Hongan takakentällä ensi kaudella tuttu mies - Ville Wuorenjuuri jatkaa kasvattajaseurassaan

12.6.2020 11:26 Tapiolan Honka on solminut jatkosopimuksen seuran oman kasvatin Ville Wuorenjuuren kanssa.

Tapiolan Hongan miesten joukkueen rakennus on käynnissä ja pelaajasopimuksia laaditaan kohti 2020-21 kautta mentäessä. Ensimmäisenä julkaisemme pelaajasopimuksen, joka tuskin tulee kellekään yllätyksenä. Kyseessä on honkalaiskasvatti, jonka otteita erityisesti kaaren takana on seurattu jo pitkään. Kapteeninviitastakin tunnetulla pelaajalla on paljon hampaankolossa menneestä kaudesta, sillä pitkän kuntoutuksen jälkeen 24-vuotias takamies ehti peliparketille vain viimeiseen otteluun ennen kesken katkennutta sarjaa. Pudotuspelihurmos jäi kokematta, mutta se ei tämän pelaajan hymyä kadota. 
Haastateltavana Ville Wuorenjuuri.

Kausi katkesi yllättäen viruspandemian takia. Millaisena kausi näyttäytyi pelaajalle, joka osallistui otteluihin kannustaen joukkuettaan penkiltä pitkän kuntoutuksen vuoksi?

- Ehdin tosiaan sairastuvalta juuri takaisin pelikentille ja vain yhteen otteluun, kun koronavirus katkoi muiden lajien tapaan myös koripallokaudet. Toki oli uskomattoman hieno fiilis pukea edes kerran viime kaudella Honka-paita päälle ja päästä pelaamaan hyvien pelaajien ympäröimänä. Kausi kokonaisuudessaan oli opettavainen, sillä se toi mukanaan uudenlaisen lähestymistavan harjoitteluun kuntoutuksen takia. Päästyäni joukkueharjoitteluun mukaan, pyrin kaikin tavoin tuomaan lisää kilpailua jo ennestään vahvaan ryhmään. Samalla pyrin kirimään kiinni loukkaantumisen jättämää rakoa kanssapelaajiin. Matka loukkaantumisesta takaisin täyteen pelikuntoon ei olisi mitenkään onnistunut ilman osaavaa kuntoutushenkilökuntaa sekä valmennusta, joiden avulla pääsin keskittymään täysin omaan henkilökohtaisen taidon kehittämiseen ja tulevien pelien valmistautumiseen. Siitä olen todella kiitollinen.

Kevät ja alkukesä ovat tuoneet paljon uutta Wuorenjuuren elämään. Seuraaviin kuukausiin kuuluu harjoittelun lisäksi uusia tuulia työrintamalla sekä kesästä nauttimista.

- On ollut erityisen hienoa päästä jatkamaan lajiharjoittelua yhdessä joukkueen kanssa. Meno treeneissä on ollut myös sen mukaista, että etätreenejä on tullut tehtyä hyvällä intensiteetillä. Uuden työn aloittaminen taasen on loistava esimerkki Honka-verkoston tarjoamista mahdollisuuksista ja koripallon ulkopuolisista asioista, sillä uuteen työnantajaani olen päässyt tutustumaan alun perin juuri nimenomaan täällä Honkahallilla.

- Kesään kuuluu totta kai paljon mökkeilyä, harjoittelua niin joukkueen kanssa kuin omatoimisestikin sekä töitä myynnin parissa. Näiden lisäksi vietän paljon aikaa golf- ja padel-kentillä. Kesä on hyvää aikaa tutustua myös muihin lajeihin, joten suosittelenkin kaikkia junnuja kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja ja löytämään muunlaisia ärsykkeitä normaalin koripalloharjoittelun lisäksi, Wuorenjuuri vinkkaa.

Tapiolan Honka haki lisenssiä miesten I-divisioona A:han joukkueen voitettua runkosarja divari B:ssä menneellä kaudella. Miesten päävalmentajana jatkaa Aapo Heinonen, joka lupailikin joukkueen rakentumisesta puhuttaessa, että heittovoimaa ei tule puuttumaan tulevankaan kauden joukkueesta. Wuorenjuuri on ainakin yksi pelaajista, joka täyttää tätä lupausta.

Millaisin mielin kohti kautta 2020-21?

