Hypäri 3x3 käynnistynyt, Derrick Crayton mukaan YMCA Tampereen valmennukseen

2.9.2021 12:31 YMCA Tampereen ja Tamspiritin Hypäri 3x3 -koripallokonsepti tarjoaa alakouluikäisille mahdollisuuden maksuttomaan koripalloharrastukseen 2-3 kertaa viikossa iltapäivisin heti koulupäivän yhteydessä. Ensimmäinen viikko keräsi neljään toimipaikkaan 180 ilmoittautunutta.

YMCA Tampereen, Tamspiritin ja Tampereen kaupungin yhteistyön seurauksena syntynyt Lupa Harrastaa -koulukoriskonsepti Hypäri 3x3 käynnistyi elokuussa ja aloitus on ylittänyt kaikki toiminnalle asetetut odotukset. Koriskerhoihin on ilmoittautunut 180 alakouluikäistä lasta.

Hypäri 3x3 käynnistyi kaikilla neljällä Tampereen koulupolkualueella. Elokuussa aloittaneet toimipisteet ovat Hervanta, Lielahti/Lentävänniemi, Kaukajärvi sekä Tampereen keskusta Namikan Kisahallilla. Kyseessä on ensimmäinen laajemmassa mittakaavassa toteutettu pitkäkestoinen 3x3 -konsepti Tampereella. Uutena toimipisteenä syyskuussa aloittaa Tesoma, jossa pilotoidaan uudenlaista lajirajat ylittävää yhteistyötä.

Lupa Harrastaa -kerhot mahdollistavat Harrastamisen Suomen mallin tavoitteiden mukaisesti lapsille mieluisan, maksuttoman ja laadukkaan harrastuksen koulupäivän yhteyteen. Hypäri 3x3 -konseptissa pelataan 3x3-koripalloa, harjoitellaan koripallon perustekniikoita sekä hankitaan liikunnallisia perustaitoja pelien ja leikkien välityksellä. Ohjaajina kerhoissa on paikalla koripallovalmentaja YMCA:lta sekä koulutettu liikunnanohjaaja Tamspiritin puolelta.

”Miia Lindström on tehnyt upean työn tämän konseptin rakentamisessa ja olen itsekin päässyt Tamspiritin toiminnan kautta tutustumaan aivan uuteen maailmaan lasten urheilun parissa. Suuri kiitos Juho Tukiolle yhteistyöstä, uskomme vahvasti, että tästä voi kasvaa lapsille ja seutukunnan koripallolle uusi ja vakaa kasvupohja tulevaisuuteen.”, kommentoi YMCA:n koripallon lajipäällikkö Pena Ranta.

YMCA Tampere kiittää myös Koripalloliittoa tuestaan toiminnan kehittämiseksi. Yhteisenä tahtotilana on ensimmäisen pilottivuoden jälkeen jakaa hyvät ja toimivat käytänteet kaikkien koripalloseurojen hyödynnettäväksi.

Kerhoihin mahtuu edelleen uusia innokkaita koripallon kokeilijoita. Lisätietoa kerhoista löytyy Tampereen kaupungin Lupa Liikkua, Lupa Harrastaa -harrastuskalenterista. Tervetuloa mukaan! https://lyyti.fi/e/cal/lupa-liikkua-lupa-harrastaa.html
 


DERRICK CRAYTON MUKAAN VALMENNUKSEEN

YMCA Tampere ja Derrick Crayton ovat solmineet vuoden mittaisen osa-aikaisen valmentajasopimuksen, joka sisältää Hypäri 3x3-valmennusta sekä aamuharjoittelukokonaisuuden, jolla tarjotaan Tampereen keskustassa mahdollisuus ohjattuun aamuharjoitteluun kahdesti viikossa. Aamuharjoittelu on avoin sekä YMCA Tampereen että muiden seurojen pelaajille. Harjoitukset kohdistetaan ensisijaisesti 13-17 -vuotiaille nuorille.

