Ilmoittautuminen Koripalloliiton alueiden kevätsarjoihin päättyy 1.12.

21.11.2017 Ilmoittautuminen kaikkiin niihin alueiden sarjoihin, joihin otetaan uusia joukkueita kevääksi päättyy 1.12.2017 (sisältää tämän päivän). Vain uudet joukkueet ilmoittautuvat sarjanhallintajärjestelmä FIBA Organizerin kautta.

Ilmoita joukkue vasta sitten, kun joukkueen yhdyshenkilö on varmasti tiedossa koko kaudelle.

Kirjaudu FO-järjestelmään, tulospalveluun ja sarjanhallintaan tästä:

https://cm.fibaorganizer.com/fba/

Ilmoittaudu sarjoihin

HUOM! Kun ilmoittaudut alueen sarjaan, valitse varmasti ensimmäisestä alasvetovalikosta se alue, jonka sarjaan ilmoittaudut.

Yhteyshenkilö, jolla on jo käyttäjätunnukset

Kirjaudu tunnuksilla FO-järjestelmään sisään ja tee joukkueen/joukkueiden ilmoittautuminen kirjautuneena, kirjaudu sisään tästä linkistä.

Uusi yhteyshenkilö, joka ei ole aikaisemmin käyttänyt FO-järjestelmää

Jos et ole aikaisemmin käyttänyt baskethotellia eikä sinulla käyttäjätunnusta ja salasanaa, ilmoita joukkueesi tästä linkistä. Ilmoittautumisen yhteydessä teet itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Ilmoittautuneet joukkueet - tarkista

Sarjoihin ilmoittautuneet joukkueet voit tarkistaa seuraavasti:

  • mene www.basket.fi etusivulle
  • valitse Sarjat
  • valitse Alue, esim. keskinen alue
  • valitse sarjasi, esim. miesten II divisioona
  • oikealla näkyy ilmoittautuneet joukkueet

Joukkueet eivät näy välittömästi ilmoittautumisen jälkeen, vaan viimeistään seuraavana arkipäivänä, kun ilmoittautuminen on tarkistettu ja hyväksytty.


Yhteyshenkilö näkee omat ilmoittautumisensa yhteyshenkilön näkymässä kirjautumalla FO-järjestelmään omilla käyttäjätunnuksilla. Alla olevat ohjeet on vielä BasketHotel-aikaisia, mutta toimivat käytännössä samoin kuin FO-järjestelmä.

Ilmoita joukkue sarjaan - ohjeet (217 kB)

Ilmoita toinen joukkue - ohjeet (130 kB)

Ilmoittautuminen kevään sarjoihin päättyy 1.12.2017!

KILPAILUTOIMINTA - VASTUUHENKILÖT

Eteläinen alue:

Tiina Karvonen, tiina.karvonen@basket.fi, 044-9066068

Läntinen ja Keskinen alue (1.12. alkaen):

Harri Jussila, harri.jussila@basket.fi, 040-7415818

Itäinen, Kaakkoinen ja Pohjoinen alue: 

Jukka Pyrrö, jukka.pyrro@basket.fi, 0440-344312

 
26.10.2023 12:20 Koripalloliitto tiedottaa

Koripalloliiton kauden 2023-24 aluesarjojen ilmoittautumiset avattu

Kevätkauden sarjailmoittautumiset alueen sarjoihin on avattu eLSA-sarjanhallintajärjestelmässä. Ilmoittautuminen kevätsarjaan on mahdollista 3.12.2023 asti. Vain kokonaan uudet joukkueet ilmoittautuvat järjestelmän kautta, sarjaa vaihtavat joukkueet ilmoittavat sarjavaihdoksesta sarjan järjestäjälle.

13.6.2022 07:56 Koripalloliitto tiedottaa

Joukkueiden ilmoittautumiset sarjakaudelle 2022–23 avattu – uusi sarjanhallintajärjestelmä eLSA

Kaudella 2022–23 Koripalloliiton sarjanhallinnan käyttöliittymiä on olemassa kaksi. Tilastointia vaativat sarjat hallinnoidaan edelleen tutussa FIBA Organizer -sarjanhallintaympäristössä. Kaikki muut sarjat siirtyvät uuteen sarjanhallintajärjestelmään, jonka käyttöliittymä seura-, joukkue- ja erotuomarikäyttäjille näkyy eLSA-nimisenä palveluna.

