Striimauspalvelu KorisliigaTV.fi on avattu

15.10.2014 KorisliigaTV:n kautta näkee 24.10. alkaen lähes kaikki Korisliigan ottelut suorina lähetyksinä. Kaikkiaan kauden 2014/2015 runkosarjasta lähetetään suoratoistona 192 ottelua sekä pudotuspeleistä 12-31 ottelua. Kaikkia otteluita KorisliigaTV:ssä ei selosteta.

Otteluiden tuotanto KorisliigaTV:ssä toteutetaan automaattikameroilla, joiden toimintaa ohjaa tietokone, joka tunnistaa pelaajien liikkeen pelikentällä. Kuvan lähennys ja loitonnus perustuu siihen, että kuinka pienellä alueella pelaajat pelikentällä ovat.

 

Ottelut kuvataan kahdella kameralla, vaikka kuvasta tulee vaikutelma yhden kameran tuotannosta. Kolmas kamera kuvaa tulostaulua, josta saadun informaation tietokone muuttaa ruudun tulosbannerissa grafiikaksi. Täten ottelun tilanne, peliaika sekä hyökkäyskello ovat jatkuvasti katsojan silmien alla.

 

Kameratuotannon toteuttaa belgialainen Keemotion, joka on edellisinä vuosina toteuttanut vastaavan palvelun Ranskan liigaan. Lisäksi Keemotionin piirissä on yksittäisiä seuroja Euroliigasta, Saksan Bundesliigasta sekä Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:sta. KorisliigaTV:n jakelualustan toteuttaa puolestaan suomalainen Jenkatehdas Oy, joka on toteuttanut myös mm. SportTV.fi-alustan.

 

Voit seurata yksittäisiä otteluita, joukkuettasi tai koko Korisliigaa

 

Ottelulipulla (7 euroa) voit katsoa haluamasi ottelun. Urheilusanomien välissä ilmestyneen Koriskalenteriin painetulla katselukoodilla voi katsoa vapaavalintaisen ottelun ilmaiseksi aikavälillä 24.10. – 5.11.

 

Season Ticket (90e) on kausikortti, jolla näet suorana kaikki runkosarjan pelit, jotka lähetetään KorisliigaTV:ssä.

 

Follow Your Team (60e) on kausikortti, jolla voit katsoa kaikki valitsemasi joukkueen koti- ja vieraspelit, jotka lähetetään suorana KorisliigaTV:ssä runkosarjan osalta.

 

Pelejä, jotka lähetetään kansallisessa televisiossa tai muissa verkkopalveluissa ei voida välttämättä näyttää samaan aikaan KorisliigaTV:ssä. Korisliiga varaa oikeuden päättää, mitä otteluita ei lähetetä KorisliigaTV:n kautta. Kausikortit eivät sisällä pudotuspelejä tai finaaleja.

 

KorisliigaTV näkyy kaikkialla

 

KorisliigaTV:n katsominen toimii parhaiten tietokoneella ja kiinteällä nettiyhteydellä. Lähetykset toimivat myös uusimmilla iOS-laitteilla sekä mobiiliyhteydellä. Voit yhdistää laitteesi asiaan kuuluvalla liitännällä televisioosi ja näet suosikkijoukkueesi pelit televisiostasi.

 

Korisliigan seuraaminen toimii myös kansainvälisesti sillä KorisliigaTV:n lähetykset eivät ole geoblokattuja, vaan näkyvät myös ulkomaisilla IP-osoitteilla. Oletpa missä tahansa päin maailmaa, niin tarvitset vain toimivan nettiyhteyden, niin Korisliigan kiihkeät hetket ovat silmiesi edessä.

 

Alennuskoodilla yksi ilmainen katselukerta

 

Korisliigakalenterin katselukoodilla jollla voit katsoa yhden lähetyksen ilmaiseksi. Sinun täytyy toimia vain seuraavasti:
 

  1. Kun olet löytänyt pelin jonka haluat katsoa, klikkaa "Osta"-nappia.
  2. Luo itsellesi käyttäjätunnus sekä salasana. Vaihtoehtoisesti voit kirjautua myös Facebook-tunnuksillasi
  3. Siirryt maksuikkunaan, jossa voit syöttää kenttään alennuskoodisi. Syötä koodi täydellisesti (huomaa isot ja pienet kirjaimet)


Käyttäjätunnuksen luominen ilman alennuskoodin käyttöä
 

  1. Kun olet löytänyt haluamasi pelin, klikkaa "Osta"-nappia.
  2. Luo itsellesi käyttäjätunnus sekä salasana. Vaihtoehtoisesti voit kirjautua myös Facebook-tunnuksillasi
  3. Valitse haluamasi ottelu tai osta haluamasi palvelu käyttämällä luottokorttiasi tai pankkitunnuksiasi

 

Ottelun tai palvelun ostaminen jo olemassa olevilla tunnuksilla

 

  1. Kirjaudu käyttäjätunnuksellasi sisälle.
  2. Valitse ottelu tai palvelu, jonka haluat katsoa
  3. Syötä mahdollinen alennuskoodi tai siirry maksamaan

 

Ongelmatapauksissa ota yhteyttä support@korisliigatv.fi.