”On mahtavaa saada jälleen yksi osaava ja kokenut valmentaja mukaan YMCA Tampereen kasvavaan ja kehittyvään valmennustiimiin. Derrick tuo nuorille pelaajille omakohtaisen kokemuksen siitä, mitä huippukoripalloon tähtääminen osaamiselta ja harjoittelulta vaatii. Koska sen lisäksi hänen persoonansa sopii erinomaisesti Hypäri 3x3 valmennukseen, niin on itsestäänselvää, että YMCA on enemmän kuin onnellinen Derrickin liittymisestä Namikan sinisiin.”, kertoo Pena Ranta.

Lisätietoa aamuharjoittelusta: https://ymcatamperekoripallo.fi/aamuharjoittelu/
tai sähköpostilla: pena.ranta@ymca.fi
Lisätietoa Lupa Harrastaa -toiminnasta: miia.lindstrom@ymca.fi

 
4.1.2022 10:12 Läntinen alue

Salon Vilpas Koripallo ry hakee toiminnanjohtajaa

Varsinais-Suomen suurin koripalloseura ja samalla Korisliigan hallitseva Suomen mestari Salon Vilpas Koripallo ry hakee uutta toiminnanjohtajaa.

16.9.2021 12:52 Läntinen alue

Jukka Lindbergistä Ura Basketin minikorisvastaava

Todella pitkän linjan seura-aktiivi palkattiin huolehtimaan seuran nuorimmistä ikäluokista.

18.8.2021 15:21 Läntinen alue

Valmentajaksi Raholan Pyrkivään!

Raholan Pyrkivä on perinteikäs länsi-tamperelainen koripalloseura. Seura kasvaa ja kehittyy vahvasti, ja panostamme paljon juniorijoukkueiden toimintaan nyt ja jatkossa. Etsimme nyt päävalmentajaa minipoikien joukkueeseen (2010 ja 2011 syntyneet)

22.6.2021 12:02 Läntinen alue

Hannu Naumanen valittu Punaportin Bluesin lapsuusvaiheen valmennuspäälliköksi

Punaportin Blues on hämeenlinnalainen koripalloseura, jonka tarkoituksena on kasvattaa elämässä pärjääviä ihmisiä koripallon avulla sekä levittää koripalloa lajina. Seuran tavoitteena on tehdä Hämeenlinnan seudun laadukkainta urheilukasvatustyötä.

13.6.2021 18:21 Läntinen alue

Turku Riverbasket 2021

USKALLATKO OLLA PELAAMATTA?

4.6.2021 17:00 Läntinen alue

Uusi toiminnallinen kuntosali kehittää YMCA Tampereen harjoitusolosuhteita

YMCA Tampereen omistaman Namikan Kisahallin yhteyteen on valmistunut koripalloilijoiden voima- ja oheisharjoittelua tukeva kuntosali. Remontin yhteydessä samaan osoitteeseen ovat muuttaneet myös urheilutoiminnan toimistot sekä valmentajien kokoontumis- ja koulutustila YMCA Sport Lounge.

31.5.2021 23:05 Läntinen alue

FoKoPo etsii valmentajaa

FoKoPon miesten joukkueeseen etsitään valmentajaa kaudelle 21-22

25.5.2021 16:05 Läntinen alue

JBT ilmoittautuminen käynnissä

Syyskuun 3. - 5.9. pelataan jälleen Turun seudulla JBT -turnaus! Ilmoittautuminen on nyt avoinna. Tervetuloa!

19.5.2021 22:07 Läntinen alue

Tampereen Pyrintö valmistautuu kauteen 2021-22

Tampereen Pyrinnön kausi 2021-22 pyörähtää tai on jo pyörähtänyt käyntiin eri joukkueiden osalta. Valmennustoiminnan organisointia on vastuutettu uudella tavalla, päävalmentajat eri joukkueisiin on nimetty ja valmennustaffit ovat kokonaisuudessaan hyvällä mallilla.

19.5.2021 21:59 Läntinen alue

Raipe Helminen mukaan Delfin Basketin keskusteluiltaan

Kun on toista vuotta puhumatta, puhumista varmasti riittää. Delfin Basket Tournamentiin on syntymässä todellinen koriksen tarinoiden tori. Mukana on valmennuksen huippuja - jopa kiekkoikoni Raipe Helminen.

