Robert Petersen Cupin ensimmäinen lopputurnaus ohi – 15 vuotiaiden SM-välieräjoukkueet selvillä

28.4.2019 19:53 Tyttöjen Robert Petersen Cupin mitalipeleihin tiensä raivasivat Helmi Basket, Pyrintö 1, Helsingin NMKY ja Espoo Basket Team. Poikien Cupissa mitaleista taistelevat Honka, Äänekosken Huima, Kouvot ja Tampereen Pyrintö.

15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien Robert Petersen Cupin ensimmäinen lopputurnausvaihe pelattiin lauantaina ja sunnuntaina neljällä paikkakunnalla. SM-mitalit ja viimeiset SM-sarjapaikat laitetaan jakoon toisessa lopputurnauksessa, joka pelataan 11.-12.5.

Tyttöjen ensimmäinen lopputurnaus

Tyttöjen ensimmäiset lopputurnaukset pelattiin yhteensä 16 joukkueen voimin Forssassa ja Helsingissä. 

Viikonlopun aikana molemmat ottelunsa voittaneet joukkueet lunastivat paikkansa Cupin mitalipeleissä ja tulevan kauden SM-sarjassa. Näin ollen tyttöjen välieriin etenivät Helmi Basket, Pyrintö 1, Helsigin NMKY ja Espoo Basket Team.

Puolivälierissä kaatuneet Peli-Karhut, BC Nokia, Feeniks Basket sekä Tapiolan Honka varmistivat sijoituksillaan paikkansa tulevan kauden SM-sarjassa. Kahdeksan parhaan ulkopuolelle jääneistä joukkueista Cats, Beat Basket, Salon Vilpas ja LePy jatkavat sunnuntain voitoillaan toiseen lopputurnaukseen, jossa on jaossa kaksi SM-sarjapaikkaa. 

Lisätietoja: Tyttöjen Robert Petersen Cupin tulokset

Poikien ensimmäinen lopputurnaus

Poikien ensimmäinen lopputurnaus pelattiin samaten 16 joukkueen voimin Kotkassa ja Kouvolassa. 

Kahdella voitolla poikien mitalikamppailuun tiensä raivasivat Honka, Äänekosken Huima, Kouvot ja Tampereen Pyrintö, jotka varmistivat samalla paikkansa ensi kauden SM-sarjassa. Puolivälierissä hävinneet joukkueet TuNMKY, EBT, MuKi ja HMNKY varmistivat sijoituksillaan paikkansa tulevan kauden SM-sarjassa.

Kaksi viimeistä SM-sarjapaikkaa ratkaistaan kahden viikon päästä viimeisessä lopputurnauksessa, jossa paikoista kisaavat KTP, Vilpas, WB-Pantteri ja Lahti Basketball/YMCA Heinola.  

Lisätietoja: Poikien Robert Petersen Cupin tulokset

 
15.8.2019 12:23 Nuorten SM-sarjat

Nuorten valtakunnallisten karsintojen ranking-listat ja karsintalohkot julkaistu

19-vuotiaiden tyttöjen ja poikien SM-karsintojen lohkot on tehty rankingin mukaisesti ja lohkoille on arvottu järjestäjät. Lisäksi 15-vuotiaiden Robert Petersen Cupin pelaamistapa on vahvistettu syksylle ja keväälle.

30.7.2019 08:08 19-vuotiaiden poikien SM

Nuorten valtakunnallisten sarjojen karsinnat – ilmoittautuminen päättyy torstaina 1.8.2019

Nuorten valtakunnallisten sarjojen karsintojen ilmoittautuminen päättyy torstaina 1.8.2019. Varmistakaa, että joukkueenne ovat hoitaneet ilmoittautumisen.

12.5.2019 18:51 15-vuotiaiden nuorten SM

Robert Petersen Cup: Helsingin NMKY ja Honka juhlivat 15-vuotiaiden SM-kultaa

15-vuotiaiden Robert Petersen Cup sai päätöksensä viikonlopun lopputurnauksissa. Helsingin NMKY raivasi tiensä tyttöjen Suomen mestariksi Tampereella ja Honka juhli poikien SM-kultaa kotiyleisönsä edessä Espoossa.

10.5.2019 12:17 15-vuotiaiden nuorten SM

Robert Petersen Cup huipentuu viikonlopun mitalipeleihin

15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien SM-mitalit ratkaistaan kaksipäiväisissä lopputurnauksissa Tampereella ja Espoossa. Samaan aikaan tulevan kauden viimeisistä SM-sarjapaikoista kamppaillaan Salossa.

26.4.2019 14:23 15-vuotiaiden nuorten SM

15-vuotiaiden Robert Petersen Cupin loppuhuipennus alkaa viikonloppuna

15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien Suomen mestaruudet ratkaistaan Robert Petersen Cupin kaksivaiheisessa lopputurnauksessa. Ensimmäinen vaihe pelataan lauantain ja sunnuntain aikana neljällä eri paikkakunnalla: tyttöjoukkueet kisaavat Forssassa sekä Helsingissä ja pojat mittelevät Kotkassa ja Kouvolassa.

28.9.2018 13:17 Nuorten SM-sarjat

19-vuotiaiden tyttöjen ja poikien SM-sarjat käynnistyvät

19-vuotiaiden tyttöjen ja poikien SM-sarjat ja valtakunnalliset I divisioonat käynnistyvät tulevana viikonloppuna.

Näytä lisää vastaavia