Namika Lahti juniorit on jatkossa Lahti Basketball Juniorit

20.6.2017 Namika Lahti juniorit ry:n logo, värit ja nimi muuttuvat edustusjoukkue Lahti Basketballin kanssa saman imagon alle. Junioriseuran valmentajakuvio on myös täydentynyt kaudelle 2017–2018.

Namika Lahti juniorit ry on päättänyt kevätkokouksessa 10.5. imagon muutoksesta. Namika Lahti junioreiden nimi muuttuu jatkossa Lahti Basketball Juniorit ry:ksi. Imagon muutoksella halutaan vahvistaa lahtelaisen koripallon yhteistä ilmettä ja yhteistyötä. Muutos astuu voimaan vaiheittain 20.6.2017 alkaen.
Lahti Basketball Juniorit ry jatkaa toimintaansa itsenäisenä ry:nä, jolla on oma hallitus, talous ja päätäntävalta, mutta ulospäin seura tulee jatkossa näyttäytymään nimellä Lahti Basketball. Ensimmäisenä muutos näkyy juniorikoripalloseuran nettisivuilla, joiden värimaailma muuttuu edustuksen tunnusväreihin mustaan ja valkoiseen.

Muutoksen taustalla on juniorikoripalloseurassa pitkään pohdittu imagon päivityksen tarve. Muutos parantaa entisestään yhteistyötä edustuksen kanssa ja lapset ja nuoret voivat kantaa ylpeänä esikuviensa kanssa samaa logoa ja nimeä sekä värejä.
– Lahti Basketball on parissa vuodessa saanut aikaan todella positiivisen imagon, joka kiinnostaa pelaajia, yleisöä, valmentajia ja yhteistyökumppaneita. Junioriseuran imagonmuutoksella on monta hyvää puolta yhteisöllisyyden parantamisen, imagon päivityksen ja yhteistyön kannalta. Kuluneella kaudella muissa kaupungeissa ja yhteistyökumppanienkin puolella juniorseurastamme käytettiin nimiä Lahden NMKY:stä Lahti Basketballiin, vaikka viime kaudella kuljimme vielä nimellä Namika Lahti juniorit. Muutos auttaa selkiyttämään lahtelaisen koriksen identiteettiä ja uutta nousua, Lahti Basketball Junioreiden toiminnanjohtaja Jimi Koskinen kommentoi.
– On todella upea juttu, että jatkossa myös juniorikoripallo kulkee nimellä Lahti Basketball. Vaikka edustus ja juniorit ovat jatkossakin omat seurat, on tämä hieno suunta ja vahvistaa entisestään yhteistyötä, Lahti Basketballin toiminnanjohtaja Roope Suonio kertoo.

Yhteisellä imagolla halutaan parantaa entisestään pelaajan polkua junioreista miesten edustukseen asti. Junioriseurasta tulee jatkuvasti pelaajia kokeilemaan vauhtia miesten sarjoihin ja saman logon ja nimen avulla polku paranee entisestään. Lisäksi seuroilla on suunnitteilla yhdistää voimia myös esim. yhteisen isomman leirin järjestämisessä.
Lahti Basketball Junioreiden valmentajakuvio alkaa myös selkiytyä kauden 2017-2018 osalta. Seuran toiminnanjohtajana jatkaa Jimi Koskinen yhden vuoden sopimuksella.
– On hienoa jatkaa työskentelyä seurassa lasten ja nuorten sekä koripallon parissa. Junioriseura on juuri nyt hyvässä kasvussa harrastajamäärien osalta. Viime kaudella seuran lisenssimäärien kasvu oli Suomen suurinta, kun seuralle tuli yhteensä 141 uutta lisenssipelaajaa. Alkavalla kaudella tavoitteena on pitää laatu mahdollisimman korkealla sekä tarjota harrastusmahdollisuus niin monelle lapselle ja nuorelle kuin mahdollista, Jimi kertoo.

Seuran päätoimisen valmentajan Pekka Setälän toimenkuva laajenee alkavalle kaudelle, kun Setälä toimii B-poikien vastuuvalmentajan tehtävien lisäksi seuran valmennuspäällikkönä. Setälä valittiin yhdessä Oskari Leinon kanssa kesän alussa alkaneeseen koripalloliiton HKVT- tutkintoon.
– Tosi hyvillä mielin lähden uuteen työnkuvaan. On hienoa nähdä, että seuralla on luottoa ammattitaitoon. Otan innolla vastaan valmennuspäällikön tehtävät seuran valmennuksen kehittämisessä ja valmentajien kouluttamisessa, kommentoi Pekka Setälä valmennuspäällikön pestiään.

