Hypäri 3x3 käynnistynyt, Derrick Crayton mukaan YMCA Tampereen valmennukseen

2.9.2021 12:31 YMCA Tampereen ja Tamspiritin Hypäri 3x3 -koripallokonsepti tarjoaa alakouluikäisille mahdollisuuden maksuttomaan koripalloharrastukseen 2-3 kertaa viikossa iltapäivisin heti koulupäivän yhteydessä. Ensimmäinen viikko keräsi neljään toimipaikkaan 180 ilmoittautunutta.

YMCA Tampereen, Tamspiritin ja Tampereen kaupungin yhteistyön seurauksena syntynyt Lupa Harrastaa -koulukoriskonsepti Hypäri 3x3 käynnistyi elokuussa ja aloitus on ylittänyt kaikki toiminnalle asetetut odotukset. Koriskerhoihin on ilmoittautunut 180 alakouluikäistä lasta.

Hypäri 3x3 käynnistyi kaikilla neljällä Tampereen koulupolkualueella. Elokuussa aloittaneet toimipisteet ovat Hervanta, Lielahti/Lentävänniemi, Kaukajärvi sekä Tampereen keskusta Namikan Kisahallilla. Kyseessä on ensimmäinen laajemmassa mittakaavassa toteutettu pitkäkestoinen 3x3 -konsepti Tampereella. Uutena toimipisteenä syyskuussa aloittaa Tesoma, jossa pilotoidaan uudenlaista lajirajat ylittävää yhteistyötä.

Lupa Harrastaa -kerhot mahdollistavat Harrastamisen Suomen mallin tavoitteiden mukaisesti lapsille mieluisan, maksuttoman ja laadukkaan harrastuksen koulupäivän yhteyteen. Hypäri 3x3 -konseptissa pelataan 3x3-koripalloa, harjoitellaan koripallon perustekniikoita sekä hankitaan liikunnallisia perustaitoja pelien ja leikkien välityksellä. Ohjaajina kerhoissa on paikalla koripallovalmentaja YMCA:lta sekä koulutettu liikunnanohjaaja Tamspiritin puolelta.

”Miia Lindström on tehnyt upean työn tämän konseptin rakentamisessa ja olen itsekin päässyt Tamspiritin toiminnan kautta tutustumaan aivan uuteen maailmaan lasten urheilun parissa. Suuri kiitos Juho Tukiolle yhteistyöstä, uskomme vahvasti, että tästä voi kasvaa lapsille ja seutukunnan koripallolle uusi ja vakaa kasvupohja tulevaisuuteen.”, kommentoi YMCA:n koripallon lajipäällikkö Pena Ranta.

YMCA Tampere kiittää myös Koripalloliittoa tuestaan toiminnan kehittämiseksi. Yhteisenä tahtotilana on ensimmäisen pilottivuoden jälkeen jakaa hyvät ja toimivat käytänteet kaikkien koripalloseurojen hyödynnettäväksi.

Kerhoihin mahtuu edelleen uusia innokkaita koripallon kokeilijoita. Lisätietoa kerhoista löytyy Tampereen kaupungin Lupa Liikkua, Lupa Harrastaa -harrastuskalenterista. Tervetuloa mukaan! https://lyyti.fi/e/cal/lupa-liikkua-lupa-harrastaa.html
 


DERRICK CRAYTON MUKAAN VALMENNUKSEEN

YMCA Tampere ja Derrick Crayton ovat solmineet vuoden mittaisen osa-aikaisen valmentajasopimuksen, joka sisältää Hypäri 3x3-valmennusta sekä aamuharjoittelukokonaisuuden, jolla tarjotaan Tampereen keskustassa mahdollisuus ohjattuun aamuharjoitteluun kahdesti viikossa. Aamuharjoittelu on avoin sekä YMCA Tampereen että muiden seurojen pelaajille. Harjoitukset kohdistetaan ensisijaisesti 13-17 -vuotiaille nuorille.

