Susijengiläiset hyvässä vireessä joulun viettoon

22.12.2019 09:55 Sasu Salin ja Roope Ahonen olivat jälleen tarkkakätisiä Espanjan sarjoissa. Carl Lindbomin hyvät otteet saivat niin ikään jatkoa Puolan liigassa ja Jamar Wilson sekä Ilari Seppälä esiintyivät vahvasti Ranskassa.

Sasu Salinia hymyillytti derby-voiton jälkeen. (Kuva: Ville Vuorinen)

Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München ei pystynyt kotikentällään yllättämään Barcelonaa, vaan joutui taipumaan 67-77 (25-39). Koponen heitti ottelussa kolme pistettä, nappasi yhden levypallon ja antoi kolme syöttöä. Bayernilla on kuusi voittoa ja yhdeksän tappiota.
Ottelutilastot

Salin säväytti sekä kentällä että sen ulkopuolella. Värikkäässä jouluaiheisessa puvussa peliin saapunut Salin rokotti entistä seuraansa 13 pisteen, levypallon ja kolmen syötön edestä Teneriffan voittaessa Kanarian saarten derbyssä Gran Canarian 100-79 (47-42). Teneriffa on hyvissä asemissa yhdeksällä voitolla ja viidellä tappiolla.

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

- Täysi halli ja mahtava tunnelma niin kuin derbyissä aina. Ja vielä kun peli sujui niin kivasti, niin on aika kiva lähteä joululomalle. Asulla piti näyttää suomalaisena tyypeille vähän joulumieltä, Salin heitti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana LEB Orossa Ahonen oli jälleen Breoganin paidassa tehokkaana pussittaen 16 pistettä Breoganin voittaessa Corunan 97-55 (40-27). Ahonen tilastoi komeasti myös neljä levypalloa, viisi syöttöä ja kaksi riistoa. Breogan on kärkitaistelussa mukana yhdeksällä voitolla ja viidellä tappiolla.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Crailsheim Merlins koki kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun se hävisi Würzburgille jatkoajan jälkeen 88-92, 84-84 (55-42). Crailsheim oli jo voitossa kiinni, mutta Cameron Wells tasoitti pelin varsinaisella peliajalla, kun vain 1,6 sekuntia oli peliä jäljellä. Jatkoajalla kotijoukkue oli vahvempi.

- Meillä oli uskomaton alku otteluun ja pelasimme loistavaa koripalloa ensimmäisellä puoliajalla. Tauon jälkeen emme olleet niin hyviä. Isoin ero tällä kaudella oli levypallopelaaminen - Würzburgilla oli 50 levypalloa ja meillä vain 28. Hävisimme huonon toisen puoliajan takia. Taistelimme hyvin, mutta emme tarpeeksi hyvin, Iisalo harmitteli Bundesliigan kotisivuilla.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm otti tärkeän voiton kaataessaan Mitteldeutscherin 96-80 (51-33). Voitto oli Ulmille kolmas peräkkäinen ja sillä on nyt kuusi voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin hyvä alkukausi sai jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Ranskassa Wilsonin JL Bourg Basket varmisti paikkansa Leaders Cupissa voittamalla Ranskan ProA:n ottelussa kotikentällään Gravelines-Dunkerquen 89-80 (43-44). Leaders Cupiin selviää Ranskan liigan ensimmäisen kierroksen kahdeksan parasta joukkuetta ja voitolla Bourg Basket varmisti paikkansa kahdeksan joukossa. Wilson oli voitto-ottelussa hyvässä vireessä 10 pisteen, kuuden levypallon, neljän syötön ja riiston tilastoilla. Bourg Basketilla on 10 voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentama Strasbourg taipui kotonaan Chalons-Reimsille 69-83 (34-47). Strasbourgilla on kasassa kahdeksan voittoa ja seitsemän tappiota.
Ottelutilastot

ProB:ssä Seppälä auttoi Aux-Mauriennen 88-71 (45-40)-voittoon Poitiersistä. Seppälä kirjautti 10 pistettä, neljä syöttöä ja yhden levypallon. Aix-Mauriennellä on koossa viisi voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Carl Lindbomin 19 pistettä, viisi levypalloa ja riisto eivät riittäneet tuomaan Radomille voittoa, kun joukkue hävisi Spojnia Stargardille niukasti 75-77 (29-38). Radomin saldo on seitsemän voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

 
10.2.2020 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli seurajoukkueiden maailmanmestaruutta

Sasu Salin pääsi ensimmäisenä suomalaispelaajana juhlimaan seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen, FIBA Intercontinental Cupin, voittoa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

19.1.2020 08:42 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Ahonen vauhdissa Espanjassa

Edon Maxhuni ja Roope Ahonen olivat jälleen vahvalla pelipäällä molempien ollessa joukkueidensa parhaimmistoa voitto-otteluissa. Positiivisiin uutisiin kuului myös Alexander Madsenin paluu parketille pienen loukkaantumisen jälkeen.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

4.1.2020 07:15 Suomalaiset ulkomailla

Lindbom ja Ahonen aloittivat vuoden vahvasti

Carl Lindbom ja Roope Ahonen aloittivat vuotensa vakuuttavasti. Lindbom lähenteli tupla-tuplaa Puolassa ja Ahosen vahva heittovire sai jatkoa Espanjassa.

29.12.2019 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Ahonen ja Seppälä päättivät vuotensa tehokkaasti

Roope Ahonen ja Ilari Seppälä päättivät vuotensa vahvasti molempien ollessa tarkkakätisinä ja Jamar Wilson pääsi niin ikään voiton makuun.

16.12.2019 08:04 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen hurjasteli tupla-tuplan

Alexander Madsen oli jälleen VEF Riian hahmoja merkkauttamalla tupla-tuplan latvialaisjoukkueen jatkaessa sarjassa puhtaalla pelillä. Carl Lindbom oli tarkassa heittovireessä Puolan liigassa ja Edon Maxhuni väläytti Espanjassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

30.9.2019 09:51 Susijengi

Petteri Koponen puolustamaan Bundesliigan mestaruutta

Saksan Bundesliigan kausi alkaa Petteri Koposen, 31, ja Bayern Münchenin osalta maanantaina. Bayern lähtee kauteen hallitsevana mestarina ja Bundesliigan lisäksi joukkue tähyää menestystä myös Euroliigassa.

8.4.2019 09:51 Susijengi

Euroliiga Koposen osalta päätökseen – Espanjassa suomalaisille voittoa

Petteri Koposen Bayern München päätti Euroliigan runkosarjan voittoon, mutta joukkueen haaveet pudotuspelipaikasta olivat menneet jo aiemmin. Espanjassa suomalaiskolmikko pääsi juhlimaan voittoja.

Näytä lisää vastaavia