Pyrintö Tallinnaan Kalevin vieraaksi

11.12.2013 Baltian liigan A-lohkon kärkipaikkaa kuudella voitollaan hallitseva Tampereen Pyrintö kohtaa tänään Tallinnassa kotijoukkue Kalevin. Edellisellä Baltian liigan kierroksella Pyrintö koki avaustappionsa Ruotsissa Norrköping Dolphinsin vieraana.

Kelvin Lewisin Pyrintö aloittaa tänään joulunalusruuhkansa Tallinnassa. Kuva: Francois Perthuis.

Kalevin ja Pyrinnön edellisessä kohtaamisessa tamperelaiset olivat omaa luokkaansa. Kalev nujertui Pyynikin palloiluhallilla pistein 75–54 Pyrinnön aloittaessa kuuden ottelun mittaiseksi paisuneen voittoputkensa.

 

Kahdessa kuukaudessa suhdanteet ovat kuitenkin muuttuneet ja Kalev lähtee kotiotteluunsa uudistuneella kokoonpanolla. Uusina pelaajina tallinnalaisjoukkueen kokoonpanossa esiintyvät amerikkalaiset Julian Allen ja Melvin Morganilla, ghanalainen Asenso Ampimilla sekä nigerialainen Maduabum Chukwudiebere.

 

– Kalev pyrkii hyökkäämään aggressiivisesti kohti koria, joten meidän täytyy puolustaa hyvin ja voittaa 1-vs-1-tilanteet. Vieraissa pelaaminen on erilaista kuin kotona, joten tämä on jälleen kerran hyvä haaste meille, Pyrinnön apuvalmentaja Artem Khvorost tuumaa.

 

Pyrinnölle Kalev-ottelu aloittaa joulunalusajan otteluruuhkan. Tamperelaiset pelaavat seuraavan kahdeksan päivän sisään viisi ottelua, joista kaksi Baltian liigassa ja kolme Korisliigassa.

 

Tallinnan Kalev – Tampereen Pyrintö Kalevi Spordihallissa keskiviikkona 11.12. klo 18:00 alkaen.

 

Lisätietoja: Pyrinnön ennakko

Henkilöt

Asiat

 
19.4.2024 21:37 Korisliiga

BC Nokia hurjasteli päätöskympillä karkuun Katajalta välieräavauksessa

BC Nokia ja Kataja Basket aloittivat välieräsarjansa perjantaina Harjuniityn Liikuntahallilla Nokialla. Kotijoukkueen nousujohteinen esitys toi avausvoiton lukemin 86–67 (33–26).

19.4.2024 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret päätti kauden pronssijuhliin

Naisten Korisliigan tämän kauden ensimmäinen mitalisti on selvillä. Kouvottaret kaatoi Forssassa pelatussa pronssiottelussa FoA:n 97-85.

18.4.2024 21:06 Korisliiga

Tulikuuman Topias Palmin ranne hiljensi Kisahallin – Kauhajoelta vakuuttava välieräavaus

Korisliigan välierät käynnistyivät torstaina, kun runkosarjan ykkönen Helsinki Seagulls isännöi Kauhajokea. Vilppaan avauskierroksella kaatanut Kauhajoki jatkoi loistavia otteitaan, kun se nappasi vierasvoiton Helsingistä 81–88 (39–46).

18.4.2024 12:30 Korisliiga

Korisliigan välieräennakossa Kataja ja Nokia: ”Vaikka joukkueilla olisi kuinka iso ero paperilla, playoffeissa ottelut jäävät yleensä kiinni parista pallonhallinnasta”

Kataja Basketin Thomas Tumba ja BC Nokian Tucker Richardson suhtautuvat alkavaan välieräsarjan keskenään hyvin samankaltaisin ajatuksin. Kumpikin tietää, että yksikin kriittinen pallonmenetys ja vastustaja voi päästä peruuttamattomasti niskan päälle.

18.4.2024 09:01 Seurauutinen

Seurauutisia #86: Opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa seuroille 3,8 miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämiseen

Seuratuen avulla edistetään ja toteutetaan tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia liikunnan harrastusmahdollisuuksia lapsille ja nuorille erityisesti matalan kynnyksen toiminnan kautta.

18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

17.4.2024 09:15 Korisliiga

Rakkaat viholliset välierissä: Helsinki Seagulls ja Kauhajoki mittelevät keskenään finaalipaikasta

Helsinki Seagullsin Okko Järvi ja Kauhajoen Topias Palmi odottavat kumpikin vesi kielellä välierien tunnelmaa. Seurojen välisissä kohtaamisissa on aina erityinen lataus ilmassa.

16.4.2024 21:19 Miesten I divisioona B

Lappeenrannan NMKY I divisioona B:n mestaruuteen liki tuhatpäisen kotiyleisön edessä

Lappeenrannan NMKY kaatoi neljännessä finaalissa Karkkilan 81–72 (35-35) ja vei Divari B:n mestaruuden otteluvoitoin 3-1.

Näytä lisää vastaavia