Pyrinnön Baltian liigan voittoputki testissä Norrköpingissä

2.12.2013 Baltian liigat ensimmäiset kuusi otteluaan voittaneen Tampereen Pyrinnön putki pääsee testiin seuraavan kerran myöhään tiistai-iltana Norrköping Dolphinsin vieraana. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Pyynikillä päättyi Pyrinnön 13 pisteen voittoon.

Hyvään vireeseen päässeen BJ Raymondin Pyrintö kohtaa seuraavaksi Norrköpingin vieraissa. Kuva: Francois Perthuis.

Ruotsin Basketliganin kolmossijaa hallitseva Dolphins lähtee kotiotteluunsa tulivoimaisempana kuin joukkueiden edelliseen keskinäiseen kohtaamiseen Tampereella, sillä Pyynikin ottelusta sivussa ollut amerikkalaislaituri William Walker on nyt pelikuntoinen. Kaksimetrinen, 26-vuotias Walker on ollut alkukaudella Dolphinsin ykköstykki Basketliganissa 19,8 pisteen keskiarvollaan.

 

Dolphins haastoi Pyynikillä käydyssä ottelussa Pyrinnön tasaväkiseen kohtaamiseen, kunnes Pyrinnön laajempi materiaali varmisti voiton kotijoukkueelle. Kauden kaikki kahdeksan kotiotteluaan voittanut Dolphins lähtee kuitenkin Walkerin paluun myötä peliin hienoisena ennakkosuosikkina.

 

Baltian liigan alkulohkonsa kärjessä kuudella voitollaan viihtyvä Pyrintö lähtee peliin lähes täydellä miehityksellä. Joukkueen riveistä ovat poissa varusmiespalvelustaan suorittava Topias Palmi sekä alaraajavammasta kärsivä Ville Pekkola.

 

– Norrköping rakentaa hyviä heittopaikkoja ja sen hyökkäys onkin erinomaista luokkaa, kun he pääsevät vauhtiin, Pyrinnön apuvalmentaja Artem Khvorost miettii.

 

– Dolphins on erinomainen haaste meille. Helppoja vierasotteluita ei Korisliigassa eikä BBL:ssä ole, ja Norrköping on ollut tällä kaudella lyömätön kotonaan.

 

Baltian liigaa: Norrköping Dolphins – Tampereen Pyrintö tiistaina 3.12. klo 20:00 Norrköpingin Stadium Areenalla.

 

Asiat

 
4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

Näytä lisää vastaavia