Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

3.11.2019 08:57 Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

Ilari Seppälä heitti komeasti 26 pistettä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Ranskan ProA:ssa Wilsonin Bourg Basketin hyvä alkukausi sai lisää tuulta purjeeseen 90-74 (48-41)-voitolla Le Portelista. Wilson heitti ottelussa yhdeksän pistettä, otti kaksi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja riisti kertaalleen. Hän upotti kaikki pelitilanne- ja vapaaheittonsa sisään. Bourg Basket on sarjassa kolmantena kuudella voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Tuovin luotsaama SIG Strasbourg katkaisi kolmen ottelun tappioputken ja nappasi kauden toisen voittonsa kellistäessään Pau-Lacq-Orthezin 69-65 (39-34). Strasbourgilla on nyt kaksi voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

ProB:ssä Seppälä oli hurjana takoen 26 pistettä, mutta se ei kantanut voittoon saakka Aix-Mauriennen hävitessä Saint-Quentinin vieraana 76-84 (33-39). Seppälä tilastoi lisäksi neljä levypalloa, neljä syöttöä ja riiston.

Hieno iltapuhde ei kuitenkaan Seppälää juuri lohduttanut.

- Omaan peliini olen ihan tyytyväinen, mutta se ei lämmitä, kun joukkue häviää. Meillä tulee vielä liikaa pieniä virheitä niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin. Ne kun saamme korjattua, niin voittoja alkaa varmasti tulla, Seppälä mietiskeli ottelun jälkeen.

Aix-Mauriennella on neljän pelin jälkeen yksi voitto.
Ottelutilastot

"Calle" Lindbom pääsi juhlimaan voittoa Puolassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Puolan liigassa Lindbom pääsi Radomin kanssa juhlimaan 85-80 (38-42)-voittoa Astoria Bydgoszczista. Lindbom urakoi 33 minuuttia merkkauttaen yhdeksän pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä, riiston ja torjunnan. Radomin saldo on kolme voittoa ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München palasi nopeasti maan pinnalle hienon Real Madrid -voiton jälkeen, kun saksalaisjoukkue hävisi Baskonia Vitoria-Gasteizille 60-93 (29-52). Koponen heitti 16 minuutissa kolme pistettä. Bayernilla on kuudesta pelistä kolme voittoa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentaman Crailsheim Merlinsin voittoputki katkesi harmittavalla tavalla, kun Oldenburg oli vahvempi jatkoajan jälkeen 98-93 (82-82, 35-47). Tuomas Iisalon mukaan joukkue pelasi tappiosta huolimatta hyvän ottelun.

- Mielestäni tämä oli erinomainen ja korkeatasoinen peli. Ensimmäinen puoliaikamme oli hyvin vahva. Toisella puoliajalla suurin haasteemme olivat hyökkäyslevypallot, Iisalo aloitti Bundesliigan sivuilla.

- Olen ylpeä pelistämme, mutta meillä on paljon töitä tehtävänä, että pystymme haastamaan sarjan isommat joukkueet. Totta kai haluaisimme voittaa kaikki ottelut, mutta se ei ole mahdollista. Annoimme tänään kaikkemme ja siitä olen ylpeä, Iisalo jatkoi.

Crailsheimilla on saldonaan viisi voittoa ja tappio.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Platassa Edon Maxhunin Gran Canaria koki jälleen niukan tappion hävitessään Albacetelle 74-78 (38-36). Maxhuni pelasi jälleen vahvasti 10 pisteen, kahden levypallon ja kuuden syötön tilastoilla. Gran Canaria on voittanut kahdeksasta pelistään kolme.
Ottelutilastot

 
7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

7.10.2023 08:43 Suomalaiset ulkomailla

Espanjan LEB Oro alkoi suomalaiskohtaamisella

Espanjassa saatiin LEB Oro käyntiin ja Remu Raitasen ja Alex Murphyn joukkueet pääsivät heti ottamaan mittaa toisistaan. Mikael Jantunen puolestaan loisti EuroCupin avauksessa.

10.2.2020 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli seurajoukkueiden maailmanmestaruutta

Sasu Salin pääsi ensimmäisenä suomalaispelaajana juhlimaan seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen, FIBA Intercontinental Cupin, voittoa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

19.1.2020 08:42 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Ahonen vauhdissa Espanjassa

Edon Maxhuni ja Roope Ahonen olivat jälleen vahvalla pelipäällä molempien ollessa joukkueidensa parhaimmistoa voitto-otteluissa. Positiivisiin uutisiin kuului myös Alexander Madsenin paluu parketille pienen loukkaantumisen jälkeen.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

4.1.2020 07:15 Suomalaiset ulkomailla

Lindbom ja Ahonen aloittivat vuoden vahvasti

Carl Lindbom ja Roope Ahonen aloittivat vuotensa vakuuttavasti. Lindbom lähenteli tupla-tuplaa Puolassa ja Ahosen vahva heittovire sai jatkoa Espanjassa.

29.12.2019 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Ahonen ja Seppälä päättivät vuotensa tehokkaasti

Roope Ahonen ja Ilari Seppälä päättivät vuotensa vahvasti molempien ollessa tarkkakätisinä ja Jamar Wilson pääsi niin ikään voiton makuun.

22.12.2019 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä vireessä joulun viettoon

Sasu Salin ja Roope Ahonen olivat jälleen tarkkakätisiä Espanjan sarjoissa. Carl Lindbomin hyvät otteet saivat niin ikään jatkoa Puolan liigassa ja Jamar Wilson sekä Ilari Seppälä esiintyivät vahvasti Ranskassa.

16.12.2019 08:04 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen hurjasteli tupla-tuplan

Alexander Madsen oli jälleen VEF Riian hahmoja merkkauttamalla tupla-tuplan latvialaisjoukkueen jatkaessa sarjassa puhtaalla pelillä. Carl Lindbom oli tarkassa heittovireessä Puolan liigassa ja Edon Maxhuni väläytti Espanjassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

Näytä lisää vastaavia