Lassi Nikkarinen johti Seagullsin pisteilottelua – Korisliiga käyntiin korijuhlilla

30.9.2022 20:08 Helsinki Seagulls ja Korihait kohtasivat miesten Korisliigan avausottelussa. Kotijoukkue vei pisteet luvuin 110–74.

Lassi Nikkarinen palkittiin voitto-ottelun parhaana pelaajana. Kuva: Ville Vuorinen / Korisliiga

Helsinki Seagulls ei ainakaan säästellyt ruutia, kun miesten Korisliiga pyörähti käyntiin tänään lokkien ja uusikaupunkilaisen Korihaiden välisellä kohtaamisella. Runsaspisteinen ottelu Töölön kisahallissa päättyi luvuin 110–74 kotijoukkueen hyväksi.

Seagulls karkasi Korihaiden ulottumattomista jo ensimmäisellä puolikkaalla. Pitkälle tauolle mentiin tilanteessa 60–43, eikä meno sen jälkeenkään hidastunut. Voittajajoukkueen kirkkaimmat pistetähdet olivat yhdysvaltalainen Jeffery Carroll 21:llä ja takaisin Korisliigaan palannut kotimainen takamies Okko Järvi 20:llä.

– Tämä oli ehjä peli meiltä. Harjoitusotteluissa on ollut epätasaisempaa, joten olen nyt erittäin tyytyväinen. Korihait ei missään nimessä ole tänä vuonna niin heikko joukkue kuin miltä tänään näytti, Järvi kommentoi Ruudun haastattelussa.

Ottelun parhaana pelaajana kuitenkin palkittiin erittäin monipuolisen ottelun pelannut Seagullsin pelinjohtaja Lassi Nikkarinen. Hänelle merkittiin tilastoiksi 15 pistettä, kuusi levypalloa ja viisi koriin johtavaa syöttöä.

Korihaiden puolella pisimmät kynnet näyttivät Trey Niemi ja kolmostykki Quin Cooper, kumpikin 15 pisteellä.

Ottelutilastot

 
14.2.2024 21:12 Korisliiga

Bisons ei päästä Lahtea karkuun putoamispaikalta – myös kärkikaksikko jatkaa tasapisteissä

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voiton ystävänpäivän kunniaksi ottivat Helsinki Seagulls, BC Nokia ja Korihait. Alemmassa sarjassa juhlivat Kouvot ja Bisons Loimaa.

13.2.2024 20:30 Korisliiga

Lahdelle toinen perättäinen voitto – vastustaja pysyi jälleen alle 80:ssä

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Lahti Basketball otti vierasvoiton Kobrista.

12.2.2024 10:04 Korisliiga

Hannes Pöllä virittelee paluuta Korisliigaan Kataja Basketin paidassa

Jo vuodenpäivät sivussa pääsarjakentiltä ollut Susijengi-sentteri ja Namika Lahti Juniorien kasvatti Hannes Pöllä, 25, on tekemässä paluuta Korisliigaan. Korisliigan vuoden tulokkaana kaksi vuotta sitten palkittu 211-senttinen Pöllä on allekirjoittanut kuluvan ja seuraavan kauden pituisen sopimuksen joensuulaisen Kataja Basketin kanssa.

11.2.2024 18:56 Pääjuttu

Erik Sajantilan vahva heittoilta kantoi – Lahti pitkästä aikaa voiton makuun

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa tänään voittoa juhli Korihait, kun taas alemmassa sarjassa Lahti Basketball sai kolmen pelin tappioputken jälkeen täytettä pistetililleen.

10.2.2024 21:11 Korisliiga

Kauhajoki avasi ylemmän jatkosarjan voitolla – alemmassa juhlivat Pyrintö ja Bisons

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa pistetilejään kartuttivat Kauhajoki, Tampereen Pyrintö ja Bisons Loimaa. Tappion kärsineen KTP:n päävalmentaja Roope Mäkelä aikaisti eropäätöstään.

8.2.2024 21:32 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat käyntiin: Vilpas avasi voitolla

Miesten Korisliigan ylempi jatkosarja polkaistiin käyntiin Salon Vilppaan kotivoitolla.

7.2.2024 12:15 Korisliiga

BC Nokian Tucker Richardson Korisliigan tammikuun kuukauden pelaaja

Voitosta voittoon tammikuussa marssineen BC Nokian monipuolinen Tucker Richardson on valittu tammikuun kuukauden parhaaksi pelaajaksi.

5.2.2024 16:30 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjojen ohjelma vahvistettu

Korisliigan jatkosarjat käynnistyvät torstaina 8. helmikuuta Salon Vilppaan ja BC Nokian välisellä ylemmän jatkosarjan ottelulla. Joukkueet pelaavat jatkosarjoissa kaksinkertaisen sarjan, jossa joukkueet kohtaavat samassa jatkosarjassa pelaavat joukkueet kertaalleen kotikentällä ja kerran vieraskentällä.

3.2.2024 18:24 Korisliiga

Korisliiga-runkosarja päätökseen: jatkosarjapaikat nyt jaettu!

Miesten Korisliigan runkosarja huipentui tänään täydellä kuuden ottelun kierroksella. Ylempään jatkosarjaan selvisivät Helsinki Seagulls, BC Nokia, Kataja Basket, Salon Vilpas, Korihait ja Kauhajoki.

27.1.2024 19:51 Korisliiga

Pyrintö antoi Korihaille kovan kolauksen – ylempi jatkosarjapaikka vaarassa

Illan voittajista Kataja Basket ja BC Nokia ovat jo varmistaneet paikkansa ylemmässä jatkosarjassa. Korihait ei onnistunut tekemään samaa, kun Tampereen Pyrintö osoittautui liian kovaksi vastukseksi.

Näytä lisää vastaavia