Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

10.11.2019 09:10 Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

Sasu Salinin vahva kausi sai jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Teneriffa voitti tiukan taistelun jälkeen San Pablo Burgosin kotikentällään 85-82 (39-32). Salin oli joukkueensa tehokkaimpia 14 pisteellä ja hänelle kertyi myös kolme levypalloa ja riisto. Teneriffalla on viisi voittoa kahdeksan pelin jälkeen.
Ottelutilastot

Matti Nuutisen Oviedo sai kokea sarjakärki Palencian kovuuden häviten kotonaan 66-73 (34-35). Nuutinen auttoi joukkuettaan kolmella pisteellä, kahdella levypallolla ja kahdella syötöllä. Oviedon saldo LEB Orossa on kaksi voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Petteri Koposen Bayern München kärsi tappion Euroliigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Euroliigassa Petteri Koposen 11 pistettä, kolme syöttöä ja levypallo eivät riittäneet siivittämään Bayern Müncheniä voittoon Fenerbahcen vieraana. Turkkilaisjoukkue oli kotikentällään vahvempi lukemin 90-82 (40-39). Bayern on voittanut seitsemästä pelistään kolme.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin valmentama Frankfurt Skyliners otti makoisan 99-92 (43-50)-vierasvoiton Mitteldeutscherin vieraana. Frankfurtin voiton takeena oli hurja päätösneljännes, jonka se vei nimiinsä peräti 33-13. Voitto oli joukkueelle kauden kolmas seitsemän kierroksen jälkeen.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin valmentama Ulm hävisi kotonaan Würzburgille 73-82 (38-39). Tappio oli Ulmille viides peräkkäinen ja voittoja on tilillä vain yksi.
Ottelutilastot

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim sen sijaan joutui tunnustamaan Ludwigsburgin paremmakseen 83-92 (40-46). Crailsheimilla on viisi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovi pääsi maistamaan tärkeää voittoa Strasbourgin voittaessa Roannen vieraissa 84-83 (46-45). Voitto oli Strasbourgilla kauden kolmas.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin JL Bourg Basket hävisi Cholet'n vieraana 60-88 (37-40). Wilsonille merkittiin viisi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Tappio oli Bourgille kauden toinen kahdeksan kierroksen jälkeen.
Ottelutilastot

Ilari Seppälä ja Carl Lindbom olivat jälleen joukkueidensa parhaimmistoa. (Kuva: Ville Vuorinen)
Ilari Seppälän ja Carl Lindbomin hyvä vire sai jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

ProB:ssä Seppälä oli jälleen yksi Aix-Mauriennen onnistujista 90-78 (34-36)-voitossa Quimperia vastaan. Seppälä pussitti komeasti 14 pistettä ja koristeli tilastojaan myös kahdella levypallolla ja kahdella syötöllä. Voitto oli Aix-Mauriennelle kauden toinen viiden pelin jälkeen.
Ottelutilastot

Lindbomin 14 pistettä, kolme levypalloa ja kaksi syöttöä olivat laiha lohtu Radomille, kun se hävisi Puolan liigassa Zielona Goran vieraana 83-106 (40-55). Tappio oli Radomille neljäs seitsemässä ottelussa.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Alexander Madsenin VEF Riian tili säilyi puhtaana, kun Riika voitti Valmieran vieraskentällä 87-74 (40-37). Madsen kahmi komeasti seitsemän levypalloa ja auttoi joukkuettaan myös viidellä pisteellä ja syötöllä.
Ottelutilastot

 
19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

7.10.2023 08:43 Suomalaiset ulkomailla

Espanjan LEB Oro alkoi suomalaiskohtaamisella

Espanjassa saatiin LEB Oro käyntiin ja Remu Raitasen ja Alex Murphyn joukkueet pääsivät heti ottamaan mittaa toisistaan. Mikael Jantunen puolestaan loisti EuroCupin avauksessa.

10.2.2020 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli seurajoukkueiden maailmanmestaruutta

Sasu Salin pääsi ensimmäisenä suomalaispelaajana juhlimaan seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen, FIBA Intercontinental Cupin, voittoa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

19.1.2020 08:42 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Ahonen vauhdissa Espanjassa

Edon Maxhuni ja Roope Ahonen olivat jälleen vahvalla pelipäällä molempien ollessa joukkueidensa parhaimmistoa voitto-otteluissa. Positiivisiin uutisiin kuului myös Alexander Madsenin paluu parketille pienen loukkaantumisen jälkeen.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

4.1.2020 07:15 Suomalaiset ulkomailla

Lindbom ja Ahonen aloittivat vuoden vahvasti

Carl Lindbom ja Roope Ahonen aloittivat vuotensa vakuuttavasti. Lindbom lähenteli tupla-tuplaa Puolassa ja Ahosen vahva heittovire sai jatkoa Espanjassa.

29.12.2019 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Ahonen ja Seppälä päättivät vuotensa tehokkaasti

Roope Ahonen ja Ilari Seppälä päättivät vuotensa vahvasti molempien ollessa tarkkakätisinä ja Jamar Wilson pääsi niin ikään voiton makuun.

22.12.2019 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä vireessä joulun viettoon

Sasu Salin ja Roope Ahonen olivat jälleen tarkkakätisiä Espanjan sarjoissa. Carl Lindbomin hyvät otteet saivat niin ikään jatkoa Puolan liigassa ja Jamar Wilson sekä Ilari Seppälä esiintyivät vahvasti Ranskassa.

16.12.2019 08:04 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen hurjasteli tupla-tuplan

Alexander Madsen oli jälleen VEF Riian hahmoja merkkauttamalla tupla-tuplan latvialaisjoukkueen jatkaessa sarjassa puhtaalla pelillä. Carl Lindbom oli tarkassa heittovireessä Puolan liigassa ja Edon Maxhuni väläytti Espanjassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

Näytä lisää vastaavia