 

Lisätietoja: KorisliigaTV.fi: UKK
 
13.9.2021 23:18 Mestarien liiga

Vilpas taipui Mestarien liigan karsinnoissa

Salon Vilppaan historian ensimmäinen euro-ottelu päättyi karvaaseen tappioon romanialaista Cluj-Napocaa vastaan. Vastustajan salama-alusta toipunut Vilpas taisteli takaisin peliin, mutta taipui lopulta 106–97 (51–51).

12.9.2021 12:53 Mestarien liiga

Vilpas-leiri luottavaisena Mestarien liigan karsintaan

Hallitseva Suomen mestari Salon Vilpas matkasi perjantaina Ateenaan, jossa se aloittaa maanantaina Mestarien liigan karsinnan romanialaista Cluj Napocaa vastaan. VeikkausTV näyttää ottelun suorana.

17.8.2021 18:23 Susijengi

Hannes Pöllä Kouvojen paitaan

Viimeiset neljä kautta yliopistokoripalloa Yhdysvaltain NCAA-liigan Oklahomassa ja Tennessee-Martinissa pelannut Susijengin sentteri ja Lahti Basketball Juniorien kasvatti Hannes Pöllä, 211 cm ja 23 vuotta, edustaa alkavalla 2021-22 Korisliiga-kaudella Kouvoja.

16.8.2021 09:50 Korisliiga

Henri Kantonen, Cameron Jones ja Rene Rougeau tekevät paluun Korisliigaan ja Kauhajoelle

Susijengiin murtautunut ja viime kaudella Ranskan Pro B:ssä pelannut Henri Kantonen vahvistaa Karhu Basketia alkavalla kaudella. Edellisen mestaruuden takuumiehet Rene Rougeau ja Cameron Jones pukevat oranssin paidan jälleen.

13.8.2021 10:58 Korisliiga

Petteri Koponen Korisliigaan pitkän tauon jälkeen, vahvistaa Seagullsia

Korisliigasta keväällä 2008 Suomen mestarina ja liigan arvokkaimpana pelaajana lähtenyt MaSu-Basketin kasvatti Petteri Koponen, 33, palaa kotimaan pääsarjakentille kolmentoista ulkomaan ammattilaisvuoden jälkeen. Susijengin pitkäaikaisen keulakuvan, mm. Espanjassa, Venäjällä ja Italiassa uraa tehneen Koposen uusi seura on Helsinki Seagulls.

5.8.2021 13:34 Susijengi

Roope Ahonen Vilppaaseen kymmenen vuoden jälkeen

Korisliigan hallitseva mestarijoukkue, salolainen Vilpas Vikings sai haaviinsa yhden kesän siirtomarkkinoiden kovimmista pelaajista, kun Vilppaan oma kasvatti Roope Ahonen, 31, allekirjoitti seuran kanssa yksivuotisen sopimuksen. Keväällä Espanjan kakkosliigan mestaruutta juhlineen Ahosen sopimuksessa on ulkomaanoptio 15.8. asti.

23.7.2021 10:01 Korisliiga

Korisliigan vahvistettu sarjaohjelma kaudelle 2021-2022 on julkaistu

Pantterijahti käynnistyy lokakuussa alussa ja Suomen mestari on selvillä viimeistään 9.5.2022. Korisliiga jatkaa formaatilla, jossa 22 kierroksen jälkeen joukkueet jaetaan ylempään ja alempaan jatkosarjaan.

18.7.2021 12:03 Susijengi

Shawn Hopkinsille sopimus Islannin liigaan

Viimeisen kahden kauden ajan Korisliigan ystäviä Tampereen Pyrinnössä ja BC Nokiassa ihastuttanut BC Nokian kasvatti Shawn Hopkins, 26, on allekirjoittanut ensimmäisen Suomen ulkopuolisen ammattilaissopimuksensa. Susijengin vahvuuteen kuuluva 195-senttinen Hopkins edustaa ensi kaudella KK Stjarnania Islannin liigassa.

7.7.2021 09:00 Korisliiga

Joonas Lehtoranta palaa KTP-Basketiin

Kevään Hollannin liigassa Feyenoordissa pelannut Joonas Lehtoranta, 27, on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen kasvattajaseuransa KTP-Basketin kanssa. Lehtoranta siirtyi Korisliiga-kauden jälkeen juuri Kotkasta Hollantiin.