- Ensi kauden alkua odotan totta kai jo vesi kielellä. Fiilis on hyvä ja ennen kaikkea odotan henkilökohtaisella tasolla loukkaantumisvapaata kautta. Olen ollut täydessä pelikunnossa jo hetken aikaa ja on mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon kevään ja kesän aikana tehty työ tuottaa hedelmää. Toivotaan, että päästään aloittamaan kaudet ajallaan. Uskon, että kasassa tulee olemaan nuori ja nälkäinen ryhmä täynnä taitavia Hongan pelaajapolun läpikäyneitä pelaajia. Ryhmä, joka on valmis haastamaan sarjan jokaisen joukkueen illasta toiseen.

Tapiolan Hongan ja Honkahallin tukikampanja on käynnissä. Hankkimalla kausikortin tulevaa kautta varten, autat seuraa ja pääset seuraamaan kaikki Hongan miesten joukkueen runkosarjan ottelut kaudella 2020-2021. Tutustu kausikortin sisältöön ja hanki omasi: www.tapiolanhonka.fi/honkasydan

Henkilöt

 
25.11.2020 16:30 Kaakkoinen alue

Easter Tournament 2021 ilmoittautuminen avataan 1.12.2020 kello 10.00

Lahdessa pelattavan perinteisen Easter Tournamentin ilmoittautuminen avataan 1.12.2020 kello 10.00. Turnaus pelataan tulevana pääsiäisenä 2.-4.4.2021

23.11.2020 13:14 Seura tiedottaa

Tule mukaan tuomariksi Vantaan Energia -turnaukseen

Vantaan Energia -juniorikoripalloturnaus järjestetään Vantaalla jo 22. kerran 22.-24.1.2021. Turnaus toivottaa sinut tervetulleeksi tuomaroimaan otteluita turnauksessa!

19.11.2020 18:45 Seura tiedottaa

Hae Lauttasaaren yhteiskoulun yläkoulun korisluokalle

Lauttasaaren yhteiskoulun (LYK) yläkoulussa toimii urheiluluokka, jonka oppilaat harrastavat tavoitteellisesti uintia tai koripalloa. Toteutuksen takana on Suomen Olympiakomitean hyväksymä virallinen huippu-urheiluakatemia, Urhea. Koripalloilijoiden lajiharjoittelun organisoi koripalloseura ToPoLa. Haku 7.luokalle on auki 15.12.2020 asti!

13.11.2020 08:32 Seura tiedottaa

Yhdistä opiskelu ja koripallo Puistopolun peruskoulussa

Puistopolun peruskoulu on Helsingin Vuosaaressa sijaitseva yhtenäinen peruskoulu, jossa järjestetään painotettua liikunnanopetusta sekä alakoulussa että yläkoulussa.

26.10.2020 11:54 Seura tiedottaa

EBT järjestää supermikroriehan 23.-24.1.2021

EBT järjestää maksuttoman Supermikroriehan Espoonlahdessa 23.-24.1.2021. Riehassa on sarjat 2013 ja 2014 syntyneille tytöille ja pojille.

23.10.2020 14:14 Seura tiedottaa

Vantaan Energia PuHu Junioreiden turnauksen pääyhteistyökumppaniksi

PuHu Junioreiden tammikuussa pelattava turnaus saa uuden nimen, kun Vantaan Energia lähtee mukaan turnauksen uudeksi pääyhteistyökumppaniksi. Vantaan Energia on tukenut PuHu Junioreita jo useamman vuoden ja seurassa on oltu erittäin tyytyväisiä yhtiön sitoutumisesta vantaalaiseen junioriurheiluun ja sen tukemiseen. Monivuotinen kumppanuus laajenee tämän uuden yhteistyön myötä uudelle tasolle ja tuo mukaan valtakunnallista vaikuttavuutta lisää.

21.10.2020 10:05 Seura tiedottaa

Koripallon seuraleirit Kisakalliossa

Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa loistavat olosuhteet turvalliseen ja monipuoliseen koripalloleiriin. Nyt huipputarjous loppuvuoden koripalloleireille Kisakalliossa.

15.9.2020 13:59 Seura tiedottaa

Kisakalliossa järjestään syysloman koripallotaitoleiri

Taitoleiri järjestään Lohjan Kisakallion Susi Training Centerissä 12.-14.10.

31.8.2020 10:16 Seura tiedottaa

Pakilan Visan juniorijoukkueet etsivät uusia pelaajia!

