Valmentaa kuin nainen -tapaaminen Salossa – ilmoittaudu mukaan

22.10.2019 16:20 Valmentaa kuin nainen -hanke järjestää maksuttoman tapaamisen kaikille palloilulajien naispelaajille, valmentajille tai valmennuksesta kiinnostuneille Salossa 28.11.2019. Lähde kuulemaan huippuesiintyjiä ja keskustelemaan!

Valmentaa kuin nainen -hanke on Suomen Valmentajien vetämä palloilulajien yhteinen hanke. Hanke on vuodesta 2013 lähtien luonut toimintatapoja, joiden avulla palloilulajeissa kannustetaan entiset naisurheilijat takaisin urheilun piiriin ja nykyiset pelaajat jatkamaan lajeissaan myös urheilu-uransa päättymisen jälkeen.

Valmentaa kuin nainen -hankeen seuraava tapaaminen järjestetään 28.11.2019 klo 18-21 Maran Klubilla Salossa (Anistenkatu 1, 24100 Salo). Tapahtuma on maksuton ja mukaan mahtuu 30 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan 20.11.2019 mennessä täällä.

OHJELMA: 

klo 18.00 Tilaisuuden avaus! Tarjolla pientä purtavaa 

Hankevastaavat, Valmentaa kuin nainen -hanke 

klo 18.15 Yksilöllisesti ryhmässä, kokemuksia ryhmän ohjaamisesta 

Marja Miettinen, LiikUn seurakehittäjä, työnohjaaja ja 28 vuotta valmentajana etenkin koripallossa 

klo 19:30 My Story - Valmentajatarina 

Virginie De Carne, huippu-urheilija ja lentopallovalmentaja 

PUHUJAT:

Marja Miettinen on nykyisin LiikUn seurakehittäjä. Sitä ennen hän toimi Turun NMKY:n urheilutoiminnanjohtajana ja valmensi eri ikäisten koripalloryhmiä seurassa. Valmentanut myös koripallon naisten maajoukkuetta. ”Joukkueen valmentaminen on harjoitusten ja pelien synnyttämien vuorovaikutustilanteiden johtamista tavoitteen mukaisesti.” 

Virginie De Carnen urheilija-uran henkilökohtaisia meriittejä ovat Mestarien liigan paras pistenainen, CEV-cupin paras syöttäjä ja Italian liigan paras syöttäjä. De Carne valittiin uransa aikana myös Belgian sekä Sveitsin liigan parhaimmaksi pelaajaksi. Hän toimi Suomessa LP Kangasalan päävalmentajana. Nykyään De Carne valmentaa perustamassaan VDC Volleyball Academyssä. 

 

Ilmoittaudu täällä. >>

Lisätietoja:

Sari Tuunainen 
sari.tuunainen@suomenvalmentajat.fi 
 
24.7.2018 17:10 Pääjuttu

Minivalmennusseminaari Kisakalliossa 21. - 22.9.2018

Koripalloliitto järjestää 21. - 22.9. ensimmäisen Minivalmennusseminaarin Kisakalliossa, Susi Training Centerissä. Seminaarin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat lupautuneet Maikku Miettinen, Juha Oikarinen, Petri Selkee, Petka Lehtinen ja Tristan Fay.

18.6.2018 14:57 Läntinen alue

Palkataan valmentaja

YMCA Tampere etsii työsuhteeseen valmentajaa, jonka vastuualueseen kuuluu harrastekoris ja mikropojat.

12.3.2024 17:29 Seura tiedottaa

BC Nokia hakee juniorijoukkueiden ja akatemian valmentajia

BC Nokiassa pelaa yli 500 lasta ja nuorta. Seura tarjoaa vahvan pelaajapolun aina pallokoulusta aikuisten pääsarjoihin. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Nokian Koripalloakatemian valmennuksessa. Haemme nyt laajenevaan toimintaamme motivoituneita, innostavia ja osaavia juniorijoukkueiden sekä akatemian valmentajia.

16.2.2024 12:46 Seura tiedottaa

Ura Basket hakee valmennuspäällikköä

Kasvavan toiminnan kehittämiseksi kaarinalainen Ura Basket etsii valmennuspäällikköä.

8.2.2024 08:27 Seura tiedottaa

Tule YMCA Tampereen koripallolle töihin!

YMCA Tampere koripallo hakee kahta päätoimista työntekijää toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Tarjoamme monipuolisen työn, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa.

1.8.2023 14:00 Valmentajat

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Turussa

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Turussa yhteistyössä seurojen kanssa. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia valmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

11.8.2022 13:23 Valmentajat

Valmentaja! Voita ukrainalaiselle juniorille ja hänen kutsuvieraalleen liput Susijengin ja Ukrainan maaotteluun

Valmentaja tai joukkueenjohtaja! Pelaako joukkueessasi ukrainalainen koripallojuniori? Osallistu arvontaan, jossa voit voittaa hänelle ja hänen valitsemalleen suomalaiselle joukkuetoverille liput 18.8. Jyväskylässä pelattavaan Susijengin ja Ukrainan väliseen maaotteluun.

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Tampereella

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Tampereella. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

2.6.2020 13:34 Läntinen alue

Mieleinen Basket -junioriturnaus syyskuussa Loimaalla

Mikro-, mini- ja U14-ikäisten syysturnaus Mieleinen Basket järjestetään 19.-20.9.2020 Loimaalla.

27.2.2020 11:46 Valmentajat

Lasten valmennuksen erityispiirteet koripallossa–koulutus Kisakalliossa maaliskuussa

Koulutus on suunnattu lasten valmennuksessa mukana oleville, jo koulutus- ja valmennustaustaa omaaville valmentajille, jotka haluavat syventää osaamistaan nimenomaan lasten valmentamisessa. Koulutus järjestetään Kisakalliossa 14. - 15.3.2020. Koulutuksen ensimmäisen päivän ohjelmassa ovat mukana myös Juniorivalmennusverkoston valmentajat. Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 6.3.

Näytä lisää vastaavia