen kansainvälisen European Youth Basketball Leaguen 20-vuotiaiden lopputurnauksen Tallinnassa. Joukkue voitti sarjan Superfinals-lopputurnauksessa kaikki neljä otteluaan ja kukisti finaalissa Inter Bratislavan Slovakiasta luvuin 69-53.

12.3.2024 17:29 Seura tiedottaa

BC Nokia hakee juniorijoukkueiden ja akatemian valmentajia

BC Nokiassa pelaa yli 500 lasta ja nuorta. Seura tarjoaa vahvan pelaajapolun aina pallokoulusta aikuisten pääsarjoihin. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Nokian Koripalloakatemian valmennuksessa. Haemme nyt laajenevaan toimintaamme motivoituneita, innostavia ja osaavia juniorijoukkueiden sekä akatemian valmentajia.

11.3.2024 10:29 Seura tiedottaa

Virnex Group ja Lahti Basketball Juniorit jatkavat yhteistyötä lasten ja nuorten liikuttamiseksi

Lahti Basketball Juniorit ry ja Virnex Group Oy ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen yhteistyölle, jolla pyritään liikuttamaan yhä useampaa lasta ja nuorta sekä kannustetaan lahjakkaita pelaajia tukemalla pelaajien maajoukkuetoimintaa. Tuella on vaikutettu jo lähes 150 lapsen harrastamiseen.

11.3.2024 10:08 Seura tiedottaa

Puhu Juniorit ry hakee toiminnanjohtajaa

PuHu Juniorit ry on yksi Suomen suurimmista koripalloseuroista, jonka ensisijaisena tarkoituksena on edistää koripalloharrastusta Vantaalla. Seura hakee nyt toiminnanjohtajaa vastaamaan seuratoiminnan johtamisesta, hallinnosta ja seuran kehittämisestä.

11.3.2024 10:01 Seura tiedottaa

Janne Stude lopettaa PuHun toiminnanjohtajana kauden 2023-2024 jälkeen

PuHu Junioreiden toiminnanjohtajan tehtävää kesäkuusta 2021 alkaen hoitanut Janne Stude jää pois seuran johtotehtävistä vaiheittain kevään ja kesän 2024 aikana. Seura käynnistää uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnin välittömästi ja tarkempi aikataulu muutoksille selviää, kun uusi henkilö tehtävään on löydetty.

29.2.2024 15:07 Seura tiedottaa

Opiskelu ja harjoittelu Tampereella

Tampereella voi helposti yhdistää opiskelun ja harjoittelun. Tampereen seutu on yksi Suomen nopeimmin kasvavia keskuksia, joka tarjoaa valtavasti opiskelumahdollisuuksia yläkoulusta toiselle asteelle ja korkeakouluun asti.

29.2.2024 13:52 Seura tiedottaa

Talvilomaleirillä treenattiin Lahti Basketballin Harrison Clearyn ja James Padgettin opissa

Lahti Basketball Juniorit järjesti talvilomaviikolla kolmen päivän korisleirin, jonka teemat keskittyivät Lahden miesten korisliigajoukkueen vahvistusten ympärille. Reilu 60 leiriläistä pääsi oppimaan heitto- ja pallonkäsittelytaitoja Harrison Clearyltä sekä sisäpelaajan liikkeitä James Padgettilta.

28.2.2024 13:35 Seura tiedottaa

LePy hakee valmentajia Unified-toimintaan

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa.

21.2.2024 10:24 Korisleirit

Tiina Stenin tyttökorisleiri Kisakalliossa kesäkuussa

Yhdeksättä kertaa Kisakallion Urheiluopistolla järjestettävä tyttökorisleiri tullaan kokemaan tulevana kesänä 9.-12. kesäkuuta. Leiri on suunnattu 2009-2014 -syntyneille tyttöpelaajille.

21.2.2024 09:39 Seura tiedottaa

Yhdistä opiskelu ja urheilu Jyväskylässä!

Kevään 2024 yhteishaku on nyt käynnissä. Jyväskylä tarjoaa koripalloilijoille hyvät olosuhteet opiskelun ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen.

Näytä lisää vastaavia