”On mahtavaa saada jälleen yksi osaava ja kokenut valmentaja mukaan YMCA Tampereen kasvavaan ja kehittyvään valmennustiimiin. Derrick tuo nuorille pelaajille omakohtaisen kokemuksen siitä, mitä huippukoripalloon tähtääminen osaamiselta ja harjoittelulta vaatii. Koska sen lisäksi hänen persoonansa sopii erinomaisesti Hypäri 3x3 valmennukseen, niin on itsestäänselvää, että YMCA on enemmän kuin onnellinen Derrickin liittymisestä Namikan sinisiin.”, kertoo Pena Ranta.

Lisätietoa aamuharjoittelusta: https://ymcatamperekoripallo.fi/aamuharjoittelu/
tai sähköpostilla: pena.ranta@ymca.fi
Lisätietoa Lupa Harrastaa -toiminnasta: miia.lindstrom@ymca.fi

 
23.6.2022 18:16 Läntinen alue

YMCA Tampere vahvistaa koripallotoiminnan rakenteita

Miia Lindström aloittaa 1.7.2022 YMCA Tampereen koripallon lajipäällikkönä ja Pena Ranta siirtyy lajitoiminnan ja valmennuksen johtajaksi virkanimikkeellä koripallon valmennuspäällikkö. Molemmat työtehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

23.6.2022 18:00 Läntinen alue

BC Sisu etsii junioritoimintaan osa-aikaista tai tuntiperusteista päävalmentajaa/valmentajaa/valmennus-koordinaattoria

Etsimme henkilöä, joka on aidosti kiinnostunut työskentelemään lasten ja nuorten parissa ja jolla on halua ja ideoita valmennustoiminnan kehittämiseen. Työnkuvaa ja tuntimäärää pystytään muokkaamaan sopivan kandidaatin kiinnostusta vastaavaksi.

23.6.2022 17:50 Läntinen alue

Delfin Basket tarjoaa tradition ilmaiseksi

Delfin Basketin tavaramerkki, ilmainen huippuottelu palaa koronavuosien jälkeen. Susijengi pelaa lauantai-iltana 6.elokuuta Hakametsän hallissa Belgiaa vastaan. Kisapassilla katsomoon kannustajiksi pääsee 3 000 korisfania.

17.6.2022 14:48 Läntinen alue

Turun NMKY – YMCA Turku vastuuvalmentajat kaudelle 2022-2023

Sekä poika- että tyttöjoukkueiden valmennusstaffit alkavat olemaan lähes valmiit, joten seuran valmennukselliset asiat ovat enemmänkin kuin hyvillä mallin.

16.6.2022 12:37 Läntinen alue

Real Betisin huippuvalmentajat Delfin Basketin valmentajaklinikalle

Delfin Basket laajentaa tarjontaansa. Pyrintö järjestää elokuun ensimmäisenä torstaina kansainvälisen valmentajaklinikan. Kouluttajiksi saapuvat espanjalaisen huippuseuran Real Betisin valmentajat Antonio Perez ja Javier Carrasco.

9.6.2022 17:50 Läntinen alue

Tampereen Pyrintö pureutuu uusiin kaupunginosiin

Tampereen Pyrintö aloittaa elokuussa kasvavissa kaupunginosissa koristoiminnan. Opetusministeriön tukeman hankkeen vetäjä Tiia Nikkilä haravoi kohteiksi Vuoreksen kasvavan ja Hervannan jo vakiintuneen lähiön. Markkinointi tavoitti keväällä 800 koululaista.

1.6.2022 12:00 Läntinen alue

Tampereen Pyrinnön nuorten ikäluokkien päävalmentajat on nimetty

Tampereen Pyrinnön koripallojaoston valmistautuminen kauteen 2022-23 on hyvässä vauhdissa. Kaikkien nuorten ikäluokkien päävalmentajat on nimetty ja valmennustiimit alkavat muotoutua.

21.3.2022 11:10 Läntinen alue

YMCA Tampere etsii valmentajia osa-aikatyöhön kaudelle 2022-2023

YMCA Tampere hakee koripallovalmentajia osa-aikatyöhön. Viikoittaisten työtuntien määrä on tehtäväkohtaisesti 2-20 tunnin väliltä. Haemme juniorijoukkueisiimme sekä vastuu- että apuvalmentajia.

