Iina Keski-Saari palaa Pyrintöön - Shaw jatkosopimukseen

23.1.2024 16:12 Viime kauden päätteeksi pelaajauransa kertaalleen päättänyt Iina Keski-Saari, 26, palaa Pyrinnön kokoonpanoon jo keskiviikon vierasottelussa Vimpelin Vetoa vastaan.

Kuva: Ville Vuorinen

Pyrintö toivottaa viime kauden kapteeninsa lämpimästi tervetulleeksi, sillä Keski-Saari tuo mukanaan joukkueeseen kaivattua kokoa sekä kokemusta 208 liigaottelun verran.

Tuore sopimus on tärkeä myös siksi, että joukkueeseen tammikuussa liittynyt ja lupaavasti aloittanut Areanna Combs joutui palaamaan äkillisesti kotimaahansa perhesyiden takia ja sopimus hänen kanssaan purettiin vain kahden liigaottelun jälkeen.

– Hienoa saada Iina takaisin pelaamaan Pyrintöön. Hänen tyyppistänsä pelaajaa olemme hieman kaivanneet alkukaudesta ja Iina tulee varmasti auttamaan etenkin puolustuspäässä meidän etukenttämme pelaamista, päävalmentaja Petteri Molenius kommentoi seuran tiedotteesa..

– Meille on sattunut tällä kaudella vastoinkäymisiä pelaajarintamalla ja Areannan lähtö oli yksi uusi ikävä uutinen kaikille. Kartoitamme nyt jälleen pelaajamarkkinoita ja etsimme uutta pelaajaa paikkaamaan Arien lähtöä.

Viime kauden tilastokeskiarvolla 6,2/4,7/1,9s pelannut Keski-Saari on toiminut tällä kaudella valmentajana Pyrinnön WU15/16-tytöissä, joten tuntuma koripalloon on säilynyt tauosta huolimatta.

– Palo kentille on ollut kova ja tämä tilaisuus liittyä joukkueeseen loppukaudeksi on mahtava. Joukkue on ottanut mukaan treeneissä, kuin en olisi ollut hetkeäkään poissa. Ilokseni saan siirtyä katsomosta takaisin kentälle, joten Pyynikillä nähdään, Keski-Saari kommentoi.

Kayla Shaw jatkaa Pyrinnössä myös kaudella 2024-25

Pyrintö on solminut jatkosopimuksen takapelaajansa Kayla Shawn kanssa kaudesta 2024-25. Shaw on kuulunut koko kauden ajan Pyrinnön parhaimmistoon tilastokeskiarvoin 16,9 pistettä, 5,0 levypalloa ja 3,9 syöttöä peliä kohden. 

– Olen todella iloinen, että Kayla jatkaa Pyrinnössä myös ensi kaudella. Haluamme saada mahdollisimman paljon jatkuvuutta tulevan kauden joukkueeseemme ja Kaylan kaltainen pelaaja ja persoona sopii tähän erinomaisesti. Kayla on jo osoittanut olevansa kenties sarjan paras kolmen pisteen heittäjä, mutta minulle hän on paljon muutakin kuin pelkkä heittäjä. Kaylan kokonaisvaltainen pelaaminen on kehittynyt alkukauden aikana merkittävästi ja tätä työtä tulemme jatkamaan myös tulevalla kaudella, naisten päävalmentaja Petteri Molenius iloitsee.

– I am so excited for the opportunity to return to Pyrinto for next season. My teammates have made this experience so incredible and I can’t wait to share another year with them. Petteri believed in me by bringing me in to play point guard for the first time in my career, and I’m so grateful for the effort he’s put into my development as a player. The club is building something special and I’m happy to be able to call Tampere home for another season! Shawn kommentoi.

 
19.4.2024 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret päätti kauden pronssijuhliin

Naisten Korisliigan tämän kauden ensimmäinen mitalisti on selvillä. Kouvottaret kaatoi Forssassa pelatussa pronssiottelussa FoA:n 97-85.

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Näytä lisää vastaavia