Honka höyhensi Kotkan puolivälieräavauksessa

16.4.2009 Kahden edelliskauden mestari Espoon Honka aloitti Korisliigan pudotuspelit torstaina helpolla kotivoitolla, kun kotkalainen KTP-Basket kukistui ensimmäisessä puolivälieräottelussa selvällä 81-55 (36-21) -erolla.

Honka voitti KTP:n kaikissa neljässä runkosarjakohtaamisessa eikä torstain pelistäkään syntynyt kunnon kamppailua. Honka karkasi heti 15-2 -johtoon ja seuraavalla jaksolla jo 29-8 -numeroihin. KTP ei päässyt enää missään vaiheessa lähituntumaan.

 

- Meillä oli hyvä puolustus ja selvä materiaaliero puolellamme. Ne eivät kuitenkaan vielä riitä, ellei puolustamiseen suhtauduta antaumuksella. Nyt jokainen pelasi uhrautuvasti, kehui Hongan valmentaja Mihailo Pavicevic.

 

- Minulle tuli tänään lyhyen valmentajaurani ehdottomasti kovin puolustus vastaan. Tässä on kova työ keksiä keinot, millä Hongan puolustus jatkossa murretaan, myönsi KTP:n tuore valmentaja Roope Mäkelä.

 

Hongan pisteet jakaantuivat tasaisesti, kun Kimmo Muurinen heitti 14 pistettä ja Akeem Scott, Ben Perkins ja Tuukka Kotti kukin 13.

 

KTP:n tehokkaimpia olivat Durell Vinson 15:llä ja Ville Mäkäläinen 11 pisteellä.

 

Puolivälieristä pääsee jatkoon kolmella voitolla. Muut puolivälierien ottelusarjat Kataja-ToPo, Kouvot-Pyrintö ja Namika Lahti-Korihait alkavat lauantaina.

 

Lue myös seuraavat artikkelit

  (STT)

 

Korisliigan täydelliset ottelutilastot ja muita tilastoja osoitteessa www.basket.fi.Lisätietoja: /sarjat_tulokset/korisliiga/
 
6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

30.3.2024 19:24 Korisliiga

Korisliigan playoff-parit ratkottu – Hannes Pöllä palasi pelikentille, Lauri Kallio rikkoi piste-ennätyksensä

Korisliigan jatkosarjat pelattiin loppuun, ja viimeisetkin otteluparit puolivälieriin vahvistuivat.

30.3.2024 07:55 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat huipentuvat TV:ssä – Korihaiden ja Kauhajoen ottelu suorana Jimillä

Korisliigan lauantaisessa päätöskierroksessa suurin mielenkiinto osuu taisteluun puolivälierien kotiedusta, jossa kahdesta paikasta taistelevat Korihait, Kataja Basket, Kauhajoki ja Salon Vilpas.

27.3.2024 20:49 Korisliiga

Bisonsin viime sekunnin kori pelasti joukkueen sarjapaikan – Kobrat lunasti lipun playoffeihin

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa ratkaistiin tänään molemmat auki jääneet sijoitukset: sekä viimeinen pudotuspeleihin menijä että sarjasta putoaja.

26.3.2024 20:49 Korisliiga

Seagulls varmisti ykkössijansa Okko Järven pistetykityksellä – Korihait kaatoi Nokian

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voittivat tänään Helsinki Seagulls ja Korihait.

Näytä lisää vastaavia