Katajan Daniel Mullings Mestarien liigan viikon pelaaja

22.12.2016 Kataja Basketin tehopelaaja Daniel Mullings on valittu ensimmäisenä suomalaisjoukkueen pelaajana Mestarien liigan viikon pelaajaksi. Mullings viimeisteli tiistain voitto-ottelussa Ranskassa 22 pistettä ja 10 leyvpalloa.

Daniel Mullings on ollut Katajan tehomies Mestarien liigassa 16 pisteen, 7,8 levypallon, 3,4 syötön ja 3,7 riiston keskiarvoilla.

Mullingsin ilmavat donkit ihastuttavat katsojia ottelusta toiseen. Kuvat: Kuvanmaailma/Vesa Kuukka

Mullings, 25, on ollut läpi syyskauden yksi Katajan avainpelaajista etenkin Mestarien liigan otteluissa. Monipuolinen kanadalainen on hoitanut ruutunsa erinomaisesti ja mukautunut tarpeen mukaan hyökkäys- tai puolustuspään erikoismieheksi.

Kataja otti liigassa jo neljännen peräkkäisen voiton tiistaina, kun se kaatoi lohkonsa kärkijoukkueen Le Mans Sarthen vieraskentällä 74-57. Mullings oli kentän ykkösmies ja samalla koko Mestarien liigan pelipäivän paras kuitaten viikon arvokkaimman pelaajan tittelin. Ranskassa Mullingsin tilastorivi oli komea: 22 pistettä, 10 levypalloa, 4 syöttöä ja 3 riistoa.

Kansainvälisillä kentillä Mullings on ollut Katajan tehokkain. 10 ottelussa 188-senttinen takamies on kirjannut keskiarvoikseen 16 pistettä, 7,8 levypalloa, 3,4 syöttöä, 3,7 riistoa sekä hurjan teholukeman 20,9. Riistotilastossa hän on koko liigan kärkinimi.

Kataja on Mestarien liigan B-lohkossa neljäntenä ja vahvasti kiinni pudotuspelipaikassa, kun pelaamatta on neljä kierrosta. Seuraavaksi Kataja kohtaa kotikentällään ukrainalaisen Khimikin 3. tammikuuta.

Henkilöt

 
28.2.2024 08:49 Korisliiga

Tucker Richardson kiittelee vuolaasti valmentaja Greg Gibsonia: ”Hän on kuin kaksi eri ihmistä samassa kehossa”

Runkosarjansa toisella sijalla päättäneen BC Nokian takamies–laituri Tucker Richardson valittiin miesten Korisliigassa kuukauden pelaajaksi tammikuun 2024 osalta.

27.2.2024 18:11 Susijengi

Jacob Grandison loppukaudeksi Salon Vilppaaseen

Susijengin MM-kisamiehistöön viime kesän Okinawan kisoissa kuulunut suomalais-yhdysvaltainen Jacob Grandison, 25, on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Korisliigan ylempää loppusarjaa pelaavan Salon Vilppaan kanssa. Pitkän NCAA-uran pelannut 198-senttinen Grandison aloitti ammattilaisuransa talvella Espanjan kakkosliigan Menorcassa.

23.2.2024 09:31 Korisliiga

KTP:ltä uutinen kutkuttavasta Korisliiga-comebackista: Jeremiah Wood vahvistamaan joukkuetta

KTP-Basket tiedottaa kiinnittäneensä kokoonpanoon triplatuplakone Jeremiah Woodin.

17.2.2024 20:32 Korisliiga

Kauhajoki kukisti kilpailijansa Vilppaan – tappiot kummallekin Korisliigan kärkikaksikosta

Miesten Korisliiga-illassa pelattiin niin ylempää kuin alempaakin jatkosarjaa yhteensä viiden ottelun verran. Korisliiga jää maajoukkuetauolle ja palaa perjantaina 1. maaliskuuta.

16.2.2024 20:15 Korisliiga

Taz Sherman pilasi KTP:n illan – Kotkan tappioputki venyi seitsemään

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Kobrat katkaisi tappioputkensa, mutta KTP-Basket joutui jatkamaan omaansa.

14.2.2024 21:12 Korisliiga

Bisons ei päästä Lahtea karkuun putoamispaikalta – myös kärkikaksikko jatkaa tasapisteissä

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voiton ystävänpäivän kunniaksi ottivat Helsinki Seagulls, BC Nokia ja Korihait. Alemmassa sarjassa juhlivat Kouvot ja Bisons Loimaa.

13.2.2024 20:30 Korisliiga

Lahdelle toinen perättäinen voitto – vastustaja pysyi jälleen alle 80:ssä

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Lahti Basketball otti vierasvoiton Kobrista.

12.2.2024 10:04 Korisliiga

Hannes Pöllä virittelee paluuta Korisliigaan Kataja Basketin paidassa

Jo vuodenpäivät sivussa pääsarjakentiltä ollut Susijengi-sentteri ja Namika Lahti Juniorien kasvatti Hannes Pöllä, 25, on tekemässä paluuta Korisliigaan. Korisliigan vuoden tulokkaana kaksi vuotta sitten palkittu 211-senttinen Pöllä on allekirjoittanut kuluvan ja seuraavan kauden pituisen sopimuksen joensuulaisen Kataja Basketin kanssa.

11.2.2024 18:56 Pääjuttu

Erik Sajantilan vahva heittoilta kantoi – Lahti pitkästä aikaa voiton makuun

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa tänään voittoa juhli Korihait, kun taas alemmassa sarjassa Lahti Basketball sai kolmen pelin tappioputken jälkeen täytettä pistetililleen.

10.2.2024 21:11 Korisliiga

Kauhajoki avasi ylemmän jatkosarjan voitolla – alemmassa juhlivat Pyrintö ja Bisons

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa pistetilejään kartuttivat Kauhajoki, Tampereen Pyrintö ja Bisons Loimaa. Tappion kärsineen KTP:n päävalmentaja Roope Mäkelä aikaisti eropäätöstään.

Näytä lisää vastaavia