Sarjakärki KTP saa vieraakseen Pyrinnön

9.1.2015 Korisliigan sarjakärjessä porskuttava KTP-Basket saa vieraakseen Steveco Areenalle hallitsevan Suomen mestarin Tampereen Pyrinnön tänään perjantaina kello 18:30. Ottelu näytetään suorana lähetyksenä sekä VeikkausTV:n että KorisliigaTV:n kautta.

LaMonte Ulmer pääsee pelaamaan ex-seuraansa vastaan, kun KTP isännöi Pyrintöä Kotkassa. Kuva: Kai Kilappa.


KTP on ollut todella vakuuttava ilmestys tällä kaudella: sarjakärki on voittanut 19 pelaamastaan ottelusta peräti 15. Tällä hetkellä kotkalaisten voittoputki on kuuden ottelun mittainen.

- KTP on ollut koko alkukauden kiistatta sarjan paras joukkue. Se on nyt päässyt keskittymään Korisliigaan, mutta toisaalta pystyy käyttämään EuroChallenge-peleistä ammentamaansa kokemusta ja kovuutta hyödykseen. Karhuvuori on varmasti vaikein paikka pisteryöstöön tällä hetkellä, Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola ennakoi.

Kuudennella sijalla majaileva Pyrintö palasi voittokantaan viemällä Baltian liigassa Baronsia tiistaina loistavan päätösneljänneksen turvin. Pyrintö on kuitenkin ollut kehno tällä kaudella Korisliigan vieraspeleissä, joissa tamperelaisten saldo on 1 voitto ja 7 tappiota.

- Ehkä he ovat vähän alavireessä olleet, mutta luvassa on varmasti erittäinkin haastava ottelu. Pyrintö ei ole match-upeiltaan maailman helpoin joukkue meille. Pyrinnöllä on hyvät amerikkalaiset omille ruuduilleen ja varsinkin meitä vastaan he onnistuivat erittäin hyvin. Kyllähän se kertoo osaltaan match-upien vaikeudesta meille, KTP-luotsi Anton Mirolybov kertoo.

Pyrinnön ja KTP:n ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi Pyrinnön kotivoittoon numeroin 85-83.

KTP – Pyrintö -ottelu alkaa Steveco Areenalla perjantaina 9.1. kello 18:30. Ottelun näyttää suorana nettilähetyksenä VeikkausTV ja KorisliigaTV.

 

Lisätietoja: VeikkausTV
Lisätietoja: KorisliigaTV
 
2.5.2024 20:44 Korisliiga

Kauhajoki tasoitti välierät Palmin ja Hopkinsin johdolla

Kauhajoki venytti välierät Seagullsia vastaan seitsemänteen peliin. Sarjan varmuudella ratkaiseva ottelu pelataan ylihuomenna lauantaina.

1.5.2024 21:41 Korisliiga

Kataja ei taivu – Richaud Packin hurja pisteilta siivitti kavennusvoittoon

Kataja Basket kiri loppusuoralla BC Nokian edelle ja voitti kriittisen ottelun kolmen pisteen turvin.

29.4.2024 21:01 Pääjuttu

Nokialle ja Seagullsille jälleen yhdet välierävoitot – Kataja ja Kauhajoki kumpikin selkä seinää vasten

BC Nokia ja Helsinki Seagulls johtavat miesten Korisliigan välieriä. Kummallakin joukkueista on kasassa kolme voittoa.

29.4.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Koripalloliitto ja Rantalainen yhteistyösopimukseen

Suomen Koripalloliitto on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen Suomen johtavan talous- ja palkkahallintoalan asiantuntijaorganisaation kanssa. Rantalainen tarjoaa seuroille jatkossa taloushallinnan palveluita ja osaamista.

27.4.2024 19:58 Korisliiga

Vierasvoittojen teema jatkuu – Seagulls tasoitti välierät

Helsinki Seagullsin ja Kauhajoen välinen välieräsarja on nyt 2–2-tilanteessa.

25.4.2024 21:05 Korisliiga

BC Nokia ei jättänyt arvailun varaa – johtaa välieriä 2–1

Puolelta toiselle keikahdellut välieräsarja on nyt Nokian hallinnassa. Katajan valmentaja Petri Virtanen peräänkuulutti joukkueeltaan henkistä kasvua.

24.4.2024 20:31 Korisliiga

Kauhajoki 2–1-johtoon Seagullsista – poikkeuksellisessa sarjassa toistaiseksi pelkkiä vierasvoittoja

Kauhajoen ja Helsinki Seagullsin kolmas välieräkohtaaminen päättyi Kauhajoen täpärään voittoon.

22.4.2024 21:14 Korisliiga

Helsinki Seagulls ja Kataja Basket tasoittivat välierävoitot

Seagulls haki vierasvoiton Kauhajoelta 27 pistettä heittäneen Shavon Colemanin johdolla lukemin 73–80. Kataja Basket puolestaan oli tyly isäntä Joensuussa, kun se kaatoi BC Nokian 99–75. Molemmat sarjat ovat tilanteessa 1–1, kun finaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

19.4.2024 21:37 Korisliiga

BC Nokia hurjasteli päätöskympillä karkuun Katajalta välieräavauksessa

BC Nokia ja Kataja Basket aloittivat välieräsarjansa perjantaina Harjuniityn Liikuntahallilla Nokialla. Kotijoukkueen nousujohteinen esitys toi avausvoiton lukemin 86–67 (33–26).

18.4.2024 21:06 Korisliiga

Tulikuuman Topias Palmin ranne hiljensi Kisahallin – Kauhajoelta vakuuttava välieräavaus

Korisliigan välierät käynnistyivät torstaina, kun runkosarjan ykkönen Helsinki Seagulls isännöi Kauhajokea. Vilppaan avauskierroksella kaatanut Kauhajoki jatkoi loistavia otteitaan, kun se nappasi vierasvoiton Helsingistä 81–88 (39–46).

Näytä lisää vastaavia