Punaportin Blues rekrytoi - haussa päätoiminen lapsuusvaiheen valmennuspäällikkö

14.3.2021 14:20 Punaportin Blues ry on hämeenlinnalainen koripallon erikoisseura, jonka tarkoituksena on kasvattaa elämässä pärjääviä ihmisiä koripallon avulla sekä levittää koripalloa lajina.

Seuran tavoitteena on tehdä Hämeenlinnan seudun laadukkainta urheilukasvatustyötä. Seurassamme on vankkaa osaamista etenkin lapsuusvaiheen urheilukasvatukseen, ja meille omaleimaista toimintaa ovat sisääntuloikäluokan maksuttomuus yritysyhteistyön mahdollistamana sekä aktiivinen perheliikunta taaperoikäisille.

Kiinnostaako nousukiidossa olevan seuran keulapaikka?

Punaportin Blues on noin 200 juniorin seura, jolla on ollut aktiivista junioritoimintaa viimeisen neljän kauden ajan. Tällä hetkellä meillä on joukkueita eskareista U16 vaiheeseen ja toiminta laajenee joka kausi. Meidän strategisena tavoitteena on olla toiminta-alueemme paras urheiluseura valmennuksen laadulla ja osaamisella mitattuna. Oletko sinä meidän ensimmäinen päätoiminen valmentaja?

Lapsuusvaiheen valmennuspäällikön tehtävän perustamisen tavoitteena on
1. Kasvattaa seuran pelaajamäärää ja pelaajien osaamisen tasoa
2. Kehittää lapsuusvaiheen lasten ja heidän perheiden kiinnittymistä seuraan ja lajiin
3. Lisätä seurassa toimivien valmentajien määrää sekä heidän osaamistansa

Lapsuusvaiheen valmennuspäällikön tehtävät
1. Tärkein tehtäväsi on Bluesin eskari- ja supermikrojoukkueiden kokoaminen & johtaminen. Sinun palkkaamisen myötä tavoitteenamme on saada jatkossa +20 ikäluokat tyttöihin ja poikiin mikrovaiheeseen, sekä vanhemmista apuvalmentajia ja aktiivisia toimijoita muihin rooleihin.
2. Etsimme ihmistä joka pystyy kehittämään seuramme jäseniä koripalloilijoina sekä auttamaan heitä kasvamaan ihmisenä. Meidän mielestämme tämä onnistuu parhaiten salissa ja olet soveltuvin osin valmentajana eri ryhmien viikoittaisissa yhteistreeneissä.
3. Etsimme valmentajaa jolla on kokemusta, näkemystä ja intohimoa seuramme kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Nuoren ja kasvavan seuran ensimmäisenä päätoimisena valmentajana olet keskeisessä roolissa toimintakulttuurimme rakentamisessa. Meidän tavoitteena on palkata toinen päätoiminen valmentaja kolmen vuoden kuluessa sinun palkkauksesta. Sinun aikaansaama lisäys toiminnan laadussa ja harrastajamäärissä on kriittinen menestystekijä tämän mahdollistamiseksi.

Vaikka meillä pääseekin tekemään monipuolisesti erilaisia valmennus- ja kehittämistoimia, emme kuitenkaan etsi joka paikan höylää seuratyön arkiaskareisiin. Meidän ydintoimintaamme on hyvien harjoitusten pitäminen, ja sinun fokuksesi on kentällä tapahtuvan toiminnan laadussa ja tämän toiminnan edellytysten parantamisessa.

Työ on itsenäistä ja sinun roolisi on olla kokemattomampien valmentajien ja seuratoimijoiden johtajana ja mentorina. Työparinasi toimii sarjatoimintavaiheen valmennuspäällikkömme Janne Pulkkanen.

Toivomme sinulta
- vankkaa kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- soveltuvaa koulutusta sekä HKVT-koulutusta
- intohimoa itsensä jatkuvaan kehittämiseen
- vilpitöntä innostusta tehtävään
- joustavuutta, sillä työajat ovat iltaisin ja viikonloppuisin ja työtehtäviä tarkennetaan yhdessä sopien osaamisesi ja seuran tarpeiden mukaisesti kausittain.

