Michelsen ja Maxhuni pisteille NCAA:ssa

26.12.2017 Jouluviikonlopun aikana pelattiin Yhdysvaltojen miesten yliopistosarjaa NCAA:ta, jossa suomalaiskaartista Oskar Michelsen ja Edon Maxhuni olivat vauhdissa yltäen kaksinumeroisille pistelukemille.

Oskar Michelsen heitti 11 pistettä NCAA:ssa. Kuva: Oma Design.


Oskar Michelsen ja Davidson hävisivät viikonlopun aikana Havaijin yliopistolle 71-79 (32-40). Michelsen pelasi neljän virheen rasittamana 17 minuuttia, joiden aikana hän säkitti kolme pistettä, haki kolme levypalloa ja torjui kerran.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Maanantain ja tiistain välisenä yönä Michelsen palasi pienen tauon jälkeen aloitusviisikkoon, kun Davidson pieksi Akronin 78-91 (34-39). Michelsen upotti 11 pistettä, haki kaksi levypalloa ja riisti kerran 21 minuutissa ennen virhetilinsä täyttymistä.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Edon Maxhuni jatkoi aloitusviisikossa, kun Long Beach State hävisi juuri ennen jouluaattoa Colorado Statelle Prentiss Nixonin viimeisten sekuntien haamukolmosella 66-68 (31-34). Maxhuni rehki parketilla peräti 32 minuuttia säkittäen 12 pistettä, kahmien viisi levypalloa ja jakaen yhden syötön.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Fiifi Aidoo ja Grand Canyon hävisivät Louisvillelle 56-74 (25-31). Aidoo toi energiaa vaihtopenkiltä 11 minuutin verran tuottaen kaksi pistettä, yhden levypallon ja yhden riiston.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Lasse Gummeruksen Marist kärsi tappion Brownille 69-90 (31-46). Gummerus sai aloitusviisikossa peliaikaa 17 minuuttia, joiden aikana hän heitti kaksi pistettä ja repi viisi levypalloa.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Hannes Pöllä ja Oklahoma voittivat Northwesternin 78-104 (38-68). Pöllä haki yhden levypallon ja torjui kerran yhdeksässä minuutissa.

Lisätietoja: Ottelutilastot
 
22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

22.1.2024 12:59 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen auttoi Manresan tärkeään voittoon

Elias Valtonen käytti peliminuuttinsa tehokkaasti auttaessaan Manresan tärkeään voittoon Espanjan liigassa. Alex Murphy oli myös isossa roolissa Estudiantesin jatkaessa voittojen tiellä.

20.1.2024 09:36 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaismiehet onnistuivat laajalla rintamalla Euroopan kentillä

Alkuviikon aikana useat suomalaispelaajat saivat onnistumisia ympäri Eurooppaa. Henri Kantonen jatkoi vahvasti Liettuassa ja Severi Kaukiainen on pääsemässä vauhtiin Virossa. Perttu Blomgrenin oli iskussa Sloveniassa, Antti Kanervo tarkkakätisenä Islannissa ja Mikael Laihonen tehokkaana Puolassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

17.1.2024 13:14 Suomalaiset ulkomailla

Arttu Tammi Crailsheimiin valmentajaksi

27-vuotias Arttu Tammi toimii jatkossa saksalaisseura Crailsheim Merlinsin Regionalliga- ja U19-päävalmentajana.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

15.1.2024 11:15 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen väläytteli voitto-ottelussa

Severi Kaukiainen alkaa päästä sinuiksi uuden seuransa Kalev/Cramon kanssa, kun hän heitti joukkueensa korkeimman pistemäärän. Alexander Madsen teki tarkkaa työtä Andorrassa ja Mubashar Ali mellasti jälleen Qatarissa.

12.1.2024 21:21 Suomalaiset ulkomailla

Miikka Sopanen Saksan BBG Herfordin päävalmentajaksi

Saksan miesten kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava BBG Herford jatkaa kauttaan Miikka Sopasen ohjaksissa.

11.1.2024 21:57 Susijengi

Urheilugaalasta koripallon juhlaa: Lauri Markkanen vuoden urheilija, Gordon Herbert vuoden valmentaja!

Torstai-illan Urheilugaala muuttui koripallon juhlaksi, kun Susijengin johtotähti Lauri Markkanen nimettiin vuoden urheilijaksi ensimmäisenä koripalloilijana kautta aikain. Korisjuhlat jatkuivat vuoden valmentajan kategoriassa, kun Gordon Herbert palkittiin vuoden valmentajana ensimmäisenä koripallon edustajana vuosikymmeneen.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

Näytä lisää vastaavia