Salin ja Tuovi juhlivat niukkoja voittoja Mestarien liigassa

27.1.2022 07:32 Mestarien liigassa alkoivat 16 parhaan jatkolohkovaihe ja Sasu Salin sekä Lassi Tuovi pääsivät juhlimaan tiukkoja voittoja.

Lassi Tuovilla oli aihetta tuulettaa. (Kuva: FIBA)

Salin iski unkarilaista Szombathelyä vastaan lopullisen ratkaisun 12 sekuntia ennen loppua upottamalla varmakätisesti vapaaheitot sisään nostamalla Teneriffan johdon kuuteen pisteeseen. Lopulta Teneriffa voitti vieraskentällä 79-73 (43-39). Salin pussitti yhteensä 13 pistettä ja sai tilastoihinsa myös kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Strasbourg kävi tiukan taistelun voitosta liettualaista Rytasia vastaan ja nappasi lopulta 76-71 (43-35)-voiton. Ottelu ratkesi vasta viimeisillä sekunneilla, kun John Roberson upotti vaikeasta asennosta kolmen pisteen heiton sisään vieden Strasbourgin kolmen pisteen etumatkalle. Speedy Smith pääsi vielä loppuhetkillä yrittämään tasoitusta, mutta se kolisi rautoihin. Luukas Vaara oli Strasbourgin kokoonpanossa, mutta ei pelannut ottelussa.

- Luulen, että joukkue nautti hetkestä pelata hyvää joukkuetta vastaan hienojen fanien edessä koripallomaassa. Otimme sen nautintona tulla tänne ja pelata hyvä peli. Tämä on top16, joten siitä täytyy nauttia eikä ottaa paineita. Teimme sen, ja pelasimme fyysisesti yhden kovimmista otteluistamme tällä kaudella ja olen ylpeä jätkistä, Tuovi mietti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Belgian liigassa Topias Palmin Hubo Limburg jatkoi nousuvirettään voittamalla Liegen 92-79 (48-39). Palmi alkaa lämmetä heitettyään yhdeksän pistettä. Lisäksi hän nappasi kaksi levypalloa ja antoi kolme syöttöä. Limburgille voitto oli kolmas neljässä edellispelissä ja se nousi kahdeksanneksi.
Ottelutilastot

Belgian cupissa Mikael Jantusen Oostende eteni välieriin voitettuaan Mons-Hainautin yhteispistein 177-135. Joukkueiden toinen osaottelu päättyi Oostenden 81-77 (35-44)-voittoon. Jantuselle merkittiin kaksi pistettä ja kolme levypalloa. Välierässä Oostende kohtaa Giants Antwerpenin.
Ottelutilastot

Ranskan NM1:ssä Daniel Dolencin Les Sables taipui Dax Gamardelle 66-70 (32-31). Dolencille tilastoitiin 10 pistettä ja seitsemän levypalloa.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

20.4.2023 09:00 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa ja Iisalon Bonn Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salinin edustama Teneriffa ja Tuomas Iisalon valmentama Bonn etenivät Mestarien liigan Final Four -lopputurnaukseen. Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin kausi tuli päätökseen.

13.4.2023 09:45 Suomalaiset ulkomailla

Tilanteet tasoittuivat Mestarien liigassa – puolivälieräparit venyivät ratkaisevaan otteluun

Mestarien liigan puolivälierät venyivät suomalaisten osalta kolmanteen peliin. Sasu Salinin Teneriffa ei saanut otteluparia katkaistua ja Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tärkeät voitot.

Näytä lisää vastaavia