A-pojissa päävastuussa jatkaa nuorimpana valmentajana HKVT:lle valittu Oskari Leino ja C-pojissa komennon ottaa pitkän päivätyön valmentajana tehnyt Anu Rajaniemi.
– Kiitos seuralle mahdollisuudesta jatkaa seurassa ja vielä isommassa roolissa. Nuorena valmentajana olen innolla oppimassa jotain uutta jokaisena päivänä. Todella hienoa on myös, että pystyn yhdistämän opiskelun ja valmennuksen täyspäiväisesti, Oskari Leino kertoo oppisopimuspaikastaan Lahti Basketball Junioreissa.

Anu Rajaniemi avaa C-poikien päävalmentajan pestiään - On todella siistiä valmentaa C-poikia! Tarkoituksenamme on harjoitella monipuolisesti ja yrittää saada vaikutteita muistakin lajeista, mitä voidaan hyödyntää koripallossa ja pyritään saamaan jokaiselle tarpeeksi haastava oppimisympäristö. Haasteena C-pojissa näen sen, että pojat ovat eri kasvuvaiheessa. Nuoremmille tuottaa haastetta pallon koon ja korin korkeuden muuttuminen, ja vanhemmalla ikäluokalla on jo murrosikä alkanut vauhdikkaasti ja kehon mittasuhteet voivat tuottaa hiukan hankaluuksia. Näiden asioiden yhteensovittaminen ja tukeminen onkin suurin tehtävämme. Meillä on hyvä valmentajaryhmä ikäluokassamme sekä paljon osaamista. Mottona kuitenkin, että teemme kovaa hommia, hauskuutta unohtamatta!

A-, B- ja C-juniorien kesäharjoittelu on jo jatkunut kesäkuun alusta muutaman viikon ajan. Pienempien kesäharjoittelu koostuu seuran järjestämistä kesäleireistä sekä muutamista lisäharjoituksista. Seuran joukkueet jäävät kesätauolle juhannuksesta ja heinä- elokuun vaihteessa jatkuu harjoittelu joukkueittain.


Lisätietoa seuran joukkueista ja harrasteryhmistä löytyy Lahti Basketball Junioreiden uusilta nettisivuilta osoitteesta: www.lbj.fi.

 
3.1.2018 Pohjoinen alue

Ensi kaudeksi Tampereelle ja Pyrintöön valmentajaksi?

Tampereen Pyrinnön juniorivalmennuksen suunnittelu kaudeksi 2018-19 on hyvässä vauhdissa.

20.11.2017 Kesäleirit

Kesäleiri Tukhomassa/Bosön Basket Camp 2018

TuNMKY järjestää kaikille koripalloilijoille avoimen Bosön Basket Camp (BBC) –ulkomaanleirin. Leiri järjestetään Tukholmassa, Bosön olympiaharjoituskeskuksessa 12.6.-17.6.2018.

15.9.2017 Eteläinen alue

Tapiolan Hongan syyslomaleiri

Tapiolan Honka järjestää koulujen syyslomalla koripalloleirin 2006–2012 syntyneille junioreille. Leiri järjestetään tiistaista torstaihin 17.–19.10. ja se on avoin kaikkien seurojen junioreille. Leirin harjoitukset pidetään Honkahallilla.

15.9.2017 Junioriturnaus

Mesuca XIIII Junioriturnaus Salossa

Mesuca Basket ry järjestää junioriturnauksen Salossa 30.9.–1.10.2017.

14.9.2017 Junioriturnaus

Tykkimäki-turnaus 17.-19.11.2017 Kouvolassa

Kouvojen järjestämä perinteinen juniorikoripalloturnaus on tänä vuonna ensimmäistä kertaa Tykkimäki-turnaus. Ilmoittautuminen turnaukseen on jo hyvässä vauhdissa, mutta vielä ehtii mukaan.

11.9.2017 Kesäleirit

Helsingin NMKY:n syyslomaleiri

HNMKY järjestää syyslomaleirin maanantaista perjantaihin 16.-20.10.2017 Hotel Arthurilla. Leiri on tarkoitettu 2006-2010 syntyneille junioreille ja on avoin kaikkien seurojen pelaajille.

