PuHun ja Atlaksen yhteinen leiri onnistui hienosti

5.1.2024 15:30 Atlaksen ja PuHu junioreiden yhteistyössä järjestämä käsipallo- ja koripalloleiri tarjosi innokkaille lapsille unohtumattoman kokemuksen joululoman aikana. Leiri, joka pidettiin Vantaan Energia Areenalla 3.-5.1.2024, yhdisti liikunnan ilon ja joukkueurheilun opetuksen.

Lapset saivat kolmen päivän aikana harjoitella sekä käsipallon, että koripallon eri osa-alueita ja peliä oli tarjolla monessa eri muodossa. Vantaan Salamien järjestämä juoksukoulu osoittautui erittäin hyödylliseksi ja lapset arvostivat tämän tuomaa vaihtelua harjoitteluun. Leirin aikana pienet urheilijat ovat myös saaneet monia uusia ystäviä ja liikkumisen ilo paisti läpi koko ajan.

Lasten harrastaminen ja liikunta vaikuttaa moniin elämän alueisiin, niin fyysisiin kuin psyykkisiin. Siksi seurat ovat hyvin kiitollisia Vantaan Kaupungille, sekä ravintola Wanda’s Kitchen & Lounge’ille jotka ovat mahdollistaneet osan tästä leiristä.

- Hienoa tehdä yhteistyötä yli seura ja lajirajojen, tartuimme innolla tähän mahdollisuuteen, kun se aukesi. Koen, että on todella tärkeää harrastaa lapsena mahdollisimman monipuolisesti eri lajeja, vaikka kori- ja käsipallo ovat samantyyppisiä pallopelejä, löytyy harjoittelusta myös eroavaisuuksia. Yleisurheiluvalmennus lisänä on ollut erinomainen. Kiitos PuHu juniorit, Vantaan Salamat ja tietenkin Vantaan Kaupunki sekä ravintola Wanda’s Kitchen and Lounge! Uskon, että tämä yhteistyö saa vielä jatkoa! Atlaksen toiminnanjohtaja Jaakko Horelli kommentoi.

- Yhteistyöleiri on ollut pelkästään positiivinen kokemus, on ollut kivaa seurata miten leiriläiset ovat tutustuneet toisiinsa ja uusiin lajeihin. Jokainen on reippaasti yrittänyt uusiakin juttuja, ja yleinen fiilis on ollut loistava! PuHun seurakoordinaattori Pihla Nikkarinen lisää.

Leiriläisten kommenteista paistoi myös leirin onnistuminen:

- Tykkäsin tosi paljon käsipallon ja koripallon pelaamisesta. Oli kivaa oppia uusia juttuja ja pelata kavereiden kanssa!
- Leiri oli kiva! Sain uusia kavereita ja opin paljon uutta. Juoksurata oli tosi kiva mutta pelaaminen oli parasta.
- Parasta on ollut pelata ja olla kavereiden kanssa ja se, että ei ole ollut yksin.

Atlaksen ja PuHun yhteinen käsipallo- ja koripalloleiri osoittautui menestykseksi tarjoten lapsille motivoivan ja kannustavan ympäristön liikunnan ja joukkueurheilun parissa. Yhteisöllinen panostus lasten hyvinvointiin ja liikunnalliseen elämäntapaan näkyi positiivisesti niin lasten, kuin valmentajien kokemuksissa. Tulevaisuudessa toivomme voivamme järjestää vastaavia tapahtumia lisää, innostaen lapsia liikkumaan ja nauttimaan terveellisistä elämäntavoista, ja etenkin pitämään hauskaa yhdessä.

Tämä on seuran ilmoitus. Koripalloliitto tarjoaa jäsenseuroilleen mahdollisuuden ilmoittaa koripallotoimintaansa liittyvistä asioista Seura tiedottaa -uutisissa. 

 
28.2.2024 13:35 Seura tiedottaa

LePy hakee valmentajia Unified-toimintaan

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa.

21.2.2024 10:24 Kesäleirit

Tiina Stenin tyttökorisleiri Kisakalliossa kesäkuussa

Yhdeksättä kertaa Kisakallion Urheiluopistolla järjestettävä tyttökorisleiri tullaan kokemaan tulevana kesänä 9.-12. kesäkuuta. Leiri on suunnattu 2009-2014 -syntyneille tyttöpelaajille.

21.2.2024 09:39 Seura tiedottaa

Yhdistä opiskelu ja urheilu Jyväskylässä!

Kevään 2024 yhteishaku on nyt käynnissä. Jyväskylä tarjoaa koripalloilijoille hyvät olosuhteet opiskelun ja laadukkaan harjoittelun yhdistämiseen.

16.2.2024 12:46 Seura tiedottaa

Ura Basket hakee valmennuspäällikköä

Kasvavan toiminnan kehittämiseksi kaarinalainen Ura Basket etsii valmennuspäällikköä.

15.2.2024 16:43 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY järjestää 3x3-turnauksen Namika Areenalla maaliskuussa

Helsingin NMKY järjestää 3x3-turnauksen Namika Areenalla 30.3.24. Kokoa oma joukkueesi ja tule haastamaan muita.

14.2.2024 12:30 Pelaajat

Sotungin lukion urheilulinjalla mahdollisuus koripallon aamuharjoitteluun

Lukio sijaitsee Hakunilan urheilupuiston vieressä, upeiden liikuntamahdollisuuksien keskellä. Sotungin lukio on luonut koripallolle ja urheiluvalmennukselle erinomaiset olosuhteet ja laajan opintotarjonnan.

14.2.2024 11:58 Seura tiedottaa

Kisakallio Basket Camp järjestetään kesäkuun alussa

Kisakallio Basket Camp järjestetään jo kolmannentoista kerran Kisakallion Urheiluopistolla 3.-6.6.2024. Leiri on suunnattu 2009–2014 -syntyneille junioreille. Tytöille ja pojille. Leirille mahtuu mukaan 100 innokasta pelaajan alkua.

14.2.2024 09:17 Seura tiedottaa

Aikuisten Periscope Tournament pelataan jälleen toukokuussa Tampereella

Tampereen YMCA järjestää aikuisille suunnatun Periscope-koristurnauksen yksipäiväisenä 11.5.2024. Päänäyttämönä toimii aurinkoinen Tampere ja pelit keskitetään yhteen halliin, jossa pelataan kolmella kentällä samaan aikaan.

13.2.2024 12:44 Kesäleirit

Miro Little -korisleiri Varalan Urheiluopistolla 16.-20.6.2024

Koripalloleirien perinne saa upeaa jatkoa, kun kesän 2024 nimikkoleirinä starttaa Miro Littlen korisleiri 16-20.6.2024. Leiri on suunnattu 2009–2014 syntyneille pelaajille.

13.2.2024 07:24 Seura tiedottaa

Märskyn koripallovalmennuksen esittelytilaisuus

Mäkelänrinteen urheilulukion koripallovalmennuksesta järjestetään maaliskuussa esittelytilaisuus. Ilmoittautuminen tilaisuuteen on auki 23.2. asti.  

Näytä lisää vastaavia