Ranska-ottelun seisomapaikat käyvät kaupaksi, Italiaa vastaan istumapaikkoja jäljellä

5.8.2009 Suomen EM-karsintojen kotiottelut Italiaa (11.8.) ja Ranskaa (17.8.) vastaan täyttyvät hyvää vauhtia. Ranska-otteluun on jäljellä käytännössä enää paikkoja VIP- ja seisomakatsomoissa. Ranska-peliin on seisomapaikkojakin ehditty lunastaa jo lähes 400. NBA-kaksikko Andrea Bargnani-Marco Belinelli tahdittamaa Italiaa vastaan vapaita lippuja on enemmän.

Ensi tiistaina pelattavaan Italia-otteluun on vielä joitain satoja istumapaikkoja jäljellä. Italia saapuu Suomen NBA-tähtiensä Marco Belinellin (kuvassa) ja Andrea Bargnanin johdolla.

Ranska-otteluun on lunastettu jo yli 400 seisomapaikkaa, jotka näkyvät kuvassa taustalla. Kuvan etualalla Petri Virtanen. Kuvat: FIBA Europe / Ciamillo-Castoria & Tomi Kaminen.

Italia-ottelusta löytyy ns. normaalikatsomoista joitain satoja paikkoja, erityisesti katsomoista A, C, H, F. Näiden lisäksi eniten lippuja on myös Italia-otteluun VIP- ja seisomakatsomoissa.

Kiinnostus seisomakatsomon lippuja kohtaan ei tule yllätyksenä, sillä Vantaan Energia Areenan leveät käytävät ja lasikaide puisine käsitukineen tarjoavat perinteisestä seisomakatsomosta luksus-version.

Italialla on mukanaan maan suurimmat tähdet, Toronto Raptorsia NBA-parketeilla edustavat Andrea Bargnani ja Marco Belinelli. Ranskalta löytyy ennakkotietojen mukaan kokoonpanostaan viisi NBA-miestä Tony Parkerin ja Boris Diaw’n johdolla. Italia-ottelussa yleisöä huudattavat ”Peltsi” Peltola ja Eppu Salminen. Ranska-pelissä esiintyy maailmankuulu akrobaattiryhmä Crazy Dunkers.

Sekä Italia- että Ranska-ottelu käynnistyy klo 19. Ohjelma Energia Areenan parkkipaikalla alkaa jo klo 17.30, jolloin luvassa on mm. donkki- ja ponnistukisaa, hyvää musiikkia ja suuren urheilujuhlan tunnelmaa.

EM-karsintaotteluiden ennakkolipunmyyntiä hoitaa Lippupiste, www.lippu.fi.

Lue myös seuraavat artikkelit

Henkilöt

 
28.9.2017 Maaottelu

Muutoksia koripallon virallisiin pelisääntöihin: askelsääntö ja epäurheilijamainen virhe

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on hyväksynyt sääntöihin muutoksia, jotka astuvat voimaan kauden 2017/18 alusta. Alla yhteenvetoa askelsäännön sekä epäurheilijamaisen virheen tuomitsemisen muutoksista.

10.12.2003 Pohjoinen alue

Naisille pienempi pallo 1.7.2004 alkaen

Kansainvälinen koripalloliitto on päättänyt ottaa nais- ja tyttökoripalloilussa käyttöön nykyistä pienemmän pallon. Kansainvälisillä kentillä käyttöönotto tapahtuu 1.10.2004. Suomen Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt, että Suomessa pelattavissa naisten sekä A- ja B-tyttöjen sarjoissa pallo nro 6 otetaan käyttöön 1.7.2004 alkaen.

1.12.2020 11:12 Koripalloliitto tiedottaa

Nuorten ja aikuisten harrastesarjat keskeytyvät tiistaina 1.12.2020

Koripalloliiton kilpailujaos on päättänyt vallitsevasta Suomen koronavirusepidemiasta johtuen keskeyttää Koripalloliiton sarjatoiminnan koko Suomessa loppuvuodeksi nuorten ja aikuisten harrastetoiminnan osalta. Myös kaikkien nuorten valtakunnallisten sarjojen pelaaminen keskeytetään tiistaina 1.12.2020. Aikuisten huippu- ja kilpasarjat jatkuvat viranomaismääräysten mukaan eli tyhjille katsomoille niillä alueilla, joilla ei saa yleisöä ottaa ja rajoitusten mukaisesti jos viranomaiset sen sallivat.

16.10.2020 17:00 Koripalloliitto tiedottaa

Joukkuelajien yhteinen tahtotila: pelien jatkuttava – turvallisesti ja vastuullisesti

Joukkuelajien yhteisenä tavoitteena on taata jatko turvalliselle harrastamiselle ja sarjatoiminnalle, mutta siihen tarvitaan koko urheiluyhteisön yhteistyötä.

3.9.2020 15:23 Koripalloliitto tiedottaa

Koripallon uudet pelisäännöt ovat julkaistu

Suomen Koripalloliitto on hyväksynyt pelisääntöihin muutoksia, jotka astuvat voimaan Suomen Koripalloliiton alaisissa sarjoissa 1.9.2020. Uusien pelisääntöjen muutokset ovat maltillisia.

19.2.2019 10:25 Susijengi

Susijengin MM-karsintaottelu jälleen loppuunmyyty

Susijengi pääsee huipentamaan MM-karsinnat otteluissa, joista panosta ei puutu. Torstain kotiotteluun Ranskaa vastaan joukkue saa tuekseen jälleen täyden Espoo Metro Areenan.

30.4.2018 09:00 Susijengi

Susijengi ja Islanti iskevät yhteen Hartwall Arenalla – lipunmyynti käynnissä

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun lipunmyynti on käynnissä.

30.4.2018 Susijengi

Susijengi–Islanti-otteluun varattu jo yli 6500 lippua

Susijengi päättää MM-karsintojen ensimmäisen vaiheen kotiottelulla Islantia vastaan. Hartwall Arenalla pelattavan ottelun lipunmyynti on käynyt vilkkaana ja alakatsomoihin on jäljellä enää hajapaikkoja.

19.4.2018 Katsojat

Susijengi ja Islanti palaavat Hartwall Arenalle – lipunmyynti käynnistyy

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun julkinen lipunmyynti käynnistyy 30. huhtikuuta, mitä ennen faniyhdistys sekä 6. pelaaja -uutiskirjeen tilaajat pääsevät käyttämään ennakko-osto-oikeuttaan.

Et ole yksin -palvelu vähentämään ja ehkäisemään epäasiallista käytöstä ja häirintää

Koripalloliitto on mukana Et ole yksin -palvelussa, joka tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huoltajille. Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa.

Näytä lisää vastaavia