Eduksi katsotaan
- kokemus valmennuspäällikön tai junioripäällikön tehtävistä
- kokemus maajoukkuevalmennuksesta

Työn on tarkoitus alkaa viimeistään elokuun alusta 1.8., mutta sopivan hakijan löydyttyä työt voi aloittaa jo kesällä.

Lisätietoja antaa,
Tristan Fay
Puheenjohtaja
Punaportin Blues
045 113 7983
fay.tristan@gmail.com

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla 4.4.2021 mennessä osoitteeseen fay.tristan@gmail.com

 
16.9.2021 12:52 Läntinen alue

Jukka Lindbergistä Ura Basketin minikorisvastaava

Todella pitkän linjan seura-aktiivi palkattiin huolehtimaan seuran nuorimmistä ikäluokista.

2.9.2021 12:31 Läntinen alue

Hypäri 3x3 käynnistynyt, Derrick Crayton mukaan YMCA Tampereen valmennukseen

YMCA Tampereen ja Tamspiritin Hypäri 3x3 -koripallokonsepti tarjoaa alakouluikäisille mahdollisuuden maksuttomaan koripalloharrastukseen 2-3 kertaa viikossa iltapäivisin heti koulupäivän yhteydessä. Ensimmäinen viikko keräsi neljään toimipaikkaan 180 ilmoittautunutta.

18.8.2021 15:21 Läntinen alue

Valmentajaksi Raholan Pyrkivään!

Raholan Pyrkivä on perinteikäs länsi-tamperelainen koripalloseura. Seura kasvaa ja kehittyy vahvasti, ja panostamme paljon juniorijoukkueiden toimintaan nyt ja jatkossa. Etsimme nyt päävalmentajaa minipoikien joukkueeseen (2010 ja 2011 syntyneet)

22.6.2021 12:02 Läntinen alue

Hannu Naumanen valittu Punaportin Bluesin lapsuusvaiheen valmennuspäälliköksi

Punaportin Blues on hämeenlinnalainen koripalloseura, jonka tarkoituksena on kasvattaa elämässä pärjääviä ihmisiä koripallon avulla sekä levittää koripalloa lajina. Seuran tavoitteena on tehdä Hämeenlinnan seudun laadukkainta urheilukasvatustyötä.

13.6.2021 18:21 Läntinen alue

Turku Riverbasket 2021

USKALLATKO OLLA PELAAMATTA?

4.6.2021 17:00 Läntinen alue

Uusi toiminnallinen kuntosali kehittää YMCA Tampereen harjoitusolosuhteita

YMCA Tampereen omistaman Namikan Kisahallin yhteyteen on valmistunut koripalloilijoiden voima- ja oheisharjoittelua tukeva kuntosali. Remontin yhteydessä samaan osoitteeseen ovat muuttaneet myös urheilutoiminnan toimistot sekä valmentajien kokoontumis- ja koulutustila YMCA Sport Lounge.

31.5.2021 23:05 Läntinen alue

FoKoPo etsii valmentajaa

FoKoPon miesten joukkueeseen etsitään valmentajaa kaudelle 21-22

25.5.2021 16:05 Läntinen alue

JBT ilmoittautuminen käynnissä

Syyskuun 3. - 5.9. pelataan jälleen Turun seudulla JBT -turnaus! Ilmoittautuminen on nyt avoinna. Tervetuloa!

19.5.2021 22:07 Läntinen alue

Tampereen Pyrintö valmistautuu kauteen 2021-22

Tampereen Pyrinnön kausi 2021-22 pyörähtää tai on jo pyörähtänyt käyntiin eri joukkueiden osalta. Valmennustoiminnan organisointia on vastuutettu uudella tavalla, päävalmentajat eri joukkueisiin on nimetty ja valmennustaffit ovat kokonaisuudessaan hyvällä mallilla.

19.5.2021 21:59 Läntinen alue

Raipe Helminen mukaan Delfin Basketin keskusteluiltaan

Kun on toista vuotta puhumatta, puhumista varmasti riittää. Delfin Basket Tournamentiin on syntymässä todellinen koriksen tarinoiden tori. Mukana on valmennuksen huippuja - jopa kiekkoikoni Raipe Helminen.

