Elias Räisäselle valmennuspesti Qatariin

10.7.2019 12:08 Viimeiset vuodet Munkkiniemen Kisapoikien junioreita valmentanut Elias Räisänen on solminut sopimuksen Qatarissa sijaitsevan Doha College Academyn kanssa.

Elias Räisänen (vas.) ja toisen Qatarissa sijaitsevan akatemian (QSports Academy) koripallosta vastaava Miroslav Zlatkovic tapasivat viime marraskuussa Dohassa

32-vuotias Räisänen on Vantaan Pussihukkien kasvatti. PuHusta Räisäsen tie vei MuKiin, jossa Räisänen on valmentanut lukuisia eri ikäluokkien joukkueita. 

Qatarissa Räisäsen päävastuulle tulee poikien U15- ja U17-joukkueet sekä akatemian talenttivalmennus. Doha College Academyn vuonna 2007 perustettu urheiluyksikkö Evolution Sports Qatar on kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia. Akatemiassa on urheilijoita kolmivuotiaista täysi-ikäisiin. 

- Yksi suurimmista haaveistani koripallon saralla on ollut päästä ulkomaille tekemään valmennustyötä ammatikseni ja vieläpä nuorien kehityskelpoisten pelaajien kanssa. Joten kun tätä tulevaa pakettia nyt tarkastelee, niin eihän tätä meinaa oikein uskoa vielä todeksi. Ei voi muuta sanoa kuin että olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta ja halu näyttää valmennusosaamiseni Qatarissa on kyllä äärimmäisen kova, Räisänen toteaa.

- Olemme iloisia saadessamme Eliaksen tänne ensi kaudeksi. Hän tuo meille paljon valmennuskokemusta ja on ilo saada motivoitunut ja koripalloon intohimoisesti suhtautuva valmentaja meille töihin. Uskon, että pystymme jatkossa kasvamaan entistä merkittävämmäksi tekijäksi pelaajankehitystyössä akatemiamme kautta ja Räisäsellä tulee siinä varmuudella olemaan iso ja merkittävä rooli, kommentoi koripalloyksiköstä vastaava Adam Rickwood kommentoi.

Räisäsen sopimus on yksivuotinen.

 

Asiat

 
25.4.2024 14:44 Koulutus

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Kisakalliossa

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Kisakalliossa. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kaksi viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä. Koulutukseen ilmoittautuminen on auki 31.5. saakka ja mukaan otetaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta valmentajaa.

24.4.2024 14:21 Seura tiedottaa

YMCA Tampere koripallon valmentajat kaudella 2024-2025

Anssi Niemi ja Patrik von Weissenberg täydentävät YMCA Tampere koripallon työntekijöiden tiimin tulevalla kaudella.

23.4.2024 14:39 Seura tiedottaa

Jussi Laakso ToPoLan päävalmentajaksi

Jussi Laakso aloittaa ToPoLassa päävalmentajana 17.5.2024.

15.4.2024 15:50 Seura tiedottaa

Tampereen Pyrintö nimennyt päävalmentajat kaudelle 2024–2025

Tampereen Pyrintö valmistautuu kauteen 2024-25 ja valmennustiimit alkavat pikkuhiljaa muotoutua. Seura on tunnettu kokonaisvaltaisista pelaajapoluista niin tytöissä kuin pojissa ja eteneminen aikuisten korkeimmalle sarjatasolle asti on Pyrinnön ympäristössä mahdollista.

8.4.2024 12:50 Seura tiedottaa

Taneli Tuokko YMCA Tampere koripallon nuoruusvaiheen vastuuvalmentajaksi

Taneli Tuokko on valittu YMCA Tampere koripallon nuoruusvaiheen vastuuvalmentajaksi. Tuokko vastaa U13–U19 -kokonaisuudesta yhdessä valmennuspäällikkö Sami Toiviaisen kanssa. Lisäksi hän osallistuu YMCA Tampere koripallon toiminnan kehittämiseen yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

5.4.2024 13:59 Seura tiedottaa

Sami Toiviainen YMCA Tampere koripallon valmennuspäälliköksi

Sami Toiviainen on valittu YMCA Tampere koripallon valmennuspäälliköksi. Toiviaisen työtehtäviin kuuluu valmennuksen suunnittelu ja koordinointi sekä koko koripallotoiminnan pitkäjänteinen ja tavoitteellinen kehittäminen.

3.4.2024 15:49 Susi All Star

Muistutus: SUSI All Stars -leirityksen ilmoittautuminen 2010–2011 syntyneille pelaajille auki 21.4. asti

Koripalloliiton maajoukkueohjelman eli Suden polun ensimmäinen askel, SUSI All Stars -leiritys, käynnistyy taas kesäkuussa. Seuravalmentajat vastaavat vuosina 2010–2011 syntyneiden pelaajiensa ilmoittamisesta leiritykseen 21.4.2024 mennessä.

3.4.2024 09:27 Koulutus

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden 1.3. kurssin Savonlinnassa

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden 1.3. kurssin Savonlinnassa. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia valmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

2.4.2024 13:04 Valmentajat

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Salossa

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Salossa yhteistyössä seuran kanssa. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia valmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

2.4.2024 12:55 Valmentajat

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Vaasassa

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Vaasassa yhteistyössä Vaasan Salaman kanssa. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia valmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

Näytä lisää vastaavia