Hypäri 3x3 käynnistynyt, Derrick Crayton mukaan YMCA Tampereen valmennukseen

2.9.2021 12:31 YMCA Tampereen ja Tamspiritin Hypäri 3x3 -koripallokonsepti tarjoaa alakouluikäisille mahdollisuuden maksuttomaan koripalloharrastukseen 2-3 kertaa viikossa iltapäivisin heti koulupäivän yhteydessä. Ensimmäinen viikko keräsi neljään toimipaikkaan 180 ilmoittautunutta.

YMCA Tampereen, Tamspiritin ja Tampereen kaupungin yhteistyön seurauksena syntynyt Lupa Harrastaa -koulukoriskonsepti Hypäri 3x3 käynnistyi elokuussa ja aloitus on ylittänyt kaikki toiminnalle asetetut odotukset. Koriskerhoihin on ilmoittautunut 180 alakouluikäistä lasta.

Hypäri 3x3 käynnistyi kaikilla neljällä Tampereen koulupolkualueella. Elokuussa aloittaneet toimipisteet ovat Hervanta, Lielahti/Lentävänniemi, Kaukajärvi sekä Tampereen keskusta Namikan Kisahallilla. Kyseessä on ensimmäinen laajemmassa mittakaavassa toteutettu pitkäkestoinen 3x3 -konsepti Tampereella. Uutena toimipisteenä syyskuussa aloittaa Tesoma, jossa pilotoidaan uudenlaista lajirajat ylittävää yhteistyötä.

Lupa Harrastaa -kerhot mahdollistavat Harrastamisen Suomen mallin tavoitteiden mukaisesti lapsille mieluisan, maksuttoman ja laadukkaan harrastuksen koulupäivän yhteyteen. Hypäri 3x3 -konseptissa pelataan 3x3-koripalloa, harjoitellaan koripallon perustekniikoita sekä hankitaan liikunnallisia perustaitoja pelien ja leikkien välityksellä. Ohjaajina kerhoissa on paikalla koripallovalmentaja YMCA:lta sekä koulutettu liikunnanohjaaja Tamspiritin puolelta.

”Miia Lindström on tehnyt upean työn tämän konseptin rakentamisessa ja olen itsekin päässyt Tamspiritin toiminnan kautta tutustumaan aivan uuteen maailmaan lasten urheilun parissa. Suuri kiitos Juho Tukiolle yhteistyöstä, uskomme vahvasti, että tästä voi kasvaa lapsille ja seutukunnan koripallolle uusi ja vakaa kasvupohja tulevaisuuteen.”, kommentoi YMCA:n koripallon lajipäällikkö Pena Ranta.

YMCA Tampere kiittää myös Koripalloliittoa tuestaan toiminnan kehittämiseksi. Yhteisenä tahtotilana on ensimmäisen pilottivuoden jälkeen jakaa hyvät ja toimivat käytänteet kaikkien koripalloseurojen hyödynnettäväksi.

Kerhoihin mahtuu edelleen uusia innokkaita koripallon kokeilijoita. Lisätietoa kerhoista löytyy Tampereen kaupungin Lupa Liikkua, Lupa Harrastaa -harrastuskalenterista. Tervetuloa mukaan! https://lyyti.fi/e/cal/lupa-liikkua-lupa-harrastaa.html
 


DERRICK CRAYTON MUKAAN VALMENNUKSEEN

YMCA Tampere ja Derrick Crayton ovat solmineet vuoden mittaisen osa-aikaisen valmentajasopimuksen, joka sisältää Hypäri 3x3-valmennusta sekä aamuharjoittelukokonaisuuden, jolla tarjotaan Tampereen keskustassa mahdollisuus ohjattuun aamuharjoitteluun kahdesti viikossa. Aamuharjoittelu on avoin sekä YMCA Tampereen että muiden seurojen pelaajille. Harjoitukset kohdistetaan ensisijaisesti 13-17 -vuotiaille nuorille.