11.9.2017 Kesäleirit

Biddy Basket syyskuun leirit

Vielä ehdit mukaan syyskuun Biddy Basket leireille. Leirejä Helsingissä, Kauhajoella ja Äänekoskella!

30.8.2017 Junioriturnaus

LePyn mikroturnaus 16.-17.9.2017 Espoossa

Loistavat olosuhteet, rehtiä voiton taistelua, hymyä, hikeä ja suuria tunteita, urheilujuhlan tuntua, tunnelma katossa, mieletön fiilis! Niistä on LePyn mikroturnaus tehty!

23.8.2017 Junioriturnaus

Pikkusudet-korisrieha Tampereella 28–29.10.2017

Tampereen Pyrintö järjestää Pikkusudet-korisriehan sekä pojille että tytöille sarjoissa 09 ja 10/11.

21.8.2017 Junioriturnaus

Spalding Cup 30.9.–1.10.2017

Spalding Cup pelataan neljännen kerran Heinolassa syys- lokakuun vaihteessa 30.9.-1.10.2017. Ottelut pelataan neljällä eri koululla. Jokaiselle joukkueelle tulee kolme ottelua ja joukkueen ottelut sijoitetaan samalle päivälle. Otteluiden väliin jää ainakin yksi kunnon tauko, jolloin joukkue ehtii hyvin ruokailemaan ja vierailemaan koriskaupassa.

Suna BC:n HIGH NOON Streetbasket Espoontorilla la 19.8.2017 klo 12-14

Suna BC:n perinteinen lapsille ja nuorille suunnattu HIGH NOON -katukoristapahtuma.

2.8.2017 Junioriturnaus

Mieleinen Basket -junioriturnaus syyskuussa Loimaalla

Mikro-, mini- ja C-ikäisten syysturnaus Mieleinen Basket järjestetään 23.-24.9.2017.

27.7.2017 Junioriturnaus

Delfin Basket täydentää koripalloväen juhlavuoden

Tampereella järjestettävä koripalloturnaus Delfin Basket Tournament täyttää 30 vuotta. Ensimmäisen kerran vuonna 1988 järjestetty koripalloturnaus on vakiinnuttanut paikkansa Suomen suosituimpana koripalloturnauksena.

GITG-korisleirin kautta Yhdysvaltoihin NBA-leirille

Koripallolegenda Bernard Harris järjestää 2002–2005 syntyneille pojille Get In The Game -koripalloleirin, josta valitaan 22 poikaa NBA-joukkue Philadelphia 76Ersin kesäleirille vuonna 2018.

29.6.2017 Kesäleirit

Biddy Basket 1-tason leirit käyntiin elokuussa

Tervetuloa mukaan elo-syyskuun Biddy Basket leireille. 1-tason leirit ovat avoimia kaikille 1.9.2004 jälkeen syntyneille tytöille ja pojille.

Helsinki Rocks pelaa Euroopan nuorten koripalloliigaa kaudella 2017–2018

Helsinki ROCKS pelaa kaudella 2017–18 EYBL:n U20-sarjassa.

Kori-80 etsii seurasihteeriä vakituiseen työsuhteeseen

Uuden toimintakauden 2017–2018 alkaessa Keravan Kori-80 ry etsii vakituiseen työsuhteeseen seurasihteeriä. Keravan Kori-80 ry on keravalainen koripalloseura, jonka toiminta tähtää lasten sekä nuorten liikunta- ja urheiluharrastuksen edistämiseen.

EBT järjestää A-ja B-pojille avoimia harjoituksia heinäkuussa

Espoo Basket Team järjestää A- ja B-ikäisille pojille avoimia harjoituksia heinäkuussa Espoonlahden urheiluhallilla.

Henri Hirvikoskesta BC Nokian laumanjohtaja

BC Nokia ry valitsi kesäkuun kokouksessaan seuralle toiminnanjohtajaksi 31-vuotiaan Henri Hirvikosken.

Vilma Kesäsen tyttökorisleiri Varalan Urheiluopistolla 26.-29.6.2017

Naisten maajoukkueen Vilma Kesänen järjestää ensimmäisen nimikkoleirinsä tulevana kesänä Varalassa. Leirille ehtii vielä ilmoittautua!

Näytä lisää vastaavia