Susijengiläiset pääsivät tositoimiin Euroopassa

24.9.2023 18:53 Kilpailukaudet ovat hiljalleen käynnistymässä Euroopassa ja sarjakausi käynnistyi Espanjassa ja Slovakiassa sekä Saksassa pelattiin cupia. Henri Kantonen puolestaan debytoi Liettuan liigassa.

Henri Kantonen debytoi Liettuan liigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan liiga käynnistyi Sasu Salinin osalta tappiollisesti, kun Teneriffa taipui Malagan vieraana 75-98 (40-45). Salin heitti kolme pistettä ja sai kaksi merkintää levypallo- ja syöttösarakkeisiin.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elias Valtosen kausi Manresassa puolestaan alkoi niukalla 92-97 (44-39)-tappiolla Gran Canarian vieraana. Valtosen ainoaksi tilastomerkinnäksi kirjattiin yksi levypallo.
Ottelutilastot

Saksassa kilpailukausi saatiin käyntiin cupin avauskierroksella. Aatu Kivimäen ja Daniel Janssonin kausi Tigers Tübingenin kanssa alkoi 64-78 (32-38)-tappiolla Löwen Braunschweigille. Kivimäki saalisti tilastoikseen kuusi pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg puolestaan sai voitokkaan alun, kun se kaatoi vieraskentällä Bayreuthin 89-82 (50-52).
Ottelutilastot

Merlins Crailsheimin apuvalmentajana toimiva Daniel Herbert joutui pettymään Giessen 46ersin ollessa kotikentällään vahvempi numeroin 73-79 (35-42).
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkoi voittoisasti kaataessaan Saint-Quentinin 81-65 (44-33). Jantunen auttoi joukkuettaan seitsemällä pisteellä, kuudella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Paris on aloittanut kautensa kahdella voitolla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Henri Kantonen sai tulikasteensa Liettuan liigassa ja pisti tauluun kolme pistettä, viisi levypalloa ja neljä syöttöä, mutta Mazeikiu taipui kotonaan BC Jonavalle 79-82 (39-38). Daniel Dolenc heitti kuusi pistettä ja nappasi kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Severi Kaukiainen debytoi vahvasti Slovakian liigassa, kun Patrioti Levice kaatoi kotonaan Spisski Rytierin 89-74 (50-34). Kaukiainen heitti ottelussa 11 pistettä ja täytteli tilastojaan myös yhdellä syötöllä.
Ottelutilastot

Tanskan liigassa Ilmari Toikkasen Svendborg Rabbits haki vierasvoiton BC Kööpenhaminan vieraana 73-67 (33-36). Toikkanen merkkautti tilastoihinsa viisi pistettä, neljä levypalloa, riiston ja torjunnan.
Ottelutilastot

Viikon toisessa ottelussaan Svendborg jätti Bakken Bears Academyn vaille mahdollisuuksia 93-65 (46-33)-voitolla. Toikkanen nosti kaksi pistettä ja kahmi neljä levypalloa.
Ottelutilastot

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

Näytä lisää vastaavia