Murphyn Northeasternille kaksi voittoa viikonloppuna

8.1.2018 Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa Tomas Murphyn Northeastern voitti molemmat ottelunsa viikonlopun aikana. Voittoihin suomalaismiehistä ylsivät myös mm. Samuli Nieminen ja Oskar Michelsen.

Tomas Murphy johdatti yliopistonsa kahteen voittoon viikonlopun aikana. Kuva: Ville Vuorinen.


Murphy ja Northeastern nappasi viikonlopun ensimmäisen voittonsa perjantaina, kun ”Huskies” päihitti Elon 60-72 (18-39). Murphy sai maltilliset yhdeksän peliminuuttia, joiden aikana hän pussitti kaksi pistettä, kahmi viisi levypalloa ja riisti kahdesti.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Sunnuntaina taas Northeasternin jalkojen alle jäi James Madison loppulukemin 67-80 (31-36). Tällä kertaa Murphy sai peliaikaa peräti 24 minuuttia heittäen kymmenen pistettä, noukkien kaksi levypalloa ja tarjoillen yhden syötön.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Samuli Niemisen Stephen F. Austin jatkoi voittojen tiellä, kun Niemisen yliopisto voitti Northwestern Staten 64-56 (29-30). Nieminen pelasi 15 minuuttia pussittaen kolme pistettä, hakien kaksi levypalloa ja jakaen yhden syötön.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Fiifi Aidoo ja Grand Canyon pitivät liki 14 000 katsojaa jännityksessä johtaen ensimmäisellä puoliajalla, mutta kaatuen lopulta Illinoisille niukasti 58-62 (32-27).  Aidoo sai tappiopelissä parkettiaikaa yhdeksän minuuttia kirjauttaen yhden levypallon, syötön, riiston ja torjunnan.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Oskar Michelsen ja Davidson voittivat selkeästi vieraissa George Masonin 86-59 (45-27). Virhevaikeuksista kärsinyt Michelsen sai aloitusviisikossa peliaikaa 19 minuuttia, joiden aikana hän haki yhden levypallon ja tarjoili yhden syötön.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Lassi Nikkarisen Montana State voitti kotikentällään North Dakotan 68-79 (31-45). Nikkarinen viiletti parketilla 11 minuuttia hakien kaksi levypalloa ja jakaen kaksi syöttöä.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Remu Raitanen ja San Francisco nappasivat voiton Pepperdinestä loppulukemin 80-67 (36-32). Raitanen jäi ilman tilastomerkintöjä yhdessä peliminuutissa.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Lasse Gummerus ja Marist hävisivät kotikentällään vahvan toisen puoliajan pelanneelle Niagaralle 86-70 (40-41). Gummerus pelasi aloitusviisikossa 15 minuuttia, joiden aikana hän heitti kaksi pistettä ja repi neljä levypalloa.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Edon Maxhunin Long Beach State hävisi UC Irvinelle vieraissa 73-86 (31-51). Maxhuni toi penkiltä korintekovoimaa seitsemän pisteen arvoisesti pelaamassaan 11 minuutissa.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Shawn Hopkinsin Troy kärsi tappion, kun ”Trojansin” viimeisten sekuntien lay-up kieri raudoista ohitse ja Texas State voitti 56-57 (30-37). Hopkins haki kahdessa peliminuutissa yhden levypallon.

Lisätietoja: Ottelutilastot
 
5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 09:27 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiset juhlivat voittoja Saksassa - Elina Aarnisalo jälleen vahvana Belgiassa

Saksassa suomalaisnelikko pääsi tuulettamaan voittojen kunniaksi ja Belgiassa Elina Aarnisalon hieno kausi sai jatkoa. Awak Kuier oli puolestaan palauttamassa Veneziaa taas voittojen tielle.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

22.1.2024 12:59 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen auttoi Manresan tärkeään voittoon

Elias Valtonen käytti peliminuuttinsa tehokkaasti auttaessaan Manresan tärkeään voittoon Espanjan liigassa. Alex Murphy oli myös isossa roolissa Estudiantesin jatkaessa voittojen tiellä.

Näytä lisää vastaavia