Elias Eerikinharju loppukaudeksi Tapiolan Honkaan

5.3.2024 08:19 Miesten I divisioona A:n kärjessä oleva Tapiolan Honka on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Elias Eerikinharjun kanssa.

Eerikinharju on ToPo junioreiden kasvatti, joka debytoi Korisliigassa kaudella 2019-20 Uudenkaupungin Korihaiden riveissä. Hän siirtyi kesken kauden Salon Vilppaan miehistöön, jossa hän pelasi myös pelikauden 2020-21. Tämän jälkeen Eerikinharju siirtyi Italiaan Serie C -sarjaan Morbegnon sekä Ascolin joukkueisiin. Kulunut kausi Italiassa jäi kesken seurasiirto-ongelmien vuoksi. 

Eerikinharju, joka on pelannut 30 nuorten maaottelua ja kaksi kautta USA:ssa (Santa Fe College), tuo täydennystä loukkaantumisista kärsineen Tapiolan Hongan miehistöön.

- Meillä on ollut aika paljon erilaisia vammoja ja sairasteluja joukkueessa emmekä ole pariin kuukauteen päässeet harjoittelemaan täydellä rosterilla. Koko kaudella meillä ei ole ollut yhtään ottelua, jossa kaikki pelaajat ovat olleet pelikuntoisia. Kun Elias soitti ja kyseli pelipaikkaa, teimme nopean analyysin joukkueen tilanteesta ja totesimme, että yksi monipuolinen pelaaja lisää ja nopeat jalat kelpaavat meille. Odotan Eliakselta kovaa koko kentän puolustamista ja samalla apuja hyökkäyspäähän, kertoo Hongan päävalmentaja Aapo Heinonen.

- Siistiä päästä mukaan näin hyvään organisaatioon! Aapo on minulle tuttu valmentaja juniorivuosilta ja tässä tilanteessa koin minulle parhaaksi päästä hyvään valmennukseen. Koen, että voin myös oppia paljon Jamar Wilsonilta ja Dave Gonzalvezilta, jotka ovat kanssani saman pelipaikan pelaajia, mutta hitusen verran minua kokeneempia kavereita. Uskon, että tuon urheilullisuutta molempiin päihin kenttää ja lisäksi heittovoimaa Hongan kovaan ja nimekkääseen joukkueeseen, Eerikinharju toteaa.

 
18.4.2024 21:59 Miesten I divisioona A

Honka avasi miesten I divisioona A:n loppuottelut voitolla Tapiolassa 1213 katsojan edessä

Tapiolan Liikuntahallille oli kerääntynyt 1213 katsojaa todistamaan, kun Tapiolan Honka voitti Jyväskylä Basketball Academyn miesten I divisioona A:n finaalien avausottelussa 93-67 (53-35).

17.4.2024 12:25 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A:n finaalit selostettuina KorisTV:ssä

Torstaina starttaavissa miesten I divisioona A:n loppuotteluissa ovat vastakkain tasapistein sarjan kaksi kärkipaikkaa vallanneet Tapiolan Honka ja Jyväskylä Basketball Academy. Finaaleja voi seurata KorisTV:ssä selostettuina.

11.4.2024 21:34 Miesten I divisioona A

Jyväskylä Basketball Academy ja Tapiolan Honka ovat miesten I divisioonan loppuottelupari

Miesten I divisioona A:n finaalipari on selvillä, kun Jyväskylä Basketball Academy voitti tänään Torpan Pojat ja Tapiolan Honka taas Kipinä Basketin. Molemmat joukkueet etenivät finaaleihin otteluvoitoin 3-0.

9.4.2024 12:30 Miesten I divisioona A

KorisTV välittää divisioonien huimat loppuratkaisut kotikatsomoihin

Kaikkien divisioonien kevään ratkaisupelit ovat katsottavissa osoitteessa KorisTV.fi. Naisten I divisioonassa ja miesten I divisioona B:ssä on avausfinaalit takana. Miesten I divisioona A:ssa puolestaan pelataan parhaillaan finaalipaikoista.

8.4.2024 21:02 Miesten I divisioona A

Lindbomin haamuheitto vei Hongan jatkoajan kautta voittoon – myös JBA voitokas miesten I divisioonan välierissä

Miesten I divisioona A:n välierien toisissa otteluissa Tapiolan Honka nousi Carl Lindbomin puolenkentän takaa lähteneellä kolmosella jatkoajan kautta voittoon Kipinä Basketia vastaan. Maanantai-illan toisessa ottelussa Jyväskylä Basketball Academy voitti niukasti Torpan Pojat.

5.4.2024 22:02 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A:n välieräavauksissa hurjat yleisömäärät – kotijoukkueet JBA ja Honka voitokkaita

Miesten I divisioona A:n välieräottelut käynnistyivät yleisöryntäyksillä, kun 1051 katsojaa oli pakkautunut todistamaan Jyväskylä Basketball Academyn kotivoittoa Torpan Pojista. Tapiolan Honka taas voitti Kipinä Basketin 716 katsojan edessä.

31.3.2024 19:29 Miesten I divisioona A

ToPo, Kipinä, JBA ja Honka etenivät miesten I divisioona A:n välieriin

Miesten I divisioona A:n välieräjoukkueet ovat nyt selvillä, kun Torpan Pojat, Kipinä Basket Jyväskylän Basketball Academy ja Tapiolan Honka voittivat puolivälieräsarjansa 2-0.

28.3.2024 21:16 Miesten I divisioona A

Kipinä, JBA ja Honka voittoihin miesten I divisioona A:n puolivälierien avauksissa

Miesten I divisioona A:n pudotuspelit käynnistyivät torstaina, kun kotijoukkueet Kipinä Basket, Jyväskylä Basketball Academy ja Tapiolan Honka voittivat puolivälierien ensimmäiset ottelut.

28.3.2024 13:09 Miesten I divisioona A

Miesten I divisioona A:n pudotuspelit käyntiin torstaina - katso koko ohjelma

Miesten I divisioona A:n puolivälierät pyörähtävät kolmen ottelusarjan voimin käyntiin torstaina. ToPo ja Raiders aloittavat oman ottelusarjansa pitkäperjantaina.

21.12.2023 14:00 Korisliiga

Kilpailuvuoden 2024–25 Korisliigojen sarjalisenssien hakijat selvillä

Korisliigan ja naisten Korisliigan sarjamääräysten mukaisesti Korisliigan, naisten Korisliigan, miesten I divisioona A:n ja naisten I divisioonan seurojen piti hakea kilpailuvuoden 2024–25 sarjalisenssiä kyseisiin sarjoihin sarjalisenssihakemuksella joulukuun 15. päivään mennessä.

Näytä lisää vastaavia