Mäkäläinen, Laitinen ja Sirola Espoo Unitedin paitaan

29.9.2016 Miesten I divisioona A:ssa pelaava Espoo United on tehnyt sopimukset Ville Mäkäläisen, Tero Laitisen ja Ilkka Sirolan kanssa. Laitinen ja Sirola olivat mukana jo viime kaudella nostamassa joukkuetta sarjaporrasta ylemmäs, Mäkäläinen puolestaan pelasi viime kaudella Korisliigaa Bisonsin paidassa.

Ville Mäkäläinen täydentää Espoo Unitedin joukkuetta kaudella 2016-17. Kuva: Francois Perthuis

Menneellä kaudella Korisliigaa ja VTB-liigaa Bisonsissa pelannut Ville Mäkäläinen vahvistaa miesten I divisioona A:han alkavaksi kaudeksi noussutta Espoo Unitedia. Lahdesta lähtöisin oleva 31-vuotias ikitaistelija ehti pelata Bisons-paidassa kaudet 2012-16 ja Mäkäläisen meriittilistalta löytyy muun muassa kaksi Suomen mestaruutta, kolme hopeaa ja yksi pronssi.

- Unitedin kunnianhimoiset tavoitteet istuivat omiin suunnitelmiini täydellisesti. Siviilikiireet eivät olisi mahdollistaneet liigan pelaamista tällä kaudella, divarin aikataulu taas oli helpompaa sovittaa aikatauluihin. Haluan antaa panokseni espoolaisen huippukoriksen uudelle tulemiselle ja teen kaikkeni, jotta nousutavoitteemme täyttyvät, Mäkäläinen kommentoi.

201-senttinen Tero Laitinen ja 198-senttinen Ilkka Sirola ovat olleet mukana monessa espoolaisen koripalloilun vaiheessa, myös nostamassa Tapiolan Honkaa takaisin korkeimmalle sarjatasolle Korisliigaan vuonna 2013. Päävalmentaja Ville Neva tietää mitä kaksikolla on annettavanaan ja heidän panoksensa myös viime kauden divarinousussa oli merkittävä.

- Molemmat ovat mukana hyvällä asenteella ja innostuneena. Tämä kaksikko tuo mukanaan jatkuvuutta toiminnallemme ja kokemuksen tuomaa esimerkin voimaa ei voi väheksyä. Näillä miehillä on iso vaikutus kentällä, erityisesti puolustuspäässä, Neva kuvailee.

Lisätiedot: Ville Mäkäläinen
Lisätiedot: Tero Laitinen
Lisätiedot: Ilkka Sirola
 
9.4.2024 12:30 Miesten I divisioona A

KorisTV välittää divisioonien huimat loppuratkaisut kotikatsomoihin

Kaikkien divisioonien kevään ratkaisupelit ovat katsottavissa osoitteessa KorisTV.fi. Naisten I divisioonassa ja miesten I divisioona B:ssä on avausfinaalit takana. Miesten I divisioona A:ssa puolestaan pelataan parhaillaan finaalipaikoista.

11.12.2023 12:00 Korisliiga

Seagulls ja Lahti Basketball käynnistävät hurjan korisviikon – pääsarjoissa 34 ottelun viikko

Alkanut viikko tarjoaa korisfaneille hienon kattauksen, kun korisliigoissa ja divisioonissa pelataan yhteensä 34 ottelua. Viikon aikana pelataan vähintään yksi ottelu joka päivä Ruudussa tai Koristv:ssä.

28.9.2023 12:00 Miesten I divisioona A

Uusi Koristv-palvelu välittää kaikki divisioonaottelut kotikatsomoihin

Tulevalla kaudella miesten I divisioona A ja B sekä naisten I divisioona näkyvät SolidSportin alustalle rakennetussa Koristv-palvelussa. Kaikki divisioonien ottelut tuotetaan automaattikameroilla.

18.8.2023 16:00 Naisten I divisioona

Naisten Korisliigan sekä divisioonien sarjaohjelmat kaudelle 2023–2024 on julkaistu

Kamppailu Suomen mestaruudesta naisten osalta käynnistyy syys-lokakuun vaihteessa ja mestari on selvillä viimeistään 29.4. Naisten Korisliigassa pelataan yhdeksän joukkueen kolminkertainen sarja.

21.6.2023 09:45 Korisliiga

Koripalloliiton vuosittaiset palkinnot nyt julkaistu

Koriskauden 2022-23 parhaat on valittu. Nuorten sarjojen sekä Seurapalveluyksikön palkittavat ovat vastaanottaneet palkinnot henkilökohtaisesti seurojen tapahtumissa kevään ja kesän aikana. Löydät listan kaikista palkituista sivun alaosasta.

20.6.2023 19:30 Korisliiga

Pääsarjojen sarjalisenssit kaudelle 2023–24 myönnetty: 64 joukkuetta yhteensä viidessä pääsarjassa

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt pääsarjojen sarjapaikat pelikaudelle 2023–24. Korisliigaan myönnettiin 12 ja naisten Korisliigaan 9 sarjalisenssiä. Kaikkiaan viidessä pääsarjassa nähdään tulevalla kaudella 64 joukkuetta.

15.4.2023 20:38 Miesten I divisioona A

Bisons ja Raholan Pyrkivä voittoihin divarin finaaleissa

Bisons Loimaa kaatoi Jyväskylä Basketball Academyn 94-86 I divisioona A:n avausfinaalissa. Raholan Pyrkivä oli puolestaan toistamiseen PuHu Junioreita vahvempi I divisioona B:n puolella 81-77.

26.3.2023 19:56 Miesten I divisioona A

ToPo paineli välieriin, muissakin divareissa pistettiin sarjoja katki

Torpan Pojat nappasi toisen voiton ja samalla paikan I divisioona A:n välieriin. B:n sekä naisten I divisioonan puolella kolme joukkuetta varmisti välieräpaikan sunnuntaina.

25.3.2023 21:38 Miesten I divisioona A

JBA ja Kipinä Basket välieriin, Bisons onnistui pakkoraossa

Lauantaina miesten I divisioona A:n välieriin tiensä raivasivat JBA sekä Kipinä Basket. Bisons Loimaa siirsi voitolla ratkaisun tiistaille.

23.3.2023 21:44 Miesten I divisioona A

JBA veti pidemmän korren akatemiajoukkueiden kohtaamisessa – Divari B:ssä yllätyksiä

Miesten I divisioona A:n ja B:n sekä naisten I divisioonan puolivälieräsarjojen ensimmäisiä osia pelattiin torstaina.

Näytä lisää vastaavia