Kelvin Lewis palaa Pyrintöön

15.2.2017 Pyrintö saa mieluisan vahvistuksen, kun kevään 2014 mestarijoukkueeseen kuulunut Kelvin Lewis palaa Tampereelle loppukauden mittaisella sopimuksella.

Kelvin Lewis tilastoi kaudella 2013/14 14 pisteen ja 4,4 levypallon keskiarvot ja kauden päätteeksi hän juhli Pyrinnön kanssa Suomen mestaruutta. Kuva: Kai Kilappa

Kelvin Lewis, 28, on (195 cm/92 kg) Dallasissa Texasissa syntynyt takamies, joka saapui syksyllä 2013 Tampereelle ja tuli Pyynikin yleisölle hän tutuksi kovana heittäjänä sekä fyysisenä pallollisen pelaajan puolustajana. Lewis tilastoi kaudella 2013/14 14 pisteen ja 4,4 levypallon keskiarvot ja kauden päätteeksi hän juhli Pyrinnön kanssa Suomen mestaruutta.


Mestaruuskauden jälkeen Lewis on pelannut Romaniassa, Kreikassa ja viimeksi Unkarissa. Soproni KC:n riveissä hän viimeisteli 12,8 pistettä ottelua kohti, kunnes Eurocupista tiputtuaan seura uusi pelaajistoaan.

- Hienoa saada Kelvin mukaan joukkueen vahvuuteen. Tuttu mies usealle pelaajallemme ja tietenkin Tamperelaiselle koripalloyleisölle, iloitsee päävalmentaja Ilkka Palviainen seuran tiedotteessa.

- Energisenä puolustajana ja taistelevana joukkuepelaajana tunnettu Lewis täydentää hyvin takakenttäämme. Lisäksi hän tuo hyökkäyspäähän heittovoimaa ja yhden mahdollisuuden lisää, analysoi Palviainen.

Kelvin Lewis palaa Pyrinnön pelipaitaan perjantaina, kun Kouvot saapuu Pyynikille.

Lisätiedot: Kelvin Lewis

Asiat

 
10.4.2024 10:25 Korisliiga

Ilmari Toikkanen ja Tampereen Pyrintö jatkosopimukseen

Kesken viime kauden Pyrintöön liittynyt 207-senttinen Ilmari Toikkanen ja Pyrintö ovat solmineet 1+1-mallisen sopimuksen.

9.4.2024 21:08 Korisliiga

Kataja tasasi tilit Korihaita vastaan – Nokialle toinen voitto Kouvoista

Miesten Korisliigassa jatkettiin puolivälieriä. Katajan Thomas Tumba juhli sekä tärkeää otteluvoittoa että uransa isointa pistesaldoa.

8.4.2024 20:41 Korisliiga

Kobrat taisteli kovaa, mutta Seagulls oli jälleen liian kova pala – Kauhajoki laittoi Vilppaan selkä seinää vasten

Miesten Korisliigassa kaksi puolivälieräsarjaa saavutti kiperän 2–0-tilanteen. Toista sarjoista johtaa kotietujoukkue, toista taas haastaja.

6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

2.4.2024 10:12 Korisliiga

Pantterijahti perjantaina käyntiin – Korisliigan puolivälieräsarjojen ohjelma vahvistettu

Korisliigan puolivälieräsarjat käynnistyvät perjantaina 5.4. kolmen ottelusarjan voimin. BC Nokian ja Kouvojen välinen sarja käynnistyy lauantaina 6.4.

Näytä lisää vastaavia