Syyskuu on pian nurkan takana ja se tuo tullessaan taas uuden koripallokauden. Nyt on hyvä aika löytää lapselle uusi harrastus. Juniorijoukkueemme etsivät vielä uusia jäseniä ja mukaan mahtuu lähes kaikkiin ikäryhmiin.

27.8.2020 10:48 Seura tiedottaa

ToPoLa-perhe etsii joukkoonsa uusia valmentajia ja kerho-ohjaajia

ToPoLa hakee valmentajia mukaan yhteisölliseen valmennustiimiinsä. Lisäksi seura hakee kerho-ohjaajia syyskuussa alkaviin kerhoihin. ToPoLa tarjoaa valmentajille ja ohjaajille monipuolisia mahdollisuuksia kehittää omaa valmennusosaamista.

24.8.2020 15:35 Seura tiedottaa

Biddy Basket jatkuu jälleen Kisakeskuksen viikonloppuleirillä

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen Biddy Basketin 1-tason leirejä järjestetään syksyllä vain kaksi kappaletta, joista toinen 4-6.9. Kisakeskuksessa.

24.8.2020 14:23 Seura tiedottaa

Biddy Basket jatkuu Kisakeskuksen viikonloppuleirillä

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen Biddy Basketin 1-tason leirejä järjestetään syksyllä vain kaksi kappaletta, joista toinen 4-6.9. Kisakeskuksessa.

6.8.2020 12:51 Seura tiedottaa

Tule tuomariksi Tallink Tournamentiin 21.-23.8.2020

Tallink Tournament kerää jälleen koripallojuniorit Espooseen elokuun lopussa. Turnaus starttaa perinteisesti uuden kauden. Mukaan mahtuisi vielä tuomareita toteuttamaan junioreiden huippuviikonloppua.

31.7.2020 11:11 Seura tiedottaa

Toni Taipale ToPoLan toiminnanjohtajaksi

ToPoLan uutena toiminnanjohtajana aloittaa elokuun ensimmäisenä päivänä Toni Taipale. Toni on toiminut koripallon parissa eri tehtävissä jo useita vuosia.

31.7.2020 10:44 Seura tiedottaa

Karhu Basket hakee junioritoiminnan päävalmentajaa

Haluatko tulla kehittämään oranssin perheen, #oranssionmeirän, junioritoimintaa Kauhajoelle päästen samalla mukaan edustusjoukkueen valmennustiimiin?

29.7.2020 10:30 Läntinen alue

Porilainen koripalloseura BC Sisu hakee toimintaansa uusia valmentajia

Tua no ni, ny olis tarvetta uusille korisvalkuille Poriin. BC Sisu on kehittynyt tasaisesti viime vuosina ja nyt olis ihan oikeasti tarvetta osaaville valmentajille. Sisussa on tietty visio, miten tulemme kehittämään toimintaamme lähivuosina.

24.7.2020 11:13 Seura tiedottaa

Perinteinen Kouvot-turnaus järjestetään 13.-15.11. Kouvolassa

Kouvot-juniorikoripalloturnaus pelataan Kouvolassa 13.-15.11.2020. Ilmoittautuminen turnaukseen on käynnistynyt.

14.7.2020 10:20 Läntinen alue

Miia Lindström YMCA Tampereen minikoripallokoordinaattoriksi

YMCA Tampereen kehitystyö saa jälleen merkittävää myötätuulta taakseen, kun Miia Lindström aloittaa 1.8.2020 yhdistyksen minikoripallokoordinaattorina. Sopimus on yksivuotinen.

13.7.2020 15:25 Keskinen alue

Vaasan Salama etsii junioritoimintaan valmentajia, apuvalmentajia, sekä apuja taustajoukkoihin

Vaasan Salama, 70-vuotias koripalloilun erikoisseura etsii junioritoimintaan valmentajia, apuvalmentajia, sekä apuja taustajoukkoihin. Olemme Vaasan seudun ainut koripalloseura ja lisenssimäärissä laskettuna Keskisen alueen toiseksi suurin.

13.7.2020 08:51 Seura tiedottaa

Biddy Basket leirien ilmoittautuminen on avattu

Tervetuloa mukaan elo-syyskuun Biddy Basket 1-tason leireille. Leirit ovat avoimia kaikille 1.9.2007 jälkeen syntyneille tytöille ja pojille.

Näytä lisää vastaavia