Koposen Bayernin vahva vire jatkui – Huff käsi kuumana

30.12.2018 23:51 Petteri Koposen edustama Bayern München otti neljännen voittonsa Euroliigassa viidessä viime pelissään joukkueen voitettua Buducnostin ja kruunasi loppuvuotensa jatkamalla puhtaalla pelillä Saksan Bundesliigassa. Shawn Huff, Sasu Salin, Roope Ahonen ja Carl Lindbom olivat niin ikään hyvässä iskussa.

Petteri Koposen vuosi loppui iloisissa merkeissä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Bayern oli pitkään ahtaalla Buducnostin kanssa, mutta nousi vahvan viimeisen neljänneksen turvin (28-18) lopulta 93-88 (38-49)-voittoon. Koponen sai tilastoihinsa kaksi pistettä ja kaksi levypalloa. Voitto oli saksalaisjoukkueelle neljäs viidessä viime ottelussa ja Bayern on kivunnut Euroliigassa kuudenneksi.
Ottelutilastot

Bayernin voittomarssi jatkui myös Saksan Bundesliigassa, kun se voitti kärkiottelussa tiukkojen vaiheiden jälkeen Bambergin 80-75 (39-37). Koponen käytti saamansa 16-minuuttisen tehokkaasti heittäen joukkueensa toiseksi korkeimman pistemäärän 14 ja sinetöi Bayernin voiton vapariviivalta viime sekunneilla. Koponen kasasi tilastoihinsa myös viisi levypalloa, syötön ja riiston. Bayern jatkaa Bundesliigassa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Shawn Huff on kauden edetessä pääsemässä hyvään vireeseen. (Kuva: Ville Vuorinen)

Huffin oli vuoro loistaa Frankfurtin suomalaisista heitettyään 17 pistettä, mutta sekään ei riittänyt voittoon Ulmin ollessa vahvempi kotikentällään lukemin 82-72 (36-36). Huffin tilastoihin merkittiin myös neljä levypalloa, syöttö ja riisto. Erik Murphy sen sijaan keräsi kuusi pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja peräti kolme torjuntaa. Frankfurt pitää hallussaan sijaa 11.

- Oma peli on alkanut kulkea paremmin viime aikoina. Jotenkin kauden alut ovat aina olleet minulle vähän vaikeita, mutta joulukuussa on yleensä alkanut sujua paremmin, Huff analysoi otteitaan.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim hävisi vieraskentällä Bayreuthille selvästi 85-102 (39-48). Crailsheim on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Sasu Salin ja Malaga ovat pelanneet vahvan kauden. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan liigassa Salinin Malaga haki 94-80 (41-45)-vierasvoiton San Sabastian Gipuzkoasta. Salin kunnostautui sukittamalla 10 pistettä ja ottamalla yhden levypallon. Malaga on mukana kärkitaistelussa neljäntenä.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Ahosen ja Matti Nuutisen Oviedo hävisi kärkijoukkue Real Betisille 69-85 (31-54). Ahonen oli jälleen joukkueensa paras pistemies 14 pisteen saaliilla ja kerrytti tilastojaan myös levypallolla ja kahdella syötöllä. Nuutinen paranteli edelleen alaraajavammaa eikä ollut kokoonpanossa. Oviedo on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Carl Lindbomin hieno kausi Puolassa sai jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Lindbomin 18 pistettä eivät riittäneet Rosa Radomille Puolan liigassa joukkueen hävittyä vieraskentällä mahtiseura Zielona Goralle 71-99 (32-48). Joukkueen korkeimman pistemäärän lisäksi Lindbom kasasi tilastoihinsa kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja blokin. Rosa Radom majailee sarjataulukossa sijalla 12.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan luotsaama Trefl Sopot taipui Ostrow Wielkopolskin vieraana 77-91 (40-51). Sopot on Puolan liigassa toiseksi viimeisenä viidentenätoista.
Ottelutilastot

 
10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

30.9.2019 09:51 Susijengi

Petteri Koponen puolustamaan Bundesliigan mestaruutta

Saksan Bundesliigan kausi alkaa Petteri Koposen, 31, ja Bayern Münchenin osalta maanantaina. Bayern lähtee kauteen hallitsevana mestarina ja Bundesliigan lisäksi joukkue tähyää menestystä myös Euroliigassa.

8.4.2019 09:51 Susijengi

Euroliiga Koposen osalta päätökseen – Espanjassa suomalaisille voittoa

Petteri Koposen Bayern München päätti Euroliigan runkosarjan voittoon, mutta joukkueen haaveet pudotuspelipaikasta olivat menneet jo aiemmin. Espanjassa suomalaiskolmikko pääsi juhlimaan voittoja.

30.3.2019 08:31 Susijengi

Petteri Koposen 23 pisteen iltapuhde ei riittänyt Bayernille

Petteri Koposen hieno vire Euroliigassa sai jatkoa, kun hän heitti 23 pistettä Darussafakaa vastaan. Valitettavasti Koposen huippuilta ei riittänyt voittoon. Islannissa Antti Kanervon Stjarnan eteni välieriin.

22.3.2019 06:48 Susijengi

Petteri Koponen ratkaisi Bayernille tärkeän voiton summerin soidessa

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin sankari, kun saksalaisjoukkue otti elintärkeän voiton Euroliigassa Barcelonasta. Koponen pääsi kuittaamaan entistä seuraansa vastaan upottamalla voittoheiton sisään summerin soidessa.

21.3.2019 08:22 Susijengi

Petteri Koposen 15 pistettä eivät riittäneet Bayernille

Petteri Koponen palasi lievän keskivartalovamman jäljiltä pelikentälle tehokkaasti, mutta hänen 15 pistettä eivät riittäneet siivittämään Bayern Müncheniä voittoon Olympiakosista Euroliigan ottelussa. Saksassa, Espanjassa ja Puolassa sen sijaan suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

2.3.2019 08:42 Susijengi

Wilson ja Ahonen joukkueidensa ykköstykkejä – suomalaisille tärkeitä voittoja

Jamar Wilsonin maaotteluissa väläyttämä hieno vire sai jatkoa myös Liettuan liigassa, kun hän johdatti Lietkabelisin voittoon tehtyään 20 pistettä. Roope Ahonen oli sitä vastoin Oviedon ykköspyssy 17 pisteellä Espanjan kakkosliigassa. Tärkeitä voittoja pääsivät juhlimaan myös Petteri Koponen sekä Tuomas Iisalo ja Vesa Vertio.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

28.1.2019 14:23 Susijengi

VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

28.1.2019 07:39 Susijengi

Koposen Bayern Münchenillä vahva loppuviikko

Petteri Koposen Bayern München teki vahvaa jälkeä tällä viikolla päättäen viikkonsa kahteen kovaan vierasvoittoon. Erik Murphy vaihtaa maisemaa, kun hän purki yhteisymmärryksessä sopimuksen Frankfurtin kanssa.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

14.1.2019 08:47 Susijengi

Koponen auttoi Bayern Münchenin voittoihin – Susijengiläiset hyvässä iskussa

Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin tehopelaajia loppuviikosta, kun saksalaisjoukkue nappasi nimiinsä voitot Euroliigassa ja Bundesliigassa. Espanjassa Sasu Salin pääsi tärkeän voiton makuun ja lisäksi Erik Murphy, Jamar Wilson, Antti Kanervo ja Carl Lindbom tehtailivat taas kovia pistemääriä.

Näytä lisää vastaavia