Juri Heinämäki FoKoPon päävalmentajaksi

31.5.2013 Miesten I Divisioona A:ta pelaava Forssan Koripojat on tehnyt päävalmentajasopimuksen seuran oman kasvatin Juri Heinämäen kanssa. Heinämäki toimi viime kaudella joukkueen apuvalmentajana. Sopimus kattaa tulevan kauden ja sisältää option kahdesta seuraavasta kaudesta.

Kesäkuun alussa 26 vuotta täyttävä Heinämäki on työskennellyt pitkään FoKoPon organisaatiossa. Heinämäki on valmentanut viimeisen yhdeksän vuoden aikana lähes kaikkia FoKoPo-ikäluokkia mikropojista A-poikiin ja toiminut viimeiset kaksi kautta seuran valmennuspäällikkönä sekä miesten edustusjoukkueen apuvalmentajana.

 

Heinämäki suorittaa parhaillaan Korisliigan ja ykkösdivisioonien valmentamiseen vaadittua HKVT-tutkintoa.

 

– Juri oli ykkösvaihtoehtomme tähän hommaan. FoKoPon omana kasvattina hän tuntee toimintatavat ja viimeiset kaksi kautta miesten joukkueen apuvalmentajana ovat kasvattaneet lisää kokemusta. Kun meillä oli omasta takaa seurassa näin lupaava valmentaja, totta kai halusimme hänet, kommentoi FoKoPon puheenjohtaja Markku Molenius FoKoPon tiedotteessa.

 

– Tämä on ollut unelmani siitä lähtien, kun aloitin valmentamisen FoKoPon juniorijoukkueissa. Samalla tämä on iso vastuu, sillä FoKoPo kuuluu vahvasti mukaan suomalaiseen huippukorikseen. Olen iloinen, että seurajohto uskoi kykyihini valmentajana, tuore päävalmentaja kommentoi.

 

– Tulevalla kaudella meidän tarkoituksemme on olla ykkösdivisioonan eniten ja parhaiten harjoitteleva joukkue. Haluamme kehittää ja antaa vastuuta pelaajillemme harjoittelemalla kahdesti päivässä, jatkaa Heinämäki.

 

FoKoPo julkaisee ensimmäiset pelaajasopimuksensa lähiaikoina.

 

Lisätietoja: FoKoPon tiedote

Henkilöt

 
11.12.2023 12:00 Korisliiga

Seagulls ja Lahti Basketball käynnistävät hurjan korisviikon – pääsarjoissa 34 ottelun viikko

Alkanut viikko tarjoaa korisfaneille hienon kattauksen, kun korisliigoissa ja divisioonissa pelataan yhteensä 34 ottelua. Viikon aikana pelataan vähintään yksi ottelu joka päivä Ruudussa tai Koristv:ssä.

28.9.2023 12:00 Miesten I divisioona A

Uusi Koristv-palvelu välittää kaikki divisioonaottelut kotikatsomoihin

Tulevalla kaudella miesten I divisioona A ja B sekä naisten I divisioona näkyvät SolidSportin alustalle rakennetussa Koristv-palvelussa. Kaikki divisioonien ottelut tuotetaan automaattikameroilla.

18.8.2023 16:00 Naisten I divisioona

Naisten Korisliigan sekä divisioonien sarjaohjelmat kaudelle 2023–2024 on julkaistu

Kamppailu Suomen mestaruudesta naisten osalta käynnistyy syys-lokakuun vaihteessa ja mestari on selvillä viimeistään 29.4. Naisten Korisliigassa pelataan yhdeksän joukkueen kolminkertainen sarja.

21.6.2023 09:45 Korisliiga

Koripalloliiton vuosittaiset palkinnot nyt julkaistu

Koriskauden 2022-23 parhaat on valittu. Nuorten sarjojen sekä Seurapalveluyksikön palkittavat ovat vastaanottaneet palkinnot henkilökohtaisesti seurojen tapahtumissa kevään ja kesän aikana. Löydät listan kaikista palkituista sivun alaosasta.

20.6.2023 19:30 Korisliiga

Pääsarjojen sarjalisenssit kaudelle 2023–24 myönnetty: 64 joukkuetta yhteensä viidessä pääsarjassa

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt pääsarjojen sarjapaikat pelikaudelle 2023–24. Korisliigaan myönnettiin 12 ja naisten Korisliigaan 9 sarjalisenssiä. Kaikkiaan viidessä pääsarjassa nähdään tulevalla kaudella 64 joukkuetta.

15.4.2023 20:38 Miesten I divisioona A

Bisons ja Raholan Pyrkivä voittoihin divarin finaaleissa

Bisons Loimaa kaatoi Jyväskylä Basketball Academyn 94-86 I divisioona A:n avausfinaalissa. Raholan Pyrkivä oli puolestaan toistamiseen PuHu Junioreita vahvempi I divisioona B:n puolella 81-77.

26.3.2023 19:56 Miesten I divisioona A

ToPo paineli välieriin, muissakin divareissa pistettiin sarjoja katki

Torpan Pojat nappasi toisen voiton ja samalla paikan I divisioona A:n välieriin. B:n sekä naisten I divisioonan puolella kolme joukkuetta varmisti välieräpaikan sunnuntaina.

25.3.2023 21:38 Miesten I divisioona A

JBA ja Kipinä Basket välieriin, Bisons onnistui pakkoraossa

Lauantaina miesten I divisioona A:n välieriin tiensä raivasivat JBA sekä Kipinä Basket. Bisons Loimaa siirsi voitolla ratkaisun tiistaille.

23.3.2023 21:44 Miesten I divisioona A

JBA veti pidemmän korren akatemiajoukkueiden kohtaamisessa – Divari B:ssä yllätyksiä

Miesten I divisioona A:n ja B:n sekä naisten I divisioonan puolivälieräsarjojen ensimmäisiä osia pelattiin torstaina.

22.3.2023 20:43 Miesten I divisioona A

Divarien pudotuspelit ryminällä käyntiin: Raiders tyly vieras Loimaalla

Osa miesten I divisioona A:n ja B:n sekä naisten I divisioonan puolivälieräsarjoista käynnistyi keskiviikkona.

Näytä lisää vastaavia