Iisalojen Crailsheimin hurja alkukausi sai jatkoa – Wilson ja Palmi iskussa

27.10.2019 07:49 Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins jatkoi voittoputkeaan Saksan Bundesliigassa nappaamalla jo viidennen peräkkäisen voittonsa. Voittoputkessa liihottaa myös Alexander Madsenin VEF Riika ja Jamar Wilsonin sekä Topias Palmin hyvät vireet saivat jatkoa.

Tuomas Iisalo on saanut joukkueensa hurjaan lentoon. (Kuva: Oma Design)

Crailsheim nappasi jo viidennen voittonsa Bundesliigassa jatkaen puhtaalla pelillä haettuaan 95-87 (59-51)-vierasvoiton Mitteldeutscherin vieraana.

- Olen erittäin tyytyväinen, että vaikka Mitteldeutscher käytti erilaisia taktisia variaatioita, pystyimme ylläpitämään hyvän heittopelin, Tuomas Iisalo aloitti Bundesliigan sivuilla.

- Ensimmäisellä puoliajalla heitot upposivat, toisella eivät. Tämä teki ottelusta luonnollisesti vaikeamman. Tämä oli jätkiltä hyvä taistelu ja olemme hyvällä tiellä, iloitsi Iisalo.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Jamar Wilson oli Bourg Basketin tehopelaaja 14 pisteen, yhden levypallon ja neljän syötön tilastoilla, kun Bourg jatkoi vahvaa alkukauttaan 86-55 (46-28)-voitolla Le Mansista. Wilsonin teholuku 18 oli myös ottelun korkein. Bourg on sarjassa jaetulla kolmannella sijalla viidellä voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Lassi Tuovin valmentaman Strasbourgin alkukauden haasteet saivat jatkoa 70-86 (39-44)-tappiolla AS Monacolle. Strasbourgilla on kuuden ottelun jälkeen yksi voitto.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälän Aix-Maurienne koki kotikentällään kirvelevän 79-80 (42-35)-tappion Vichy-Clermontille. Vierailijoiden sankariksi nousi Pendarvis Williams, joka upotti viime hetkillä viisi vapaaheittoa sisään nostaen Vichy-Clermontin rinnalle ja ohi. Seppälä kasasi pelissä kahdeksan pistettä, yhden levypallon ja kuusi syöttöä. Aix-Mauriennella on yksi voitto ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Matti Nuutisen Oviedo hävisi kotonaan Almansalle niukasti 70-72 (35-38). Nuutinen heitti ottelussa kaksi pistettä. Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastotietoja. Tappio oli Oviedolle kolmas peräkkäinen ja sillä on neljästä ottelusta yksi voitto.
Ottelutilastot

Roope Ahosen edustama Breogan koki kauden toisen tappionsa hävitessään kärkiottelussa Valladolidin vieraana 82-94 (39-44). Ahonen heitti sisään puolet kuudesta kolmeen pisteen heittoyrityksestään keräten yhdeksän pistettä ja lisäksi tilastoihin merkittiin kolme syöttöä. Breoganin saldo on kolme voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Topias Palmi alkaa päästä vauhtiin Italiassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Palmi pelasi jälleen vahvan pelin Vanoli Cremonan riveissä merkkauttaen kauden suurimmat minuuttinsa 24. Palmi kiitti luottamuksesta heittäen Reyer Venetsiaa vastaan 10 pistettä ja nappaamalla kaksi levypalloa. Se ei kuitenkaan riittänyt voittoon asti, sillä Venetsia oli kotonaan vahvempi 67-55 (37-32)-numeroin. Cremonalla on Italian liigassa viiden ottelun jälkeen kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbom pääsi voiton makuun, kun Radom kaatoi Katajan FIBA Europe Cupissa voittaneen Legia Varsovan 90-76 (45-32). Lindbom pussitti kahdeksan pistettä, nappasi neljä levypalloa, antoi syötön ja otti riiston. Viiden kierroksen jälkeen Radomilla on kaksi voittoa.
Ottelutilastot

VEF Riika otti kuudennen voittonsa ja jatkaa puhtaalla pelillä Viron ja Latvian yhteisliigassa, kun Riika voitti Jurmalan kotonaan selvästi 99-71 (45-36). Madsen taiteili seitsemän pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä ja peräti kolme torjuntaa.
Ottelutilastot

 
27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

Näytä lisää vastaavia