TALENTTI-erotuomariklinikka 4.-6.5.2018 Kisakalliossa

8.3.2018 TALENTTI-erotuomariklinikka 2018 pidetään 14-vuotiaiden nuorten lopputurnauksen yhteydessä Kisakalliossa. Koulutusklinikka on tarkoitettu kaikille niille erotuomareille, jotka uskovat kykenevänsä tuomaroimaan 14-vuotiaiden nuorten loppuotteluissa ja ensisijaisesti haluavat kehittyä toiminnassaan. TALENTTI-klinikka on myös hyvä lisäkoulutus LTE- ja PSE-tuomareiksi haluaville.

 

TALENTTI-klinikka alkaa perjantaina 4.5.2018 kello 14:30 ja päättyy sunnuntaina 6.5.2018 viimeisten pelien jälkeen (finaalit alkavat kello 16:00). Erotuomareilta edellytetään paikalla oloa koko klinikan ajan.

 

Kouluttajina klinikalla toimivat kokeneet erotuomarikouluttajat. PSE/LTE-ryhmän erotuomarit toimivat ns. Tutor-erotuomareina.

 

Klinikan aikana on sekä luentoja että 14-vuotiaiden nuorten loppuotteluiden tuomaroimista. Jokaisen ottelun jälkeen erotuomarit ja kouluttajat käyvät palautekeskustelun sekä analysoivat suorittamista videomateriaalin perusteella.

 

Klinikkamaksu on 80 euroa ja se laskutetaan koulutustilaisuuden jälkeen. Maksu sisältää koulutuksen lisäksi yöpymiset sekä ruokailut.

 

Ilmoittaudu klinikalle viimeistään sunnuntaina 8.4.2018 tämän linkin kautta http://www.basket.fi/asiakaspalvelu/koulutus/erotuomarit/ilmoittaudu-erotuomarikoulutukse/

 

Klinikalle valitaan n. 14-16 eritasoisia ja eri luokituksen omaavaa tuomaria. Valinnat ilmoitetaan sähköpostilla torstaina 12.4.2018.

 

Lisätietoja koulutuksesta antaa koulutuskoordinaattori Oona Panula oona.panula@basket.fi,  p.041-5067519

 

 
15.6.2022 16:00 Koripalloliitto tiedottaa

Johannes Sarekoski Koripalloliiton huippuerotuomarivalmentajaksi

Suomen Koripalloliiton uudeksi huippuerotuomarivalmentajaksi on valittu pitkän linjan Korisliiga-erotuomari Johannes Sarekoski, 47. Sarekoski aloittaa uudessa pestissään kesällä 2022.

28.1.2022 08:20 Koripalloliitto tiedottaa

Koripalloliitto etsii huippuerotuomarivalmentajaa

Suomen Koripalloliiton kilpailutoiminta on jaettu huippu- ja kilpakoripalloon, nuorten valtakunnallisiin sarjoihin sekä alueellisiin sarjoihin. Koripalloliiton nykyisen huippuerotuomarivalmentajan lopettaessa liiton palveluksessa pelikauden 2021-22 jälkeen, etsii Koripalloliitto erotuomaritoiminnan ammattilaista vastaamaan huippu- ja kilpakoripallosarjojen erotuomaritoiminnasta. Huippuerotuomarivalmentaja vastaa liiton erotuomaritasojen 5-6 toiminnasta yhteistyössä liiton erotuomaripäällikön kanssa.

15.7.2020 13:00 Koripalloliitto tiedottaa

Timo Nieminen Koripalloliiton erotuomaripäälliköksi

Suomen Koripalloliiton uudeksi erotuomaripäälliköksi on valittu Timo Nieminen. Hän aloittaa tehtävässä elokuun puolessa välissä.

28.5.2020 10:00 Koripalloliitto tiedottaa

Koripalloliitto kehittää erotuomaritoimintaansa

Erotuomaritoiminnan päällikkönä Koripalloliitossa toiminut Kati Nynäs siirtyy osa-aikaiseksi huippuerotuomarivalmentajaksi vastaamaan erotuomareiden koulutuksesta ja toiminnan kehittämisestä. Samalla Koripalloliitto on tehnyt päätöksen uuden erotuomaripäällikön palkkauksesta. Uusi erotuomaripäällikkö tulee vastaamaan kaikesta muusta erotuomaritoiminnasta ja sen kehittämisestä.

3.12.2019 14:58 Erotuomarit

Erotuomaritoiminnan organisaatiota vahvistettu – Seppo Viljanen keskittyy alueellisen toiminnan kehittämiseen

Seppo Viljanen on aloittanut marraskuun alussa Suomen Koripalloliiton alueellisen erotuomaritoiminnan pääkoordinaattorina.

22.8.2018 09:14 Koripalloliitto tiedottaa

Muutoksia koripallon virallisiin pelisääntöihin

Tähän juttuun on koottu FIBA:n sääntömuutoksen tärkeimmät kohdat. Muutokset astuvat Suomessa voimaan 1.9.2018.

Et ole yksin -palvelu vähentämään ja ehkäisemään epäasiallista käytöstä ja häirintää

Koripalloliitto on mukana Et ole yksin -palvelussa, joka tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huoltajille. Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa.

4.4.2018 Erotuomarit

Erotuomarin jatkokurssi Lappeenrannassa 21.4.2018

Jatkokurssi on tarkoitettu peruskurssin suorittaneille erotuomareille. Jatkokurssin suoritettua tulee Alue-erotuomariksi (ALE) ja mahdollistaa tuomarina toimimisen naisten III-divisioonan, miesten IV-divisioonan ja alueen nuorten otteluissa sekä etenemisen kohti sarja- (SAE) ja liittoerotuomaria (LTE).

Koripallon alumnitoiminnan käynnistävä kiertue Turussa, Tampereella ja Helsingissä

Suomalaiselle koripallolle alumniverkoston osaaminen ja asiantuntemus ovat tärkeitä resursseja, joka voi hyödyttää niin lajin kokonaisvaltaista kehittymistä kuin esim. pelaajien ammattimaisten harjoitusmahdollisuuksien paranemista ja työelämävalmennuksen saamista peliuran ohessa. Alumnitoiminta mahdollistaa myös alumnien tehokkaamman verkottumisen keskenään. Alumnitoimintaan osallistuminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja haluun antaa lajille takaisin omaa panostaan.

20.3.2018 Erotuomarit

Erotuomareiden koulutusklinikka 19. ja 20.5. Turussa

Turussa JBT-turnauksen yhteydessä pidettävä erotuomarien koulutusklinikka on tarkoitettu tuomareille, jotka haluavat päivittää osaamistaan tai saada uusia ideoita toimintaansa. Koulutusklinikka on yksipäiväinen, jotta mahdollisimman moni halukas tuomari mahtuu mukaan, mutta voit halutessasi ilmoittautua molemmille päiville.

Näytä lisää vastaavia