KTP rikkoi tuhannen kausikortin rajan

21.10.2013 Perinteikäs kotkalainen KTP-Basket teki sunnuntaina Korisliigan historiaa päästyään myytyjen kausikorttien (VIP-, Kausi- ja seurakorttien) määrässä yli tuhannen. Tämä on ensimmäinen kerta, kun suomalainen liigajoukkue pääsee yli tuhannen kausikortin rajan.

Samuli Vanttajan KTP on myynyt jo 1003 kausikorttia. Kuva: Matti O. Koskinen.

KTP on myynyt viime vuosina keskimäärin 750-850 kausikorttia kautta kohden. Korisliigan finaaleihin päättynyt kausi 2012/13 nosti Kotkassa kovan korisbuumin, ja korttimyynnin lisäksi myös KTP:n juniorimäärä ovat nousseet vuodessa yli 20%.

 

Korisinnostusta ovat lisänneet myös KTP:n pääsy mukaan FIBA:n EuroChallengeen sekä Susijengin mainiot otteet EM-kisoissa.

 

KTP:n tuhannen kausikortin rajan rikkoi Kataja Basketin kotkalaistaustainen toiminnanjohtaja Riku Tapio, joka osti henkilökohtaisesti kortit 997-1001. Tapio lahjoittaa ostamansa kortit Kymen A-klinikkatoimen nuorten Stoppari-säätiölle.

 

KTP:n kausikorttilaisten määrä on nyt 1003 ja kortteja myydään niin kauan kuin Karhuvuoren Steveco Areenalla on tilaa. KTP:n kausi jatkuu jo tänään maanantaina Kataja Basketin kotikentällä Joensuussa, ja keskiviikkona vuorossa on kotipeli Lapuan Korikobria vastaan.

 

Lisätietoja: KTP:n tiedote
 
16.2.2015 Seura tiedottaa

Pyrintö tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Namika Lahtea vastaan

Tampereen Pyrintö tarjoaa tiistaiseen Korisliiga-otteluunsa Namika Lahtea vastaan ilmaisen sisäänpääsyn katsojille. Kyseessä on Heitä Pallo Peliin -tapahtuma, jonka avulla kerätään palloja Tampereen koulujen väliliikuntaa varten.

23.10.2014 Katsojat

Bisons tuo huippukoriksen Turkuun, kaikki lipputulot junioreille

Bisons Loimaa tuo pitkän tauon jälkeen huippukoriksen Turkuun. Samalla Bisons julkisti suomalaiseen urheiluun suunnatun uuden varainhankintamallin nimeltään BISONS B€€F. Konsepti on toteutettu yhdessä Silja Linen ja Matkapoikien kanssa.

9.10.2013 Seura tiedottaa

Bisons kutsui pääkaupunkiseudun juniorit ilmaiseksi Eurocup-avaukseen

Viimeiset kaksi Suomen mestaruutta vienyt Loimaan Bisons avaa Eurocup-kampanjansa Helsingin Jäähallissa keskiviikkona 16.10. klo 20:00, kun Liettuan pronssijoukkue Neptunas Klaipeda saapuu Suomeen. Bisons on kutsunut jokaisen pääkaupunkiseudun juniorin seuraamaan huippuottelua paikan päällä veloituksetta.

14.8.2013 Seura tiedottaa

”Namika goes to school” – Lappeenrannan kaupunki ja Namika käynnistävät pilottiprojektin

Lappeenrannan kaupunki ja Korisliigan Namika Lappeenranta aloittavat alkavana lukuvuonna uuden, täysin erilaisen kouluprojektin. Jokaisella Namikan amerikkalaispelaajalla on oma kummikoulunsa ensi talven aikana, ja pelaaja käy säännöllisesti osallistumassa kummikoulunsa luokkien englannin kielen oppitunteihin.

20.3.2011 Seura tiedottaa

Kouvot tavoittelee Korisliiga-kauden yleisöennätystä 26.3.

Kouvot tavoittelee viimeisessä runkosarjan ottelussaan 26.3. Korisliiga-kauden 2010-11 uutta katsojaennätystä, minimissään 1964 katsojaa. Kouvojen tempausta ovat tukemassa yhteistyökumppanit, jotka tilittävät Kouvoille euroja sen perusteella kuinka paljon katsojia halliin pakkautuu.

16.3.2011 Katsojat

ToPo haastaa Möttölän johdolla SM-seurat Punaisen Ristin hätäapukeräykseen

Helsinkiläinen koripalloseura on maajoukkuetähtensä Hanno Möttölän johdolla haastanut tänään, keskiviikkona kaikki Korisliigan ja naisten SM-sarjan joukkueet Punaisen Ristin hätäapukeräykseen. Haasteen tarkoituksena on kerätä apua kriisipesäkkeisiin eri puolilla maailmaa.

20.9.2007 Seura tiedottaa

ToPo suunnittelee Scottie Pippenin tuomista Suomeen

Helsinkiläinen Korisliiga-joukkue ToPo on julkaissut lehdistötiedotteen, jonka mukaan seura kaavailee kahden liigaottelun kattavaa sopimusta NBA-legenda Scottie Pippenin kanssa. Pippenin värväys olisi jatkoa ToPon parin vuoden takaiselle tempaukselle, joka toi Dennis Rodmanin Suomeen ja haali Helsingin Jäähalliin pääsarjan yleisöennätyksen, 7420 katsojaa.

26.3.2024 20:49 Korisliiga

Seagulls varmisti ykkössijansa Okko Järven pistetykityksellä – Korihait kaatoi Nokian

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voittivat tänään Helsinki Seagulls ja Korihait.

23.3.2024 19:06 Korisliiga

Kobrat taivutti KTP:n kriittisessä väännössä – Lapuan playoff-paikan todennäköisyys kasvoi

Kobrat ja KTP-Basket kamppailevat miesten Korisliigan viimeisestä pudotuspelipaikasta.

22.3.2024 20:38 Korisliiga

Ylemmän jatkosarjan nelikko taas tasoissa Vilppaan voiton ansiosta – Pyrintö yhä mukana playoff-kisassa

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa yritetään ratkoa niin kotietua kuin viimeistä playoff-paikkaa ja sarjasta putoajaakin. Ratkominen jatkuu kahdella viimeisellä kierroksella.

Näytä lisää vastaavia