Robert Petersen Cup huipentuu viikonlopun mitalipeleihin

10.5.2019 12:17 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien SM-mitalit ratkaistaan kaksipäiväisissä lopputurnauksissa Tampereella ja Espoossa. Samaan aikaan tulevan kauden viimeisistä SM-sarjapaikoista kamppaillaan Salossa.

15-vuotiaiden Robert Petersen Cup on edennyt finaalivaiheeseen ja ikäluokan Suomen mestaruudet laitetaan jakoon sunnuntaina lopputurnausten päätteeksi. 

Tyttöjen mitaliottelut käynnistyvät lauantaina Tampereella, jossa Suomen mestaruutta havittelevat Helmi Basket, Pyrintö 1, Helsingin NMKY ja Espoo Basket Team. 

Poikien SM-mitalit taas laitetaan jakoon Espoossa, jossa kultaa tavoittelevat Honka, Äänekosken Huima, Kouvot ja Tampereen Pyrintö. 

Robert Petersen Cupin finaaliviikonloppuna ratkotaan myös viimeiset SM-sarjapaikat tulevalle kaudelle. Sekä tyttöjen että poikien kahdesta viimeisestä sarjapaikasta kamppaillaan neljän joukkueen voimin Salossa. 

Tyttöjen turnauksessa ottelevat Catz, Beat Basket, Salon Vilpas sekä LePy ja poikien puolella toisistaan mittaa ottavat KTP, Vilpas, WB-Pantterit sekä Lahti Basketball juniorit/YMCA Heinola. 

Lisätietoja:   

Tyttöjen Robert Petersen Cupin etusivu

Poikien Robert Petersen Cupin etusivu

 
15.8.2019 12:23 Nuorten SM-sarjat

Nuorten valtakunnallisten karsintojen ranking-listat ja karsintalohkot julkaistu

19-vuotiaiden tyttöjen ja poikien SM-karsintojen lohkot on tehty rankingin mukaisesti ja lohkoille on arvottu järjestäjät. Lisäksi 15-vuotiaiden Robert Petersen Cupin pelaamistapa on vahvistettu syksylle ja keväälle.

30.7.2019 08:08 19-vuotiaiden poikien SM

Nuorten valtakunnallisten sarjojen karsinnat – ilmoittautuminen päättyy torstaina 1.8.2019

Nuorten valtakunnallisten sarjojen karsintojen ilmoittautuminen päättyy torstaina 1.8.2019. Varmistakaa, että joukkueenne ovat hoitaneet ilmoittautumisen.

12.5.2019 18:51 15-vuotiaiden nuorten SM

Robert Petersen Cup: Helsingin NMKY ja Honka juhlivat 15-vuotiaiden SM-kultaa

15-vuotiaiden Robert Petersen Cup sai päätöksensä viikonlopun lopputurnauksissa. Helsingin NMKY raivasi tiensä tyttöjen Suomen mestariksi Tampereella ja Honka juhli poikien SM-kultaa kotiyleisönsä edessä Espoossa.

28.4.2019 19:53 15-vuotiaiden nuorten SM

Robert Petersen Cupin ensimmäinen lopputurnaus ohi – 15 vuotiaiden SM-välieräjoukkueet selvillä

Tyttöjen Robert Petersen Cupin mitalipeleihin tiensä raivasivat Helmi Basket, Pyrintö 1, Helsingin NMKY ja Espoo Basket Team. Poikien Cupissa mitaleista taistelevat Honka, Äänekosken Huima, Kouvot ja Tampereen Pyrintö.

26.4.2019 14:23 15-vuotiaiden nuorten SM

15-vuotiaiden Robert Petersen Cupin loppuhuipennus alkaa viikonloppuna

15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien Suomen mestaruudet ratkaistaan Robert Petersen Cupin kaksivaiheisessa lopputurnauksessa. Ensimmäinen vaihe pelataan lauantain ja sunnuntain aikana neljällä eri paikkakunnalla: tyttöjoukkueet kisaavat Forssassa sekä Helsingissä ja pojat mittelevät Kotkassa ja Kouvolassa.

28.9.2018 13:17 Nuorten SM-sarjat

19-vuotiaiden tyttöjen ja poikien SM-sarjat käynnistyvät

19-vuotiaiden tyttöjen ja poikien SM-sarjat ja valtakunnalliset I divisioonat käynnistyvät tulevana viikonloppuna.

Näytä lisää vastaavia