17.3.2022 14:03 Läntinen alue

Ensi kaudeksi valmentamaan Pyrintöön

Tampereen Pyrinnön juniorivalmennuksen suunnittelu ensi kaudeksi 2022-23 on jo hyvässä vauhdissa. Lisää tekijöitä kuitenkin tarvitaan.

8.3.2022 13:39 Läntinen alue

Turun Riento etsii osa-aikaista päävalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Turun Riento on yksi perinteikkäimmistä suomalaisen naiskoripallon kehittäjistä ja mahdollistaa naisten 1. divisioonaa pelaavan joukkueen lisäksi yli sadan lapsen ja nuoren koripallon harrastamisen.

2.3.2022 15:34 Läntinen alue

Raholan Pyrkivä hakee ammattivalmentajaa päätoimiseen työsuhteeseen

Raholan Pyrkivä on perinteikäs ja kehittyvä koripalloseura Länsi-Tampereelta. Seuran tarkoituksena on kehittää junioreiden koripalloharrastusta Tampereella. Haemme seuraamme kehittyvää ja motivoitunutta uutta valmentajaa päätoimiseen työsuhteeseen.

22.2.2022 16:00 Läntinen alue

Turun NMKY:n koripallotoiminta laajenee – ensimmäiset tyttöjoukkueet aloittavat syksyllä

Ensi syksynä Turun NMKY:ssa käynnistyy merkittävä uusi aikakausi, kun jo pitkän historian ja maineen omaavan poikakoripallon rinnalle perustetaan tyttökoripallojoukkueita. Ensimmäiset tyttöjoukkueet aloittavat kautensa syksyllä 2022.

15.2.2022 19:39 Läntinen alue

Ura Basket etsii uusia valmentajia

Turun seudun suurin korisseura jatkaa kasvamistaan ja tarvitsee uusia valmentajia

12.1.2022 19:57 Läntinen alue

AND1-turnaus siirtyy vappuun

Tammikuun alkuun pelattavaksi suunniteltu AND1-turnaus jouduttiin siirtämään vallitsevan korona -tilanteen vuoksi. Nyt turnaukselle on löydetty uusi ajankohta 29.4.-1.5.2022.

4.1.2022 10:12 Läntinen alue

Salon Vilpas Koripallo ry hakee toiminnanjohtajaa

Varsinais-Suomen suurin koripalloseura ja samalla Korisliigan hallitseva Suomen mestari Salon Vilpas Koripallo ry hakee uutta toiminnanjohtajaa.

16.9.2021 12:52 Läntinen alue

Jukka Lindbergistä Ura Basketin minikorisvastaava

Todella pitkän linjan seura-aktiivi palkattiin huolehtimaan seuran nuorimmistä ikäluokista.

18.8.2021 15:21 Läntinen alue

Valmentajaksi Raholan Pyrkivään!

Raholan Pyrkivä on perinteikäs länsi-tamperelainen koripalloseura. Seura kasvaa ja kehittyy vahvasti, ja panostamme paljon juniorijoukkueiden toimintaan nyt ja jatkossa. Etsimme nyt päävalmentajaa minipoikien joukkueeseen (2010 ja 2011 syntyneet)

22.6.2021 12:02 Läntinen alue

Hannu Naumanen valittu Punaportin Bluesin lapsuusvaiheen valmennuspäälliköksi

Punaportin Blues on hämeenlinnalainen koripalloseura, jonka tarkoituksena on kasvattaa elämässä pärjääviä ihmisiä koripallon avulla sekä levittää koripalloa lajina. Seuran tavoitteena on tehdä Hämeenlinnan seudun laadukkainta urheilukasvatustyötä.

13.6.2021 18:21 Läntinen alue

Turku Riverbasket 2021

USKALLATKO OLLA PELAAMATTA?

4.6.2021 17:00 Läntinen alue

Uusi toiminnallinen kuntosali kehittää YMCA Tampereen harjoitusolosuhteita

YMCA Tampereen omistaman Namikan Kisahallin yhteyteen on valmistunut koripalloilijoiden voima- ja oheisharjoittelua tukeva kuntosali. Remontin yhteydessä samaan osoitteeseen ovat muuttaneet myös urheilutoiminnan toimistot sekä valmentajien kokoontumis- ja koulutustila YMCA Sport Lounge.

Näytä lisää vastaavia