Seagulls ja PuHu tuovat Korisliigan Vantaan Energia -areenalle 26.1.

22.1.2019 12:58 Helsinki Seagulls kohtaa lauantaina 26.1. Korisliigan runkosarjaottelussa Kaarinan Ura Basketin Vantaan Energia -areenalla. Ottelu on osa jo 20. juhlavuottaan juhlivaa Ricoh-junioriturnausta.

Seagullsin ja Ura Basketin Korisliiga-ottelu pelataan lauantaina perinteisen Ricoh-junioriturnauksen yhteydessä. Kuva: Helsinki Seagulls

PuHu-junioreiden toiminnanjohtaja Jorma Kuparinen kertoo, mistä ajatus tuoda Korisliiga-ottelu Vantaan Energia -areenalle sai alkunsa:

– Tammikuun RICOH-turnaus on 20. järjestämämme turnaus. Jo vuosi sitten päätimme, että haluamme huomioida juhlaturnauksen jollain erityisellä tavalla. Sitten syntyi ajatus siitä, että olisiko meidän mahdollista tarjota kaikille 3000 turnausvieraallemme Korisliiga-ottelu turnauksemme päänäyttämöllä Vantaan Energia Areenalla. 

– Luonnollisesti käännyimme Seagullsin puoleen, koska seurojen välillä on tehty muutenkin yhteistyötä aiempina vuosina. Oli hienoa, että Seagulls innostui heti ajatuksesta ja kaikista käytännön järjestelyistä saatiin sovittua helposti. Odotan innolla tulevaa ottelua ja toivon, että Areena saadaan täyteen turnausvieraita ja muita Seagulls-faneja, Kuparinen jatkaa. Edellisen kerran Vantaalla on pelattu Korisliigaa tammikuussa 2008. Silloin parketilla nähtiin mm. herrat Scottie Pippen ja Petteri Koponen.

Seagullsin toimitusjohtaja Sauli Silvonen odottaa innolla tulevaa tapahtumaa:
– PuHu on ollut yksi monista aktiivisista pääkaupunkiseudun seuroista, joiden kanssa Seagulls tekee yhteistyötä. Tämä oli mahtava idea ja olimme alusta asti innolla mukana. On aina hienoa nähdä PuHulaisia Gulls-katsomossa tai muissa koristapahtumissa ja seura tekee myös vuosittaisen turnauksensa suhteen upeaa työtä.

– Kiitokset jo tässä vaiheessa myös Korisliigalle ja Kaarinan Ura Basketille, että päästään tapahtumaa mutkattomasti järjestelemään. Tavoitteena on täyttää Vantaan Energia Areena jälleen kerran korisfaneilla ja tehdä tästä viihdyttävä koko perheen ottelutapahtuma.

Ottelu alkaa lauantaina 26.1. klo 19:30 Vantaan Energia -areenalla. Tapahtuman liput ovat myynnissä osoitteessa helsinkiseagulls.com/liput tai Tiketin lipunmyyntipisteillä.

 
16.5.2019 14:11 Seura tiedottaa

KTP:n ja MuKin yhteiset avoimet harjoitukset Helsingissä & Kotkassa

Seurojen hyvin alkanut yhteistyö saa jatkoa tulevilla pelikausilla. Valmistautuminen seuraavaan kauteen 2019-2020 on jo suunnitteilla ja se aloitetaan järjestämällä yhteiset U19-, miesten ykkösdivisioona- ja korisliiga-joukkueiden avoimet harjoitukset.

8.3.2019 11:28 Korisliiga

Pyynikille pääsee tänään ilmaiseksi todistamaan Pyrinnön ja Kobrien kohtaamista

Jo perinteeksi muodostuneessa "Heitä Pallo Peliin" -tapahtumassa kerätään alakouluille liikuntavälineitä.

8.3.2019 08:28 Seura tiedottaa

Nokialla juhlittiin naistenpäivää – pelipaidat huutokaupataan tärkeän asian puolesta

BC Nokia pelasi Korisliiga-ottelun KarhuBasketia vastaan pinkeissä peliasuissa. Pelipaidat huutokaupataan ja seura lahjoittaa myyntivoitot paikalliselle syöpäyhdistykselle.

4.9.2018 09:53 Läntinen alue

Ura Basket hakee toiminnanjohtajaa

Tule mukaan rakentamaan Ura Basketin menestystarinaa! Toiminnanjohtajamme siirtyy uusiin tehtäviin, ja nyt haemme hänelle seuraajaa.

5.6.2018 09:19 Korisliiga

BC Nokia ja Raholan Pyrkivä yhteistyöhön

BC Nokian Korisliiga-joukkue ja Divari B:ta pelaava Raholan Pyrkivän edustusjoukkue ovat sopineet yhteistyöstä, jonka ajatuksensa on pirkanmaalaisen koripallon kehittäminen.

23.3.2016 Seura tiedottaa

Kataja Basket hakee toiminnanjohtajaa

Korisliigan hallitseva mestari, joensuulainen Kataja Basket, hakee seuraajaa organisaation tämän kauden päätteeksi jättävälle Ville Tuomiselle. Toiminnanjohtajan pesti tulee hakuun välittömästi. Tavoite on, että uusi toiminnanjohtaja aloittaisi työnsä jo tulevan toukokuun alussa, jolloin hän ehtisi toimia virassaan hetken yhdessä Tuomisen kanssa.

16.2.2015 Seura tiedottaa

Pyrintö tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Namika Lahtea vastaan

Tampereen Pyrintö tarjoaa tiistaiseen Korisliiga-otteluunsa Namika Lahtea vastaan ilmaisen sisäänpääsyn katsojille. Kyseessä on Heitä Pallo Peliin -tapahtuma, jonka avulla kerätään palloja Tampereen koulujen väliliikuntaa varten.

10.11.2014 Katsojat

Bisons tarjoaa puolet lipputuloista junioreille ja tavoittelee uutta Suomen ennätystä

Korisliigan ottelu Bisons Loimaa - KTP-Basket pelataan Helsingin Jäähallissa 16. tammikuuta klo 19. Tavoitteena on loppuunmyyty peli, uusi Suomen ennätys yleisömäärässä sekä urheilun varainhankintaa yli lajirajojen kasvattavan Bisons B€€F -konseptin sisäänajo pääkaupunkiseudulle.

23.10.2014 Katsojat

Bisons tuo huippukoriksen Turkuun, kaikki lipputulot junioreille

Bisons Loimaa tuo pitkän tauon jälkeen huippukoriksen Turkuun. Samalla Bisons julkisti suomalaiseen urheiluun suunnatun uuden varainhankintamallin nimeltään BISONS B€€F. Konsepti on toteutettu yhdessä Silja Linen ja Matkapoikien kanssa.

13.9.2014 Seura tiedottaa

Pyrintö jatkaa kouluvierailuja kiertämällä 25 tamperelaista alakoulua

Tampereen Pyrinnön Korisliiga-joukkueen pelaajat jatkavat viime pelikaudella alkaneita kouluvierailuja Tampereen alueen alakouluissa. Pelaajat vetävät pääsääntöisesti kouluissa kaksi 45 minuutin liikuntatuntia, jossa harjoitellaan koripallon perusasioita ja tietysti pidetään hauskaa. Ohjattujen tuntien tarkoituksena on samalla myös antaa opettajille uusia työkaluja koripallon opettamiseen liikuntatunneilla.

Näytä lisää vastaavia