Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

10.11.2019 09:10 Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

Sasu Salinin vahva kausi sai jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Teneriffa voitti tiukan taistelun jälkeen San Pablo Burgosin kotikentällään 85-82 (39-32). Salin oli joukkueensa tehokkaimpia 14 pisteellä ja hänelle kertyi myös kolme levypalloa ja riisto. Teneriffalla on viisi voittoa kahdeksan pelin jälkeen.
Ottelutilastot

Matti Nuutisen Oviedo sai kokea sarjakärki Palencian kovuuden häviten kotonaan 66-73 (34-35). Nuutinen auttoi joukkuettaan kolmella pisteellä, kahdella levypallolla ja kahdella syötöllä. Oviedon saldo LEB Orossa on kaksi voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Petteri Koposen Bayern München kärsi tappion Euroliigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Euroliigassa Petteri Koposen 11 pistettä, kolme syöttöä ja levypallo eivät riittäneet siivittämään Bayern Müncheniä voittoon Fenerbahcen vieraana. Turkkilaisjoukkue oli kotikentällään vahvempi lukemin 90-82 (40-39). Bayern on voittanut seitsemästä pelistään kolme.
Ottelutilastot

Daniel Herbertin valmentama Frankfurt Skyliners otti makoisan 99-92 (43-50)-vierasvoiton Mitteldeutscherin vieraana. Frankfurtin voiton takeena oli hurja päätösneljännes, jonka se vei nimiinsä peräti 33-13. Voitto oli joukkueelle kauden kolmas seitsemän kierroksen jälkeen.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin valmentama Ulm hävisi kotonaan Würzburgille 73-82 (38-39). Tappio oli Ulmille viides peräkkäinen ja voittoja on tilillä vain yksi.
Ottelutilastot

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim sen sijaan joutui tunnustamaan Ludwigsburgin paremmakseen 83-92 (40-46). Crailsheimilla on viisi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovi pääsi maistamaan tärkeää voittoa Strasbourgin voittaessa Roannen vieraissa 84-83 (46-45). Voitto oli Strasbourgilla kauden kolmas.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin JL Bourg Basket hävisi Cholet'n vieraana 60-88 (37-40). Wilsonille merkittiin viisi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Tappio oli Bourgille kauden toinen kahdeksan kierroksen jälkeen.
Ottelutilastot

Ilari Seppälä ja Carl Lindbom olivat jälleen joukkueidensa parhaimmistoa. (Kuva: Ville Vuorinen)
Ilari Seppälän ja Carl Lindbomin hyvä vire sai jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

ProB:ssä Seppälä oli jälleen yksi Aix-Mauriennen onnistujista 90-78 (34-36)-voitossa Quimperia vastaan. Seppälä pussitti komeasti 14 pistettä ja koristeli tilastojaan myös kahdella levypallolla ja kahdella syötöllä. Voitto oli Aix-Mauriennelle kauden toinen viiden pelin jälkeen.
Ottelutilastot

Lindbomin 14 pistettä, kolme levypalloa ja kaksi syöttöä olivat laiha lohtu Radomille, kun se hävisi Puolan liigassa Zielona Goran vieraana 83-106 (40-55). Tappio oli Radomille neljäs seitsemässä ottelussa.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Alexander Madsenin VEF Riian tili säilyi puhtaana, kun Riika voitti Valmieran vieraskentällä 87-74 (40-37). Madsen kahmi komeasti seitsemän levypalloa ja auttoi joukkuettaan myös viidellä pisteellä ja syötöllä.
Ottelutilastot

 
6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

30.9.2019 09:51 Susijengi

Petteri Koponen puolustamaan Bundesliigan mestaruutta

Saksan Bundesliigan kausi alkaa Petteri Koposen, 31, ja Bayern Münchenin osalta maanantaina. Bayern lähtee kauteen hallitsevana mestarina ja Bundesliigan lisäksi joukkue tähyää menestystä myös Euroliigassa.

8.4.2019 09:51 Susijengi

Euroliiga Koposen osalta päätökseen – Espanjassa suomalaisille voittoa

Petteri Koposen Bayern München päätti Euroliigan runkosarjan voittoon, mutta joukkueen haaveet pudotuspelipaikasta olivat menneet jo aiemmin. Espanjassa suomalaiskolmikko pääsi juhlimaan voittoja.

30.3.2019 08:31 Susijengi

Petteri Koposen 23 pisteen iltapuhde ei riittänyt Bayernille

Petteri Koposen hieno vire Euroliigassa sai jatkoa, kun hän heitti 23 pistettä Darussafakaa vastaan. Valitettavasti Koposen huippuilta ei riittänyt voittoon. Islannissa Antti Kanervon Stjarnan eteni välieriin.

22.3.2019 06:48 Susijengi

Petteri Koponen ratkaisi Bayernille tärkeän voiton summerin soidessa

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin sankari, kun saksalaisjoukkue otti elintärkeän voiton Euroliigassa Barcelonasta. Koponen pääsi kuittaamaan entistä seuraansa vastaan upottamalla voittoheiton sisään summerin soidessa.

21.3.2019 08:22 Susijengi

Petteri Koposen 15 pistettä eivät riittäneet Bayernille

Petteri Koponen palasi lievän keskivartalovamman jäljiltä pelikentälle tehokkaasti, mutta hänen 15 pistettä eivät riittäneet siivittämään Bayern Müncheniä voittoon Olympiakosista Euroliigan ottelussa. Saksassa, Espanjassa ja Puolassa sen sijaan suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

2.3.2019 08:42 Susijengi

Wilson ja Ahonen joukkueidensa ykköstykkejä – suomalaisille tärkeitä voittoja

Jamar Wilsonin maaotteluissa väläyttämä hieno vire sai jatkoa myös Liettuan liigassa, kun hän johdatti Lietkabelisin voittoon tehtyään 20 pistettä. Roope Ahonen oli sitä vastoin Oviedon ykköspyssy 17 pisteellä Espanjan kakkosliigassa. Tärkeitä voittoja pääsivät juhlimaan myös Petteri Koponen sekä Tuomas Iisalo ja Vesa Vertio.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

28.1.2019 14:23 Susijengi

VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

28.1.2019 07:39 Susijengi

Koposen Bayern Münchenillä vahva loppuviikko

Petteri Koposen Bayern München teki vahvaa jälkeä tällä viikolla päättäen viikkonsa kahteen kovaan vierasvoittoon. Erik Murphy vaihtaa maisemaa, kun hän purki yhteisymmärryksessä sopimuksen Frankfurtin kanssa.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

Näytä lisää vastaavia