4.5.2021 20:52 Läntinen alue

Mieleinen Basket -junioriturnaus syyskuussa Loimaalla

Mikro-, mini- ja U14-ikäisten syysturnaus Mieleinen Basket järjestetään 11.-12.9.2021 Loimaalla.

30.4.2021 15:21 Läntinen alue

Turun Riento etsii uusia valmentajia

Turun Riento etsii uusia valmentajia innokkaiden nuorten koripalloilijoiden kasvun ja kehityksen tueksi. Seura on viime vuosina pystynyt nostamaan valmennuksen tasoa kaikissa ryhmissään ja kehityskulku halutaan pitää samanlaisena myös tulevaisuudessa.

21.4.2021 09:52 Seura tiedottaa

Delfin Basketin ilmoittautuminen alkoi vauhdilla

Koriskauden aloittavan suurturnauksen, Delfin Basketin ilmoittautuminen käynnistyi vauhdilla. Jo ensimmäisen päivän aikana kolmisenkymmentä joukkuetta kuittasi osallistumisensa turnauksen verkkosivuilla.

1.4.2021 09:58 Läntinen alue

BC Nokia etsii motivoituneita ja kehityshaluisia valmentajia

BC Nokia hakee valmentajia mukaan seuransa valmennustiimiin. Erityisesti etsimme vahvistuksia tyttöjen joukkueisiin. Tarjoamme valmentajille ja ohjaajille monipuolisia mahdollisuuksia kehittää omaa valmennusosaamista. Lisäksi valmentajalla on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti kerho-ohjaajana.

29.3.2021 21:33 Seura tiedottaa

JBT pelataan 3.-5.9.2021

Perinteinen JBT turnaus järjestetään tänä vuonna syyskuussa, jolloin uskotaan koronaepidemiatilanteen sallivan normaalit turnausjärjestelyt.

14.3.2021 14:20 Läntinen alue

Punaportin Blues rekrytoi - haussa päätoiminen lapsuusvaiheen valmennuspäällikkö

Punaportin Blues ry on hämeenlinnalainen koripallon erikoisseura, jonka tarkoituksena on kasvattaa elämässä pärjääviä ihmisiä koripallon avulla sekä levittää koripalloa lajina.

29.7.2020 10:30 Läntinen alue

Porilainen koripalloseura BC Sisu hakee toimintaansa uusia valmentajia

Tua no ni, ny olis tarvetta uusille korisvalkuille Poriin. BC Sisu on kehittynyt tasaisesti viime vuosina ja nyt olis ihan oikeasti tarvetta osaaville valmentajille. Sisussa on tietty visio, miten tulemme kehittämään toimintaamme lähivuosina.

14.7.2020 10:20 Läntinen alue

Miia Lindström YMCA Tampereen minikoripallokoordinaattoriksi

YMCA Tampereen kehitystyö saa jälleen merkittävää myötätuulta taakseen, kun Miia Lindström aloittaa 1.8.2020 yhdistyksen minikoripallokoordinaattorina. Sopimus on yksivuotinen.

8.6.2020 13:55 Läntinen alue

33. Delfin Basket Tournament 31.7.-2.8.2020 Tampereella

Ilmoittautuminen 33. Delfin Basket Tournamentiin on nyt avoinna ja turnaus järjestetään 31.7.-2.8.2020 Tampereella. Delfin Basket on loistava tapa startata uusi koripallokausi, tavata koripallon ystäviä ympäri Suomea sekä nauttia aurinkoisesta Tampereesta. Sarjoja on tarjolla mikroista aina aikuisten avoimeen FUN-sarjaan asti.

2.6.2020 13:34 Läntinen alue

Mieleinen Basket -junioriturnaus syyskuussa Loimaalla

Mikro-, mini- ja U14-ikäisten syysturnaus Mieleinen Basket järjestetään 19.-20.9.2020 Loimaalla.

Näytä lisää vastaavia