30.12.2021 13:22 Koripalloliitto tiedottaa

Kilpailujaoksen päätös 30.12.2021 pelaamisesta rajoitusten aikana

Alueelliset viranomiset ovat tehneet tai ovat tekemässä rajoituspäätöksiä, jotka vaikuttavat Suomen Koripalloliiton alaisten sarjojen otteluiden järjestämiseen. Näitä päätöksiä ovat tartuntatautilain 58 g mukaisesti joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävien sisätilojen sekä kuntosalien ja muiden vastaavien sisäliikuntatilojen sulkeminen viranomaisen määräämäksi ajaksi. Suljettavaksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan sekä ammattiurheiluun.

5.11.2020 10:18 Koripalloliitto tiedottaa

Ilmoittautumiset kevään Koripalloliiton alueellisiin sarjoihin avattu

Ilmoittautuminen alueiden niihin sarjoihin, joihin otetaan uusia joukkueita kevätkaudeksi, on alkanut. Syksyllä sarjaa pelannut joukkue ei ilmoittaudu uudelleen sarjaan, vain uudet joukkueet ilmoittautuvat sarjanhallinnan kautta.

9.6.2020 09:50 Koripalloliitto tiedottaa

Koripalloliiton aluesarjojen sarjailmoittautuminen 2020-21 alkanut

Ilmoittautuminen alueiden kaikkiin sarjoihin on alkanut. Ilmoittautumisten eräpäivät on tarkemmin määritelty alueiden sarjamääräyksissä.

2.11.2018 09:56 Koripalloliitto tiedottaa

Ilmoittautuminen Koripalloliiton alueellisiin kevätsarjoihin on alkanut

Ilmoittautuminen alueiden niihin sarjoihin, joihin otetaan uusia joukkueita kevätkaudeksi, on alkanut. Syksyllä sarjaa pelannut joukkue ei ilmoittaudu uudelleen sarjaan, vain uudet joukkueet siis ilmoittautuvat sarjanhallinnan kautta.

24.6.2018 10:52 Koripalloliitto tiedottaa

Ilmoittautuminen Koripalloliiton alueellisiin ja valtakunnallisiin sarjoihin on alkanut

Ilmoittautuminen alueiden kaikkiin sarjoihin, nuorten valtakunnallisiin karsintoihin ja senioreiden SM-sarjoihin on alkanut. Uutisesta löytyy kaikkien näiden sarjojen viimeiset ilmoittautumispäivämäärät. Ilmoitathan joukkueen vasta sitten, kun joukkueen yhdyshenkilö on varmasti tiedossa koko kaudelle.

8.6.2018 10:24 Koripalloliitto tiedottaa

Nuorten valtakunnallisten sarjojen karsinnat – ilmoittautuminen avattu

Nuorten valtakunnallisten sarjojen ilmoittautuminen on nyt avattu. Samalla julkaistaan nuorten valtakunnallisten sarjojen kilpailukalenteri.

25.4.2016 Pohjoinen alue

Koripalloliitto hakee seura- ja kilpailutoiminnan johtajaa sekä Korisliigan kehitys- ja myyntijohtajaa (päivitetty 25.4.)

Suomalainen koripallo on ollut viime vuodet valtavassa nosteessa. Suomi on noussut maailman rankinglistalla viidessä vuodessa 51 sijaa. Lisenssipelaajien määrä on kasvanut edellisestä vuodesta noin 11 prosenttia. Toiminta on muuttunut kaikilla tasoilla ammattimaisemmaksi. Suomen Koripalloliiton budjetti on kuluvan kauden aikana noin 7 milj. € ja EM –kisavuonna 2017 sen arvioidaan olevan noin 11 milj. €.

12.10.2015 Pohjoinen alue

Koripalloliitto etsii erotuomarikoulutuksen saaneita mukaan sarjatoimintaan

Oletko joskus käynyt erotuomarin peruskurssin, mutta et ole toiminut aktiivituomarina tai erotuomarina toimimisestasi on jo kulunut aikaa? Koripalloliitto etsii mukaan sarjatoimintaan uudelleen aktivoituvia erotuomareita.

Näytä lisää vastaavia