”On mahtavaa saada jälleen yksi osaava ja kokenut valmentaja mukaan YMCA Tampereen kasvavaan ja kehittyvään valmennustiimiin. Derrick tuo nuorille pelaajille omakohtaisen kokemuksen siitä, mitä huippukoripalloon tähtääminen osaamiselta ja harjoittelulta vaatii. Koska sen lisäksi hänen persoonansa sopii erinomaisesti Hypäri 3x3 valmennukseen, niin on itsestäänselvää, että YMCA on enemmän kuin onnellinen Derrickin liittymisestä Namikan sinisiin.”, kertoo Pena Ranta.

Lisätietoa aamuharjoittelusta: https://ymcatamperekoripallo.fi/aamuharjoittelu/
tai sähköpostilla: pena.ranta@ymca.fi
Lisätietoa Lupa Harrastaa -toiminnasta: miia.lindstrom@ymca.fi

 
18.10.2023 11:40 Läntinen alue

Tampereen Pyrintö ja Loop Basketball Training yhteistyösopimukseen

Suomen tunnetuin heittovalmentaja Jussi Pärssinen, joka tunnetaan Loop Basketball Training -ohjelmastaan, on tehnyt Pyrinnön kanssa yhteistyösopimuksen pelaajien heittovalmennuksesta ja valmentajien heittovalmennuksen kehittämisestä.

18.10.2023 11:29 Läntinen alue

Johtajuusseminaari

Ura Basket järjestää syksyn kiinnostavimman markkinointia ja urheilua käsittelevän seminaarin Kaarina-talolla torstaina 2. marraskuuta klo 8.30 alkaen.

7.9.2023 16:19 Läntinen alue

BC Nokian MATKA HUIPULLE -foorumi 19.10.2023

BC Nokia järjestää MATKA HUIPULLE -foorumin tukeakseen lasten ja nuorten koripalloharrastusta sekä nyt käynnistyneen Nokian Koripalloakatemian valmennustoimintaa.

30.8.2023 11:11 Läntinen alue

Mesuca Basket ry.n 20 Junioriturnaus Salossa

Mesucan 20 Junioriturnaus 16.-17.9.23 Salossa

30.8.2023 11:08 Läntinen alue

Mesuca Basket ry.n 20 Jokinen Basket aikuisturnaus Salossa

Jokinen Basket 20 Aikuisturnaus 16.-17.9.23 Salossa.

7.7.2023 09:18 Läntinen alue

Tampereen Pyrintö nimennyt päävalmentajat kaudelle 2023-24

Tampereen Pyrintö on valmiina kauteen 2023-24. Kaikki päävalmentajat on nimetty, ja valmennustiimit alkavat muotoutua.

6.7.2023 15:27 Läntinen alue

Raholan Pyrkivä valmistautuu kauteen 23-24

Divisioona A:han noussut Raholan Pyrkivä panostaa entisestään juniorivalmennukseen – Anssi Niemestä seuran neljäs päätoiminen valmentajana

30.6.2023 12:00 Läntinen alue

Hella Street Basket -katukoristurnaus Raumalla 27.7.-28.7.2023

Rauma Basket ja Hella Street Food co. järjestää katukoristurnauksen Raumalla pitsiviikon kuhinassa! Kerää neljän hengen joukkue kasaan ja ilmoittaudu mukaan, ilmoittautuminen on auki NYT!

29.6.2023 09:47 Läntinen alue

Antti Nikkilä jatkaa Pyrinnössä juniorivalmentajana

Tampereen Pyrintö lisää valmennusosaamistaan junioripuolella ja nyt mukaan päätoimiseksi valmentajaksi tulee Antti Nikkilä, joka on ollut mukana seuran toiminnassa jo monta vuotta niin valmentaja kuin pelaajana.

Näytä lisää vastaavia