Pentti Salmen 41. Koripallokirja ilmestynyt ja myynnissä

22.9.2010 13:00 Korisihmisen vuosittainen tietopankki, Koripallokirja, on jälleen saatavilla. Pentti Salmi on koonnut jo 41. kerran kaiken oleellisen ja paljon muutakin kansien väliin. Kirjassa on peräti 352 sivua kokonaan värikuvin höystettynä.

Koripallokirja on ilmestynyt jo 41. kerran korisguru Pentti Salmen toimittamana. Tuhti infopaketti sisältää 352sivua värikuvineen. Kirjan kansikuvassa Suomen koripallomaajoukkueen Shawn Huff juhlii yleisön kanssa EM-karsintavoittoa Israelista.

Koripallokirjasta 2010-11 löytyy totuttuun tapaan ja totutun kattavasti mm:

  • Pelikauden 2009-10 tapahtumat, tulokset ja tilastot niin Suomesta kuin maailmaltakin
  • Suomen maaottelut kaikissa ikäluokissa, nykypelaajien maaottelut
  • SM-sarjojen täydelliset tilastot
  • Korisliigan pelaajarekisteri  
  • Tuhti paketti koripallon historiatietoutta
  • Koripalloyhteisön yhteystietoja
  • Muhkeat 352 sivua

Hinta & tilaukset

Koripallokirja on hankittavissa edulliseen 15 euron kappalehintaan. Koripallokirjoja ja muita Koripalloliiton tuotteita myy SLU:n myyntipalvelu. Sporttikaupan www-palvelusta Koripallokirja löytyy seuraavan polun kautta: Tuotteet > Koripalloliitto > Kausikirjat.

Käyntiosoite:

Radiokatu 20, 00240 Helsinki (katutaso)

Puhelin:

09-3481 2266

Myymälä avoinna:

ma-to klo 8-16 ja pe 9-16

Sähköposti:

sporttikauppa@slu.fi

Internet:

www.sporttikauppa.com

 

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä perjantaina 2.10.

Perjantaina 2.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan viikonloppuna käynnistyvään Korisliiga-kauteen, jonka kunniaksi lehdessä on kymmenen pelaajan haastattelukokonaisuus.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

3.3.2015 Pohjoinen alue

Kausi 2014-15 päätetään korisperheen risteilyllä 27.5.

Loistava koripallokausi viimeistellään palkintogaalassa MS Baltic Queenillä 27.5. Koripalloperhe kokoontuu risteilylle palkitsemaan kauden parhaita ja juhlimaan yhdessä. Risteilyn järjestää Suomen Koripalloliitto yhteistyökumppaninsa Elämysmatkojen kanssa.

3.2.2011 21:34 Pohjoinen alue

Basket.fi-otsikot upotettavissa widgetillä, seurattavissa RSS-syötteillä

Suomen Koripalloliitto on julkaissut nettipalvelussaan uutiswidgetin, jonka avulla Basket.fi-otsikot voi upottaa helposti omille nettisivuille. Otsikoiden seuraamista helpottamaan Basket.fi on avannut myös RSS-syötteiden tilaussivun, jolta voi tilata uutisia aihealueittain.

10.1.2011 Pohjoinen alue

Koripalloliiton toimisto on muuttanut

Suomen Koripalloliiton Helsingin toimisto on muuttanut uusiin toimitiloihin. Liiton uusi toimisto sijaitsee Käpylässä, Amer Sportsin talossa, osoitteessa Mäkelänkatu 91, 00610 Helsinki. Koripalloliitto on samalla avannut uuden asiakaspalvelun puhelinnumeron.

18.11.2010 08:22 Pohjoinen alue

Koripalloliiton koulutuskalenteri keväälle 2011 julkaistu

Suomen Koripalloliiton valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen kalenteri kevään 2011 osalta on julkaistu. Liiton koulutuksessa sisällöt pysyvät entisellään ja tasojen suorittamismahdollisuuksia näyttökokeiden kautta jatketaan. Koripalloliitto haluaa tarjota valmentajille ja ohjaajille selkeän koulutuksenpolun.

27.10.2010 Pohjoinen alue

Koripalloliitto julkaisi Hae Harrastus –hakupalvelun

Suomen Koripalloliitto on julkaissut Basket.fi-verkkopalvelussaan Hae Harrastus –hakupalvelun. Nimensä mukaisesti palvelussa voi hakea harrastusmahdollisuuksia, joita Koripalloliiton jäsenseurat tarjoavat.

30.4.2010 EM-karsinnat

Basket.fi-sivut avattu Facebookissa – osallistu kisaan!

Suomen Koripalloliitto on avannut ”Basket.fi – Korista 24/7” –sivut yhteisöpalvelu Facebookissa. Avajaisten kunniaksi Facebook-sivulla on tarjolla muun muassa kilpailu, jonka pääpalkintona on Nokia 97 mini –multimedialaite Comes with Music –palvelulla.

9.10.2009 11:55 Liittoa koskeva tiedote

Korisliiga ja miesten maajoukkue viiden vuoden sopimuksella URHOtv:lle

Kotimaisen joukkueurheilun TV-markkinoille voimakkaasti panostava URHOtv ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet viiden vuoden mittaisen mediaoikeussopimuksen. Jääkiekon SM-liigan ja jalkapallon Veikkausliigan oikeudet jo aiemmin hankkineelle URHOtv:lle siirtyy tuoreen sopimuksen myötä niin Korisliigan kuin miesten koripallomaajoukkueenkin mediaoikeudet.

16.6.2009 Pohjoinen alue

Koris.net + tilastopalvelu = nyt Basket.fi

Suomalainen koripalloperhe on saanut näyttävästi uudistuneen tukikohdan Internetin käytölleen, kun Koripalloliitto julkaisi uuden nettipalvelunsa osoitteessa www.basket.fi. Uusi Basket.fi kokoaa yhteen entisen verkkojulkaisun Koris.netin parhaat palat sekä suuren suosion saavuttaneen tilastopalvelun.

Näytä lisää vastaavia