4.5.2021 20:52 Läntinen alue

Mieleinen Basket -junioriturnaus syyskuussa Loimaalla

Mikro-, mini- ja U14-ikäisten syysturnaus Mieleinen Basket järjestetään 11.-12.9.2021 Loimaalla.

30.4.2021 15:21 Läntinen alue

Turun Riento etsii uusia valmentajia

Turun Riento etsii uusia valmentajia innokkaiden nuorten koripalloilijoiden kasvun ja kehityksen tueksi. Seura on viime vuosina pystynyt nostamaan valmennuksen tasoa kaikissa ryhmissään ja kehityskulku halutaan pitää samanlaisena myös tulevaisuudessa.

21.4.2021 09:52 Seura tiedottaa

Delfin Basketin ilmoittautuminen alkoi vauhdilla

Koriskauden aloittavan suurturnauksen, Delfin Basketin ilmoittautuminen käynnistyi vauhdilla. Jo ensimmäisen päivän aikana kolmisenkymmentä joukkuetta kuittasi osallistumisensa turnauksen verkkosivuilla.

1.4.2021 09:58 Läntinen alue

BC Nokia etsii motivoituneita ja kehityshaluisia valmentajia

BC Nokia hakee valmentajia mukaan seuransa valmennustiimiin. Erityisesti etsimme vahvistuksia tyttöjen joukkueisiin. Tarjoamme valmentajille ja ohjaajille monipuolisia mahdollisuuksia kehittää omaa valmennusosaamista. Lisäksi valmentajalla on mahdollisuus työskennellä osa-aikaisesti kerho-ohjaajana.

29.3.2021 21:33 Seura tiedottaa

JBT pelataan 3.-5.9.2021

Perinteinen JBT turnaus järjestetään tänä vuonna syyskuussa, jolloin uskotaan koronaepidemiatilanteen sallivan normaalit turnausjärjestelyt.

29.7.2020 10:30 Läntinen alue

Porilainen koripalloseura BC Sisu hakee toimintaansa uusia valmentajia

Tua no ni, ny olis tarvetta uusille korisvalkuille Poriin. BC Sisu on kehittynyt tasaisesti viime vuosina ja nyt olis ihan oikeasti tarvetta osaaville valmentajille. Sisussa on tietty visio, miten tulemme kehittämään toimintaamme lähivuosina.

14.7.2020 10:20 Läntinen alue

Miia Lindström YMCA Tampereen minikoripallokoordinaattoriksi

YMCA Tampereen kehitystyö saa jälleen merkittävää myötätuulta taakseen, kun Miia Lindström aloittaa 1.8.2020 yhdistyksen minikoripallokoordinaattorina. Sopimus on yksivuotinen.

8.6.2020 13:55 Läntinen alue

33. Delfin Basket Tournament 31.7.-2.8.2020 Tampereella

Ilmoittautuminen 33. Delfin Basket Tournamentiin on nyt avoinna ja turnaus järjestetään 31.7.-2.8.2020 Tampereella. Delfin Basket on loistava tapa startata uusi koripallokausi, tavata koripallon ystäviä ympäri Suomea sekä nauttia aurinkoisesta Tampereesta. Sarjoja on tarjolla mikroista aina aikuisten avoimeen FUN-sarjaan asti.

2.6.2020 13:34 Läntinen alue

Mieleinen Basket -junioriturnaus syyskuussa Loimaalla

Mikro-, mini- ja U14-ikäisten syysturnaus Mieleinen Basket järjestetään 19.-20.9.2020 Loimaalla.

8.5.2020 14:20 Läntinen alue

Korihait hakee valmentajia juniorijoukkueisiin

Korihait on perinteikäs uusikaupunkilainen koripalloseura, joka liikuttaa lajin parissa kaikenikäisiä ihmisiä. Korihaiden juniorijoukkueisiin haetaan uusia valmentajia niin vastuu- kuin apuvalmentajiksi kaudelle 2020-21.

Näytä lisää vastaavia