Jussi Laakso ja KarhuBasket jatkosopimukseen, Kelvin Lewis loppukaudeksi Kauhajoelle

23.2.2018 Kauhajoen KarhuBasket on vahvistanut rivejään kokeneella, Tampereen Pyrinnön paidassa Korisliigan mestaruuden kaudella 2013/14 voittaneella Kelvin Lewisillä (193cm/92kg). Sopimusuutiset eivät kauhajokisittain kuitenkaan lopu siihen, sillä päävalmentaja Jussi Laakso ja KarhuBasket ovat solmineet jatkosopimuksen kevääseen 2020 asti.

Kelvin Lewis vahvistaa Kauhajoen KarhuBasketia loppukauden ajan.

Jussi Laakson ja KarhuBasketin yhteinen taival jatkuu jatkosopimuksen myötä kevääseen 2020 asti. Kuvat: Ville Vuorinen & Francois Perthuis

Mestaruuteen päättyneellä liigakaudellaan Lewis operoi 55 liigaottelussa keskiarvoikseen 14 pistettä ja 4,4 levypalloa ottelua kohden. Kolmoset Houstonin yliopistosta keväällä 2010 valmistunut Lewis upotti liigaparketeilla 42,9 prosentin tarkkuudella.

Kuudetta kauttaan eurokentillä pelaava Lewis aloitti kuluvan kauden islantilaisen Hottur Egilsstadirin joukkueessa, pelaten islantilaisjoukkueen paidassa 14 ottelua 25,3 pisteen, 7,1 levypallon ja 4,4 syötön keskiarvoilla. Viime kevään Tampereen Pyrinnön paidassa viettänyt Lewis kirjautti 12 ottelussa 10,7 pistettä, 2,9 levypalloa ja 2,6 syöttöä ottelua kohden.

- Tarvitsimme joukkueeseen kokemusta ja Korisliigan mestaruudenkin voittanut Kelvin tuo meille juuri sitä. Hän on myös erinomainen tyyppi ja tuo mukanaan myös johtajuutta. Harjoitukset ovat lähteneet hänen osaltaan hyvin käyntiin ja odotan innolla, että näemme hänet pelaavassa kokoonpanossa pian, päävalmentaja Jussi Laakso kommentoi seuran tiedotteessa.

Lisätiedot: Kelvin Lewis

Laaksolle jatkosopimus

Päävalmentaja Laakso pääsi itse myös sopimusuutisten kohteeksi. KarhuBasket ja täksi kaudeksi kauhajokisten päävalmentajan paikalle siirtynyt Laakso ovat solmineet jatkosopimuksen, joka pitää miehen oranssipaitojen peräsimessä kevääseen 2020 asti.

Kuluva kausi on Laakson ensimmäinen miesten Korisliigan päävalmentajana. Ennen tätä kautta Laakso on toiminut KarhuBasketissa Sami Toiviaisen apuvalmentajana ja ennen Kauhajoelle saapumistaan mies toimi päävalmentajana naisten Korisliigassa, johdattaen sekä Helsingin NMKY:n että Tapiolan Hongan pronssille.

- Olen tyytyväinen, että saan jatkaa Kauhajoella. Täällä asiat hoidetaan hyvin ja olosuhteet ovat kunnossa. Olemme pysyneet niissä suunnitelmissa, mitä loimme ennen kautta. Loukkaantumiset ja sitä kautta tulleet pelaajavaihdokset ovat tietysti hieman sotkeneet suunnitelmia, mutta niitä tulee lähes kaikille joukkueille, Laakso niputtaa KarhuBasketin tiedotteessa.

KarhuBasket jatkaa Korisliigaa maaottelutauon jälkeen kotiluolassaan 28.2., kun KTP-Basket saapuu testaamaan mesikämmenten kevätvireen.

 
13.4.2024 21:01 Korisliiga

Kauhajoen ja Vilppaan kamppailu äityi jännäriksi, mutta Eero Innamaa johti joukkueensa välieriin

Miesten Korisliigan puolivälierissä ratkesi jälleen yksi sarja, kun Kauhajoki selätti Salon Vilppaan kolmannen kerran.

12.4.2024 20:43 Korisliiga

Nokia eteni välieriin – Kataja pisteellä niskan päälle

BC Nokia selvisi kevään toisena joukkueen puolivälieristä jatkoon. Kataja Basket otti edun haltuun omassa sarjassaan.

11.4.2024 22:14 Korisliiga

Vilpas laittoi kapulan Kauhajoen rattaisiin – Seagulls eteni välieriin puhtaalla pelillä

Miesten Korisliigassa yksi neljästä puolivälieräsarjasta saapui päätökseensä.

9.4.2024 21:08 Korisliiga

Kataja tasasi tilit Korihaita vastaan – Nokialle toinen voitto Kouvoista

Miesten Korisliigassa jatkettiin puolivälieriä. Katajan Thomas Tumba juhli sekä tärkeää otteluvoittoa että uransa isointa pistesaldoa.

8.4.2024 20:41 Korisliiga

Kobrat taisteli kovaa, mutta Seagulls oli jälleen liian kova pala – Kauhajoki laittoi Vilppaan selkä seinää vasten

Miesten Korisliigassa kaksi puolivälieräsarjaa saavutti kiperän 2–0-tilanteen. Toista sarjoista johtaa kotietujoukkue, toista taas haastaja.

6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

Näytä lisää vastaavia