27.6.2021 08:34 Suomalaiset ulkomailla

Okko Järvi Belgian pääsarjan Phoenix Brysseliin

Korisliigan Vuoden pelaajaksi valittu Okko Järvi, 25, siirtyy urallaan ensimmäistä kertaa ulkomaille, kun hän solmi vuoden mittaisen sopimuksen belgialaisseuran kanssa. Järvi on kesän ajan kuulunut Susijengin Open Gym -leiritykseen.

24.6.2021 08:46 Korisliiga

Kobrat julkaisi ensi kauden joukkueensa rungon: Carter, Kilpinen ja JBA-kaksikko Lapualle

Korisliiga-kauteen valmistuva Kobrat on solminut sopimukset Paul Carterin, Justus Kilpisen, Henry Boydin ja Chrysostom Chukwuman kanssa. Lapualaisjoukkue luottaa jatkossakin Jussi Turjaan ja Juho Lehtorantaan.

17.6.2021 20:00 Korisliiga

Pääsarjojen sarjalisenssit kaudelle 2021–22 myönnetty – mukana ennätysmäärä joukkueita

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt pääsarjojen sarjapaikat pelikaudelle 2021–22. Korisliigaan myönnettiin 12 ja naisten Korisliigaan 10 sarjalisenssiä. Suurin muutos nähdään miesten I divisioona B:ssä sekä naisten I divisioonassa, joiden joukkuemäärät kasvavat.

16.6.2021 13:08 Korisliiga

Vuoden ulkomaalaispelaaja Jeremiah Wood ja Vilpas jatkosopimukseen

Tuore Suomen mestari Salon Vilpas ja finaaleiden arvokkaimmaksi pelaajaksi sekä Vuoden ulkomaalaispelaajaksi valittu Jeremiah Wood solmivat yksivuotisen jatkosopimuksen.

9.6.2021 14:50 Korisliiga

Osku Heinoselle kahden vuoden jatkosopimus Pyrintöön

Tampereen Pyrintö on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen Osku Heinosen kanssa. Kokenut ja tarkkakätinen Heinonen aloittaa jo 12. kautensa Pyrinnön Korisliiga-joukkueessa.

7.6.2021 11:26 Korisliiga

Pyrinnölle merkittävä jatkosopimus, David Gonzalvez jatkaa Tampereella kevääseen 2023

Tampereen Pyrintö on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen kapteeninsa David Gonzalvezin, 33, kanssa. Tuleva kausi on amerikkalaisen kuudes Korisliigassa.

3.6.2021 10:00 Susijengi

Matti Nuutinen nostaa tossut naulaan

Kolmet arvokisat, kahdet EM-karsinnat ja yhdet MM-karsinnat Susijengin sinivalkopaidassa pelannut likaisen työn tekijä ja kaksinkertainen Suomen mestari, kaarinalaisen Ura Basketin kasvatti Matti Nuutinen, 31, lopettaa koripallouransa.

2.6.2021 15:00 Mestarien liiga

Suomen mestari Vilpas lähtee Mestarien liigan karsintoihin

Keväällä ensimmäisen koripalloilun Suomen mestaruutensa voittanut Salon Vilpas on päättänyt osallistua syyskuussa Mestarien liigan karsintoihin. Mestarien liigan karsinnat pelataan 13.–17. syyskuuta. Arvonta suoritetaan heinäkuussa ja otteluohjelma varmistetaan heinäkuun viimeinen päivä.

2.6.2021 13:00 Suomen Cup

Koripallon Suomen Cup Ylelle pitkällä sopimuksella

Suomen Koripalloliitto ja Yle solmivat kolmivuotisen sopimuksen miesten ja naisten Suomen Cupin finaaliviikonloppujen tv-oikeuksista.

2.6.2021 08:34 Korisliiga

Korisliigassa ja Susijengissä debytoinut Remu Raitanen siirtyy KTP:hen

KTP-Basket ja Susijengin nuorempaan osastoon kuuluva Remu Raitanen solmivat 1+1-mallisen sopimuksen. 206-senttinen Raitanen esiintyi viime kesänä ensimmäistä kertaa Susijengin paidassa.

30.5.2021 14:12 Korisliiga

Aatu Kivimäki Tigers Tübingenin vahvuuteen

Kevään 2021 Suomen mestaruuden salolaiselle Vilpas Vikingsille ratkaisseiden pelaajien eliittiin ryminällä kohonnut karkkilalaislähtöinen Aatu Kivimäki, 23, siirtyy ensi kaudeksi Saksan kakkostasolle Pro A:han. Kivimäen uusi työnantaja on suomalaisen valmentajakaksikon Daniel Jansson-Hussain Dassouki luotsaama Tigers Tübingen.

Näytä lisää vastaavia