Sisäpelaaja Mike Morrison Kataja Basketin testattavaksi

16.8.2013 Joensuulainen Kataja Basket on tehnyt tällä erää viimeisen kiinnityksensä Korisliiga- ja EuroChallenge-kauteen 2013/14. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy 205-senttinen, 23-vuotias sisäpelaaja Mike Morrison, joka on aiemmin pelannut Belgian ja Kyproksen pääsarjoissa.

Kataja Basketin päävalmentajalle Jukka Toijalalle Morrison oli entuudestaan tuttu nimi.

 

– Morrison on fyysinen kaveri, joka pelaa erittäin aktiivisesti low postissa. Hän juoksee kenttää hyvin ja on varsin urheilullinen. Halusimme kokoa sekä uhkaa sisäpeliimme ja odotan Morrisonin tuovan peliimme juuri näitä asioita, Toijala kertoo Kataja Basketin tiedotteessa.

 

Morrisonin edustama Apoel saavutti keväällä 2013 Kyproksen liigan hopeaa. Morrison urakoi runkosarjassa 12,8 pistettä, 4,8 levypalloa, 1,1 syöttöä, 1,0 riistoa ja 0,7 blokkia 23,0 minuutissa ottelua kohden.

 

– Morrison on ollut yhtenä vaihtoehtona jo reilusti yli kuukauden ajan, mutta halusimme kartoittaa markkinoiden eri vaihtoehdot tarkkaan meidän budjetillemme. Lopulta päädyimme tekemään tarjouksen miehelle tämän viikon alussa, evästää Toijala.

 

Morrison edusti yliopistourallaan George Masonin yliopistoa. Huhtikuussa 2012 Morrisonin ammattilaisura sai varaslähdön, kun hänet värvättiin kevätkaudeksi Belgian liigan Antwerp Giantsiin.

 

Morrison ja Katajan toinen amerikkalaisvahvistus Renaldo Major saapuvat Joensuuhun näillä näkymin 9. syyskuuta. Morrisonin ”try-out” kestää 23.9. asti.

 

Morrisonin ja Majorin lisäksi Kataja Basketilla on voimassa sopimukset Teemu Rannikon, Antti Kanervon, Petri Virtasen, Sami Lehtorannan, Vesa Mäkäläisen, Juho Nenosen, Juho Lehtorannan, Jesse Niemen, Kalle Naapin ja Johannes Lasaroffin kanssa.

 

Henkilöt

 
23.2.2024 09:31 Korisliiga

KTP:ltä uutinen kutkuttavasta Korisliiga-comebackista: Jeremiah Wood vahvistamaan joukkuetta

KTP-Basket tiedottaa kiinnittäneensä kokoonpanoon triplatuplakone Jeremiah Woodin.

17.2.2024 20:32 Korisliiga

Kauhajoki kukisti kilpailijansa Vilppaan – tappiot kummallekin Korisliigan kärkikaksikosta

Miesten Korisliiga-illassa pelattiin niin ylempää kuin alempaakin jatkosarjaa yhteensä viiden ottelun verran. Korisliiga jää maajoukkuetauolle ja palaa perjantaina 1. maaliskuuta.

16.2.2024 20:15 Korisliiga

Taz Sherman pilasi KTP:n illan – Kotkan tappioputki venyi seitsemään

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Kobrat katkaisi tappioputkensa, mutta KTP-Basket joutui jatkamaan omaansa.

14.2.2024 21:12 Korisliiga

Bisons ei päästä Lahtea karkuun putoamispaikalta – myös kärkikaksikko jatkaa tasapisteissä

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voiton ystävänpäivän kunniaksi ottivat Helsinki Seagulls, BC Nokia ja Korihait. Alemmassa sarjassa juhlivat Kouvot ja Bisons Loimaa.

13.2.2024 20:30 Korisliiga

Lahdelle toinen perättäinen voitto – vastustaja pysyi jälleen alle 80:ssä

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa Lahti Basketball otti vierasvoiton Kobrista.

12.2.2024 10:04 Korisliiga

Hannes Pöllä virittelee paluuta Korisliigaan Kataja Basketin paidassa

Jo vuodenpäivät sivussa pääsarjakentiltä ollut Susijengi-sentteri ja Namika Lahti Juniorien kasvatti Hannes Pöllä, 25, on tekemässä paluuta Korisliigaan. Korisliigan vuoden tulokkaana kaksi vuotta sitten palkittu 211-senttinen Pöllä on allekirjoittanut kuluvan ja seuraavan kauden pituisen sopimuksen joensuulaisen Kataja Basketin kanssa.

11.2.2024 18:56 Pääjuttu

Erik Sajantilan vahva heittoilta kantoi – Lahti pitkästä aikaa voiton makuun

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa tänään voittoa juhli Korihait, kun taas alemmassa sarjassa Lahti Basketball sai kolmen pelin tappioputken jälkeen täytettä pistetililleen.

10.2.2024 21:11 Korisliiga

Kauhajoki avasi ylemmän jatkosarjan voitolla – alemmassa juhlivat Pyrintö ja Bisons

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa pistetilejään kartuttivat Kauhajoki, Tampereen Pyrintö ja Bisons Loimaa. Tappion kärsineen KTP:n päävalmentaja Roope Mäkelä aikaisti eropäätöstään.

8.2.2024 21:32 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat käyntiin: Vilpas avasi voitolla

Miesten Korisliigan ylempi jatkosarja polkaistiin käyntiin Salon Vilppaan kotivoitolla.

7.2.2024 12:15 Korisliiga

BC Nokian Tucker Richardson Korisliigan tammikuun kuukauden pelaaja

Voitosta voittoon tammikuussa marssineen BC Nokian monipuolinen Tucker Richardson on valittu tammikuun kuukauden parhaaksi pelaajaksi.

Näytä lisää vastaavia