Silja Viita johdatti Alun voittoon – Märsky otti voiton Pyrinnöstä

28.10.2022 21:54 Naisten Korisliigassa nähtiin perjantaina kaksi ottelua. Molemmissa otteluissa kotijoukkueet olivat vahvempia ja voitot kirjattiin FoA:lle sekä HBA-Märskylle.

Silja Viita oli forssalaisten parhaimmistoa. Kuva: Ville Vuorinen/Naisten Korisliiga

FoA:lle voitto isolla erolla

Forssan Alku kohtasi vielä ensimmäistä voittoaan jahtaavan Lappeerannan Catzin. Kotijoukkue oli omaa luokkaansa ja pääsi juhlimaan kauden toista voittoaan 109-75.

Forssalaiset karkasivat jo avausjaksolla 19 pisteen karkumatkalle. Peli tasoittui tämän jälkeen, mutta paremmasta joukkueesta ei missään vaiheessa ollut epäselvyyttä.

Kotijoukkue piti pallosta hyvin huolta läpi ottelun ja menetyksiä joukkueelle kertyi vain kuusi.

Täksi kaudeksi Forssaan siirtynyt Silja Viita 21/13 pelasi toistaiseksi parhaan pelinsä uuden joukkueensa paidassa. Hän upotti kahden pisteen heittonsa 82 prosenttisesti. Caterrion Thompsonille kirjattiin myös 21 pistettä. Vieraista Raziyah Farrington upotti 17 pistettä ja keräsi yhdeksän levypalloa.

Ottelutilasto

Elina Aarnisalon heittovire siivitti Märskyn voittoon

HBA-Märsky sai vieraakseen Pyrinnön. Joukkueet lähtivät illan otteluun tasapisteistä, mutta helsinkiläisryhmä otti kauden kolmannen voittonsa 82-77.

Ottelu oli koko ajan tasainen. Märsky varmistikin voittonsa vasta päätösjaksolla.

Kotijoukkue pyrki pitämään tavalleen uskollisena korkeampaa tempoa yllä. Se näkyi nopeista hyökkäyksistä tehdyissä pisteissä. Joukkue vei sen tilaston 17-4.

- Oma peli oli vähän hakemista pienen tauon jälkeen, mutta oli kiva pelata. Emme pystyneet pitämään pelin intensiteettiä haluamallamme tasolla ja päästimme Pyrinnön mukaan peliin. Sarjapisteisiin pitää olla kuitenkin tyytyväinen, HBA:n Kati Ollilainen kertasi.

Elina Aarnisalo 29/6 oli jälleen HBA:n pistetykki. Hän heitti kaikki kolmen pisteen heittonsa sisään. Ollilainen 17/10/6 koriin johtanutta syöttöä pelasi kauden ensimmäisessä ottelussaan hienosti. Tera Reed teki Pyrinnölle 19 pistettä.

- Meillä oli ottelussa hyviä ja huonoja hetkiä, mutta HBA oli kuitenkin niskan päällä suurimman osan ajasta ja ansaitsi voiton. Vähän jäi harmittamaan, kun emme saaneet lopun johtoasemassa koria aikaiseksi, vaikka pääsimme parikin kertaa yrittämään, Pyrinnön päävalmentaja Petteri Mollenius harmitteli.

Ottelutilasto

 
19.4.2024 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret päätti kauden pronssijuhliin

Naisten Korisliigan tämän kauden ensimmäinen mitalisti on selvillä. Kouvottaret kaatoi Forssassa pelatussa pronssiottelussa FoA:n 97-85.

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Näytä lisää vastaavia