Janne Hänninen Karhu Basketin valmennustiimiin

1.7.2019 09:57 Keväällä toisen perättäisen Suomen mestaruuden voittanut Kauhajoen Karhu Basket on solminut vuoden sopimuksen 32-vuotiaan Janne Hännisen kanssa. Hänninen saapuu Janne Koskimiehen aisapariksi, kun nuorten maajoukkuekiireet antavat myöten.

Janne Hänninen valmentaa ensi kaudella Karhu Basketissa.

Omalla pelaajauralla Hänninen pelasi seitsemän kauden aikana divari A:ssa yhteensä 120 ottelua. Kasvattajaseura Wartti Basketin lisäksi hän pelasi mm. Helsingin NMKY:ssä, Järvenpään koripalloseurassa ja Porvoon Tarmossa.

Valmennusura lähti käyntiin kasvattajaseura Wartissa. Sen jälkeen Hänninen valmensi helsinkiläisessä Helmi Basketissa 2015-2019 naisten 1-divisioonassa sekä U19-, U16- ja U14-joukkueita. HBA:ssa hän toimi naisten Korisliiga-valmentajana kaudella 2016-2017. Viime kaudella Hänninen siirtyi Ruotsiin, jossa hän valmensi Uppsala Basketia. Tämä sopimus päättyi helmikuussa 2019.

Janne Hänninen on mukana 16-vuotiaden tyttöjen maajoukkueen valmennustiimissä.

– Olen innoissani uudesta sopimuksesta. Keskusteltuani Janne Koskimiehen ja muun organisaation kanssa olin vakuuttunut, että haluan olla osana Karhu Basketia. Seurasta ja ihmisistä huokuu hyvä yhdessä tekemisen meininki ja seurassa työskennellään yhteisen tavoitteen eteen intohimoisesti, Hänninen toteaa Karhu Basketin tiedotteessa.

– Karhu Basketin apuvalmentajan valitseminen on lähihistorian valossa osoittautunut melkoisen tärkeäksi rekrytoinniksi, joten tämän valinnan kanssa ei todellakaan voinut hätäillä, Koskimies avaa.

– Minulla on melko korkeat standardit valmennuksen ja pelaajien toiminnan suhteen, joten alusta asti oli tärkeää löytää työpari, joka suoriutuu tietyistä valmennuksen osa-alueista kuten vastustajien scouttaamisen korkealla tasolla. Silloin pystyn itse keskittymään paremmin omiin vastuualueisiini ja se näkyy valmennuksen laadussa. Meidän tulee jatkuvasti pyrkiä uusiutumaan ja nostaa vaatimustasoa, ettemme jää polkemaan paikalleen, Koskimies jatkaa.

Karhubasketin valmennuksesta tulevalla kaudella vastaavat Janne Koskimies ja Janne Hänninen. Pelaajasopimukset ovat solmittuna Bojan Sarcevicin, Antti Niskasen, Okko Järven, Mikael Laihosen, Eero Innamaan ja Joona Hakamaan kanssa.

Mestarien liigan karsinnan arvonta suoritetaan Genevessä torstaina 4. päivä heinäkuuta. Karhu Basket on paikalla tapahtumassa ja arvontaa voi seurata suorana Youtube:n kautta. 

Asiat

 
15.4.2024 12:50 Korisliiga

Korisliigan välierien otteluohjelma vahvistettu

Korisliigan välierät käynnistyvät torstaina 18. huhtikuuta Helsinki Seagullsin ja Kauhajoen välisellä ottelusarjalla. BC Nokia ja Kataja Basket aloittava päivää myöhemmin.

14.4.2024 19:31 Korisliiga

Kataja repi tiukan taisteluvoiton itselleen – Korisliigan välieräparit selvillä

Neljäs ja viimeinen joukkue, joka lunasti lipun miesten Korisliigan välieriin, on Kataja Basket.

13.4.2024 21:01 Korisliiga

Kauhajoen ja Vilppaan kamppailu äityi jännäriksi, mutta Eero Innamaa johti joukkueensa välieriin

Miesten Korisliigan puolivälierissä ratkesi jälleen yksi sarja, kun Kauhajoki selätti Salon Vilppaan kolmannen kerran.

12.4.2024 20:43 Korisliiga

Nokia eteni välieriin – Kataja pisteellä niskan päälle

BC Nokia selvisi kevään toisena joukkueen puolivälieristä jatkoon. Kataja Basket otti edun haltuun omassa sarjassaan.

11.4.2024 22:14 Korisliiga

Vilpas laittoi kapulan Kauhajoen rattaisiin – Seagulls eteni välieriin puhtaalla pelillä

Miesten Korisliigassa yksi neljästä puolivälieräsarjasta saapui päätökseensä.

10.4.2024 10:25 Korisliiga

Ilmari Toikkanen ja Tampereen Pyrintö jatkosopimukseen

Kesken viime kauden Pyrintöön liittynyt 207-senttinen Ilmari Toikkanen ja Pyrintö ovat solmineet 1+1-mallisen sopimuksen.

9.4.2024 21:08 Korisliiga

Kataja tasasi tilit Korihaita vastaan – Nokialle toinen voitto Kouvoista

Miesten Korisliigassa jatkettiin puolivälieriä. Katajan Thomas Tumba juhli sekä tärkeää otteluvoittoa että uransa isointa pistesaldoa.

8.4.2024 20:41 Korisliiga

Kobrat taisteli kovaa, mutta Seagulls oli jälleen liian kova pala – Kauhajoki laittoi Vilppaan selkä seinää vasten

Miesten Korisliigassa kaksi puolivälieräsarjaa saavutti kiperän 2–0-tilanteen. Toista sarjoista johtaa kotietujoukkue, toista taas haastaja.

6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

Näytä lisää vastaavia